Evet öyle ama napıcam eksiğimi almıycam gezmiycem yemiycem miGecmis olsunoğluşunun parası ile gezip tozuyor biseyler alıyorsun diye kıskanıyordur
Hayır... Görmezden geleceksin mecbur... Başta kabul etmişsin keşke etmeseydin.Evet öyle ama napıcam eksiğimi almıycam gezmiycem yemiycem mi
Ah ah denemedim mi sonra gitti eşimi doldurdu seninki beni istemiyor diye. Eşimle aram açıldı hep çok anlatmaya çalıştım alakası yok öyle değil diye ama boşNiye yaranmaya çalışıyorsunuz ki, hata sizde.
O nasıl davranıyorsa siz de öyle davranın.
Gereksiz sıcaklık, yardım, ilgi vb şeyler göstermeyin.
Zorunluluk harici de görüşmeyin.
Aynı binada oturuyoruz nasıl görüşmeyimnerede görüyosun ki bu kadar? her gün evine mi geliyo sen mi gidiyosun, azalt irtibatı?
Benim eşimde afedersin şuursuz annesının lafına bakıyor bana dıyor ki ben işten eve gelince seni hiç aşağıda görmüyorumGitme acındırsın kararlı ol nereye kadar acındırıcak?
Ayrıca acındırıcak ne var gelini var diye gelin mecbur mu gitmeye gitme.
Eşinle birlikte git birlikte dön .
Benim eşimde afedersin şuursuz annesının lafına bakıyor bana dıyor ki ben işten eve gelince seni hiç aşağıda görmüyorum
Ah güzel kardeşim güzellikle söyledim olmadı kavga ederek söyledim olmadı dediğin gibi aynııı annesi onu o beni bastırıyor. Hadi neyse herşeyi geçtim bir yere gidince surat düşüyor istiyor ki bana kimse gelmesin ben kimseye gitmiyim ama o heryere gitsin beni çağırmasın var mı böyle bir dünyaArkadaşım çocukken anne kızar, çocuk anne diye ağlar birde annesine gider. Büyüyüncede biliyolarda bilmezden geliyolar .
Annesi onu bastırıyo annesi sussun diye o da seni.
" Oğlum bak karın yok mülletin gelini kvdeden çıkmıyo sen görüyo musun" der eşinde bunu söyler sana .
Ama güzelce anlat yıl 2017 insanlar aynı binada bile oturmuyo buna şükrediceğine annende olmadığıma laf ediyosun, sen benim babamdan mı geliyosun ? de
Örnek yap karşılaştır hep çünkü o zihniyetteki anaların oğulları ancak bundan anlar.
Senin hergün gitmeni bekliyoda o senin aileni arıyo mu hergğn ? gidiyo mu ? bunları söyle
Ezdirme kendini 3 yıl olmuş çoktan çözmen gerekirdi geçte kalmış sayılmazsın.
İyi de zaten yanına gitsen de başka şey buluyor onu dolduracak yine kötüsünüz eşinle. Bari gidip onun laflarını yüzünü çekme de kötü olun.Ah ah denemedim mi sonra gitti eşimi doldurdu seninki beni istemiyor diye. Eşimle aram açıldı hep çok anlatmaya çalıştım alakası yok öyle değil diye ama boş
Ah güzel kardeşim güzellikle söyledim olmadı kavga ederek söyledim olmadı dediğin gibi aynııı annesi onu o beni bastırıyor. Hadi neyse herşeyi geçtim bir yere gidince surat düşüyor istiyor ki bana kimse gelmesin ben kimseye gitmiyim ama o heryere gitsin beni çağırmasın var mı böyle bir dünya
ben çok merak ediyorum ; yurtdışında yaşayan arkadaşlar oralarda da durum böyle mi?
Orada yaşayan türklerden bahsetmiyorum. Kvden türkler kadar ceken bi millet daha var mı çok merak ettim.
Canım inan kıskançlıktan gözü dönmüş emin ol ben boşansam kınalar yakar o derece kıskanıyor beni.. bütün gün evde bilgisayar başında başka hiç bir işi yok boş insan napacak takacak yer arıyor işte. Eşimle mutlu olduğumuz birşey anlatıyorum hemen surat düşüyor vay biz böyle değildik eskiden biz görmedik böyle şeyler. Güzel bi yemek yapıyım in evine aynısını pişirmiş gizli gizliÖrnek verip karşılaştırdın mı ?
Benim kv bir dudak titretir biri görse bütün ödülleri toplar ona getirir o derece. Gider titretir dudağını oğlum biz yiyo muyuz karını gelmiyo arasın bari sesine hasret kaldık der.
Eşimde salak durduk yere sen niye anneme gitmiyosun der anlarım. Annen bana gelmiyo sen benim babamla takılmıyosun ben niye gidiyim derim.
Arama içinde o beni arıyo mu sen benimkileri arıyo musun ? kızı aramasa o kızını arar demekki beni kızı olarak görmüyo bundan sonra hiç aramam diyorum.
Üste çık herzaman kv ilede konuş sen beni kızın gibi görmüyosun görsen aramız bbpzuldun istemezsin de babamın evine giderim de
Canım inan kıskançlıktan gözü dönmüş emin ol ben boşansam kınalar yakar o derece kıskanıyor beni.. bütün gün evde bilgisayar başında başka hiç bir işi yok boş insan napacak takacak yer arıyor işte. Eşimle mutlu olduğumuz birşey anlatıyorum hemen surat düşüyor vay biz böyle değildik eskiden biz görmedik böyle şeyler. Güzel bi yemek yapıyım in evine aynısını pişirmiş gizli gizli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?