ömür boyu kv'de suratı mı çekicem :(

O zaman blöf yapacaksın canım başka çare yok. Bir daha annen yüzünden kavga edersek ya bu evi taşırız ya yolumuzu ayırırız diyeceksin
bir kere dedim öylede iyi geçinmek zorundasın yoksa çık git demişti. Şimdi beni anlıyor eskisi gibi değil ama surat yapıldımı ne onun huzuru kalıyor ne benim. Çok memnuniyetsiz herşeyden şikayetçi kandilde hiç bir evladı aramamış kandilleşmemiş bir ben kandilini kutladım yahu demiyor ki kızım bir sen adam yerine koydun benide kutladın lafını bile etmiyor

Zaten en basında bana dıyodu aşağıda görmicem mi seni diye bende aynı senin dediğin gibi daha yeni geldim eve daha bi saat önce aşağıdaydım orda mı yatıcam benim ayaklarımı uzatıp tv izlemeye hakkım tok mu diye diye çözdüm o olayı

Her gün evine gitmek zorunda değilsin tabiki mutsuz olursun

Her gün evine gitmek zorunda değilsin tabiki mutsuz olursun
Değilimm ama zorundaymışım gibi davranıyor olau sadece evden ibaret değil gittiğim heryere çağırmamı evime biri geldimi çağırmamı istiyor bunu açık açık demiyor tabi beş karış suratıyla anlıyorum

Ayyy içim bunaldı. Ne kötü kaynana. Yemin ediyorum öyle surat göriyim giderim bir karış suratla otururum evinde.morelini bozarım bende onun. Kısasa kısas. Cevap bile vermem. Konuşsun dursun alırım elime telefonu uzatırım ayaklarımı bakarım Keyfime. Hergün o çağırmadan git çay yokmu anne de. :) kalksın hizmet etsin.madem istiyor. :)

Hahah iyi güldüm:) ah canım benimm elimde olsa ben diiyeceğimi biliyorumda denmiyor işte huzur kaçırmasın diye.. yer arıyor zaten huzurumu kaçırmaya ona bu fırsatı vermicem.. bazen okadar bunalıyorum ki boşan ya diyorum ne çekiyosun kaynana boşan ağzına gelenide say rahatla

Bastan mesafe koysaydiniz keske.Sadece kayinvalide icin degil herkes icin arkadas es dost akraba mesafe koyun ki simarmasinlar mesafe koyun ki alinmasinlar bastan mesafe koyun ki basta boyle degildi diyemesinler.Yuz vermeyin taviz vermeyin.Insanoglu verdikce ister.Yaradanina nankorluk etmis insanoglu gelinine kaynanasina esine dostuna mi etmeyecek.Is isten gecmis artik ama bundan sonrasi icin umursamayin diyebilirim sadece.Ayni apartmanda yasadiginiza gore de sanirim hep bu surati cekiceksiniz alismaya calisin.Allah gonlunuze ferahlik versin :)

Aman hep gülsün yüzün inşallah. Güldürdüğüme sevindim. ama hiç birşey deme birde onun yaptığı gibi yapmayı denesen surat yapsan. Kıskançlık yapsan. Belki bu yol iie yarar. Kısasa kısas. Ne biliyim kaynana için değmez. Eşin okdar toparlamış kendini.

Bence artık kaynanayı tınlamaktan vazgeçin yeni evinizde keyfinize bakın sana kızarsada sende aynen şu lafı söylersin : ne yaptıysan size yaranamadım artık yapmayacağım , söyle oda haddini bilsin sonra sende iylce mesafeyi koyarsın , yüz verdikçe tepene çıkar bu cadaloz kaynanalar

bile bile lades demissin ne yapsan boş Allah sabir versin...

Şu yaranma işine nolur son verin artık ya işine geliyorsa sevsin gelmiyorsa sürat yapsın eşine dedim seni fitliyorsa bn birşey yapmadım bugün vaktim yoktu ugrayamadim de bu kdr katı mı esleriniz bir evlediginizi anlaması gerekiyor sevgili KV lerin aynn bu emojiyi yapacaksın sonra da kaçıp gideceksin evine yada kapıdan bn geldim yorgunum bb

Bi apartmana aynı aileden bi ev yeterde artar bile
Keşke diyicem maalesef ki keşke zamanında uyarıları dinleseydiniz
Eşinizi ikna edin başka apartmana taşının tek yol bu

Bu kv ler oğullarına eş mi alıyolar kendilerine köle mi alıyolar belli değil hayır sorsan kendide kvdeden çekmiştir yani
Benimkiyle şükür uzaktayız ama en fazla 1sene sonra aynı şehirde olcaz valla gram tahammülüm yok oğlumuda alır giderim babamın evine manyak hepsi

Aman bacıııımmmm tek sen değilsin yalnız değilsin bendede var o modelden seninki aynı apartmandaymış benimki ayrı sehirlerde olduğumuz ve bayramdan bayrama görüştüğümüz halde oğlumun parasını yedin babanın evinde ayakkabımi gördün geniş evde oturuyosun bende geniş eve çıkacam hayır sanki kuma geldik biz bunlara nedir bu ya ağlamalar sızlamalar eteğini kıvırıp göz yaşı silmeler sahtekaaaaaarrrr deyip üzerine atlayasım var kiii sen ayni binada bol sabır kardeşim eşine çok yüklenme aslında neyin ne olduğunu çok iyi biliyolar ama yinede koruma iç güdüsü baskın geliyor zamanla oda senden yana olacak tavır alacak bizimki öyle oldu ama ben şimdiden bayramın telasindayim

Uff sorma aynen öyle eltim gibi davranıyor bana eltiyiz sanki töbe ya:) yaşını başını kabullenmiyor biyerim ağrıyor diyorum ay benimde şuram ağrıyor tek başıma ağrı bile çekemiyorum çıldıriciğimmm

Bazen gidesim geliyorda evladıma kıyamıyorum bi kaynana yuzunden yıkma yuvanı dıyorum bi gün bi elti gelsindegörsün

Benim eşimde afedersin şuursuz annesının lafına bakıyor bana dıyor ki ben işten eve gelince seni hiç aşağıda görmüyorum
Madem işten gelince aşağıda görmek istiyor seni, neden evlenmiş çok merak ettim.
Gerçekten dediğin gibi eşin şuursuzmuş.
Evlenmişsin be adam , artık ayrı bir kapın var, ayrı evin var, senin için sıkıntıya katlanan eşin var !

Bunları göremeyecek kadar da kör bir eşin var .

Elti ye kurban oluyum benim eltime sorunum hic olmadı kardeş gibiyiz kv ve görümce aman Allahım düşmanıma bile vermesin

Evet öyle onada hak verıyorum bazen üzerinde çok baskı var. Keşke benım eşim beni koruyabilen ailesine ezdirmeyen bi adam olsaydı ben kurban olurdum ona ozaman. Bu kızı üzmeyin diyebilseydi yeterdi be

Evet öyle onada hak verıyorum bazen üzerinde çok baskı var. Keşke benım eşim beni koruyabilen ailesine ezdirmeyen bi adam olsaydı ben kurban olurdum ona ozaman. Bu kızı üzmeyin diyebilseydi yeterdi be
Bak bana kızma ama ben eşine hiç hak veremiyorum. Tamam annesi ama böyle bu şekilde hiçbir zaman yok alamazsınız.
Sadece olan sana olur.
Yıpranan üzülen sen olursun.
Bu durumda haklı görünen sensin ve eşinin kesinlikle senin yanında olup, seni savunması gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…