ömür boyu kv'de suratı mı çekicem :(

Öyle olmuyor işte çok can sıkıcı yapsınn isterse beraber yapalım yiyelim yok ama ben istiyorum desin kızım geçen şunu pişirmiştin güzeldi gel yapalımda yiyelim. Ben biraz anaçlık bekliyorum bi hasta olunca bir kap çorba pişiricek dermanın var mı al sana çorba yaptım desin istiyorum. Göstermesen nolcak aynı binadasın illa ki görüyor yeni mi aldın diye bile sormaz ki anlar yeni oldugunu hemen suratlar değişir

Benim eşimde afedersin şuursuz annesının lafına bakıyor bana dıyor ki ben işten eve gelince seni hiç aşağıda görmüyorum

E normal olan bu değil mi zaten
Sizin kendi eviniz var
Neden sizi aşağıda görmesi gerekiyor ki???

E normal olan bu değil mi zaten
Sizin kendi eviniz var
Neden sizi aşağıda görmesi gerekiyor ki???
Bunu çok sordum. Madem beni aşağıda görmek istiyordun bana neden ev açtın beraber oturmayı teklif etseydin bende kabul etmezdim mutlu mesut yaşardı herkes! Eski usül gelinler kv delerin dibinde oturur bi yatmaya evlerine gidermiş ya o zihniyette kalmış

Değişsin? Onun suratı değişiyo diye almıycak mısın ? Sende daha öok gül

Birlikte alışverişe gidin bak ne beğeniyo sonra git al hani biraz uzak biraz yakın ol . Baktın anaçlık göremiyosun eşin varsa var yoksa yok mantığında ol

Çok aldım canım ne eksiği varsa vallahi hep ben aldım tamam oğlunun parasıyla belki ama ben düşünüp aldım eksiği var dedim aldım. Bir aldım iki aldım üç aldım.. baktım bana bişey alan yok gözümde yok şükürde insan bekliyor sonuç bi iki gün inmeyince beni istemiyorda baskasına gitmeye valti var ama oluyor iyyy deliricem

Oğlunun parası değil oğluyla sen paran o .

İyide nereye kadar diyebilir ki istemiyosun gitmiyosun bukadar net. Zorla gidince öutlu mu oluyo ?

Senin ailen nerede uzak mı yakın mı?

Oğlunun parası değil oğluyla sen paran o .

İyide nereye kadar diyebilir ki istemiyosun gitmiyosun bukadar net. Zorla gidince öutlu mu oluyo ?

Senin ailen nerede uzak mı yakın mı?
Ailem uzak ama gider geliriz o konuda sıkıntı yok zaten bende eşimi bunaltıcak kadar sıkboğaz etmiyorum etmem bende sıkılırım zaten mıçmıç

Ailem uzak ama gider geliriz o konuda sıkıntı yok zaten bende eşimi bunaltıcak kadar sıkboğaz etmiyorum etmem bende sıkılırım zaten mıçmıç

Etmelisin o da seni rahat bıraksın:)
Annen müsaitse haftaya onu çağır mesela gelsin 1hafta kalsın, sonrada siz gidin haftasonu kalın dönün.
Biraz görüşü arttırın annenide sok devreye

Etmelisin o da seni rahat bıraksın:)
Annen müsaitse haftaya onu çağır mesela gelsin 1hafta kalsın, sonrada siz gidin haftasonu kalın dönün.
Biraz görüşü arttırın annenide sok devreye
Biz hafta sonu gider kalırız onlarda gelir hafta sonu hafta içi çalışıyorlar pek mümkün değil bir hafta kalması

Eteğini beline dolamadığın sürece bu böyle gider. Bir gün gemileri yakıver. Eşine söyle, baskı uygulamaya devam edersen kavga edeceğiz işler berbat olacak de. Ya da o zaman benim annene gittiğim kadar sen de benimkilere gideceksin de. Her gün git her gün gideyim de. Karşılarında net durmazsan bu böyle gider.

Yeni evliyken eşim derdi bana, iki gündür annem niye aranmıyor diye. Öyle mi dedim, önce 3 güne sonra 1 haftaya çıkardım. O kadar yıl geçti şimdi 2-3 ayda bir arar oldum. El mi yaman bey mi.

tasın

Uzak olsak belki ama yakın olunca batıyor bazen diyorım hep ben mi inicem annen çıksın birazda o çalsın kapımı eşime ne dersem beni anlıyor artık haklısın diyor boşver gitme sende her gün diyor artık.. ama işin içine kv girdi mi adamı doldurmayı başarıyr yaa

Dolduruşa geldiğini farkettiğinde söyle eşine. Yine doldurulmuşsun galiba de, sus sonra. Bir süre sonra annesinin bunu yaptığını farkedip kendi engelleyecektir. Bu ilişkiler zamanla düzeliyor ancak.

Dolduruşa geldiğini farkettiğinde söyle eşine. Yine doldurulmuşsun galiba de, sus sonra. Bir süre sonra annesinin bunu yaptığını farkedip kendi engelleyecektir. Bu ilişkiler zamanla düzeliyor ancak.
Ben üç yılda düzeltemedim her seferinde diyorıum doldurup doldurup salıyor seni üstüme en ciddi kavgalarım genelde kv yüzünden oluyor

Ben üç yılda düzeltemedim her seferinde diyorıum doldurup doldurup salıyor seni üstüme en ciddi kavgalarım genelde kv yüzünden oluyor
O zaman blöf yapacaksın canım başka çare yok. Bir daha annen yüzünden kavga edersek ya bu evi taşırız ya yolumuzu ayırırız diyeceksin

Benim eşimde afedersin şuursuz annesının lafına bakıyor bana dıyor ki ben işten eve gelince seni hiç aşağıda görmüyorum

Off eşin böyle düşünüyorsa zor ama imkansız değil. İşin sırrı önemsememek. Önemseme, ciddiye alma, savuştur yani.
Eşin sana böyle deyince evim varken neden orada bekleyeyim diyebilirsin. Anneme gitmemişsin derse, daha dün oradaydım veya hıı gidemedim dersin. Uzun açıklamalar veya bahaneler sıralamana gerek yok. Annen hep böyle yapıyor da deme, kısa cevaplarla geçiştir. Kayınvaliden şikayet etti diye ertesi gün koştura koştura gitme. Gidersen gelemedim edemedim deme, sorarsa işim vardı dersin. Belli zamanların olsun, onların dışında hiç gitme mesela 11 de sabah kahvesi veya 4 te çay gibi. Bunlar haricinde gitmeyeceğini bilsin. Bu da her gün olmasın tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…