ömür boyu kv'de suratı mı çekicem :(

Amaan benm eşimde öyle der nıye cvp vermıyosun şöyle böyle iki gün sonra yine aynı

Benim eşimde afedersin şuursuz annesının lafına bakıyor bana dıyor ki ben işten eve gelince seni hiç aşağıda görmüyorum
benimle annenin yanında görmek için evlendiğini bilmiyordum deseydin.
eşin öyle yaptıkça tersine daha az ilgilen.. hatta küs sen git senin annen, ben kendi anneme giderken de sen gelme eşitlik olsun diyin

Sana çok basit ama etkili bir öneride bulunmak istiyorum. Kayınvalideni tüm gıcıklığına rağmen görmezden gel yani umursama.
Kafana fena takmışsın sen. Pireyi deve yapmak deyimi gibi... Birşeyini görürsün sinirine gider, bir lafını asabını bozar, oturması kalkması derken suratını görmek istemez hale gelirsin ama boş duvara da baksan onu görürsün çünkü beyin merkezine yerleşmiştir onun her hareketini çok düşünmekten.
Bırak düşünme biraz beynine yazık. Güzelim günlerine yazık. Kocanla başbaşa kaldığın zamanlar hiç mi güzel şeylerin olmuyor onlara odaklan. Güzel şeyleri görmeye çalış, onları düşün.
Deneyimli biri olarak söylüyorum, kayınvalide, görümce vs... bunların ilacı yok. Bunlarla baş etmeye çalıştıkça çoğalırlar. Yok etmeye çalıştıkça büyürler. Sen kendine edersin. Onlara sinir olup harcadığın yılların gider.
En iyisi başarabilirsen ki bu en sağlıklı çözüm, umursama, onlarla olmadığın zamanlarda aynı sahneleri kafanda tekrar yapma, değişik şeylerle meşgul ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…