- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
Kayınvalidem yok durumun vehametini pek anlamıyorum :) annemden yola çıkayım diyorum ne etliye karışık ne sütlüye bende kp'den yola çıkıyorum tam bir kvYani ben şu kayınvalidelerin gelinlerini rakip olarak görmesini anlamıyorum. Gelinlerde en az kayınvalideler kadar ilginçler kayınvalide onların lugatında tanımadan kötü diye etiketlenen tek varlıktır. Boşuna demiyorlar kadın kadının kurdudur.))
Kayınvalidem yok durumun vehametini pek anlamıyorum :) annemden yola çıkayım diyorum ne etliye karışık ne sütlüye bende kp'den yola çıkıyorum tam bir kv
Ayy erkegin kadin gibi olan cinsimiKayınvalidem yok durumun vehametini pek anlamıyorum :) annemden yola çıkayım diyorum ne etliye karışık ne sütlüye bende kp'den yola çıkıyorum tam bir kv
Valla bende evli değilim. İyi ki değilim. Valla kimsede kusura bakmasın. Birçok gelinde en az kayınvalideler kadar cadaloz..Kayınvalidem yok durumun vehametini pek anlamıyorum :) annemden yola çıkayım diyorum ne etliye karışık ne sütlüye bende kp'den yola çıkıyorum tam bir kv
Evet var öyle şirret gelinler ama kabul etmezlerValla bende evli değilim. İyi ki değilim. Valla kimsede kusura bakmasın. Birçok gelinde en az kayınvalideler kadar cadaloz..
)))
Ay sen bi evlen de o zaman gorelim seni bakalim bu bol keseden atmalarin nasil olacak o zaman kinamadan olmezsin unutmaValla bende evli değilim. İyi ki değilim. Valla kimsede kusura bakmasın. Birçok gelinde en az kayınvalideler kadar cadaloz..
)))
AynenAyy erkegin kadin gibi olan cinsimi
Bu kınamak değildir. Zaten hep kayınvadiler cadı, kocalar öküz, herkes kaka biz harikayız...Ay sen bi evlen de o zaman gorelim seni bakalim bu bol keseden atmalarin nasil olacak o zaman kinamadan olmezsin unutma
Hadi bakalim umarim evlenince de boyle yazabilirsin :) yeterki Allah iyilerle karsilastrisinBu kınamak değildir. Zaten hep kayınvadiler cadı, kocalar öküz, herkes kaka biz harikayız...
Bu kınamak değildir. Zaten hep kayınvadiler cadı, kocalar öküz, herkes kaka biz harikayız...
Bu kınamak değildir. Zaten hep kayınvadiler cadı, kocalar öküz, herkes kaka biz harikayız...
Al birini vur ötekine benimkide ondan beter dişarı çıkarken kendilerine haber verecekmişim ulan benim kocam var sizlemi evlendim ben arkadaşMerhaba arkadaşlar, benim sorunum kv.. eşimle severek evlendik. Aynı apartmana gelin geldim seve seve kabul ettim yapma etme dediler pişman olursun dediler dinlemedim ah kafam!! Az önce bir arkadaş paylaşmış hamile kendisi kv surat yapıyor diye ona selam olsun. Aynı dert bendede var inanın bıktım usandım artık bu suratlar yüzünden sevdiğim eşimden boşanmayı bile defalarca düşündüm.. kv'me asla yaranamadım ağzından bir kere Allah razı olsun kızım dediğini duymadım. Yahu bu kadın kıskanç bir kadın birşey alırım surat düşer ( güle güle kullan vs asla demez)birşey yaprım surat düşer bir yere giderim surat düşer artık suratının ağırlığından omuzlarım ağrıyor ciddi ciddi! Eşimle ilk zamanlar cok kavga ediyorduk asla laf dedirtmiyordu şimdi şimdi beni anlamaya başladı ama elden birşey gelmiyor ki. Yok şöyle yaptı yok böyle yaptı biryere giderim oraya gidiyorda buraya gelmiyor istiyor ki her gün evine iniyim bi gün inmezsem öbür gün zaten iniyorum yeter ki surat yapmasın diye.. şimdi diyceksiniz mi yapma etme yapmayıncada kendini eşime bir güzeel acındırıyor aramızı açıyor. Çok usandım çok..
Napıyosun peki bu durumda ne geri kafalı insanlar yaAl birini vur ötekine benimkide ondan beter dişarı çıkarken kendilerine haber verecekmişim ulan benim kocam var sizlemi evlendim ben arkadaş
Ben yurtdışindaydım bunlar kendi evlerini kiraya verip benim evime geçmisler bana sormadan ben geldim 1 sene daha devam etti kadin bana hayatı zindan etti resmen şuan haftada 1 10 gunde bir gidiyorum 1 saat oturup kalkiyorum gittigimdede tv izliyorum onlar konu acarsa konuşurum 8 yildır agzıma s.... 1 senedir artık susumuyorum ger dedikkerine lafı ağizlarına tikiyorum böyle daha mutluyum daha huzurluyum en son 1 ay önce annesinde oturuyoruz k.peder diyoki beb senden memnunum ama bi r konuda değilim neymiş baba dedim dışarı çikarken gelip bize haber vermiyosun ben biŕ çarşiya gidiyorum gittiğim yeride eşm biliyor dedim eşmde araya girdi baba artık kücük değil 8 senelik evliyiz tamam çocuģmz yok ama 8 senelik kadin dışarı çikarken gelip habermi vericek ben biliyorum zaten nereye gittigini bana soylemedn çikmaz dedi babasıda dedi ben varken sana niluyor eşim diyoki ben kocasıyim baba sizenoluyorNapıyosun peki bu durumda ne geri kafalı insanlar ya
Ben yurtdışindaydım bunlar kendi evlerini kiraya verip benim evime geçmisler bana sormadan ben geldim 1 sene daha devam etti kadin bana hayatı zindan etti resmen şuan haftada 1 10 gunde bir gidiyorum 1 saat oturup kalkiyorum gittigimdede tv izliyorum onlar konu acarsa konuşurum 8 yildır agzıma s.... 1 senedir artık susumuyorum ger dedikkerine lafı ağizlarına tikiyorum böyle daha mutluyum daha huzurluyum en son 1 ay önce annesinde oturuyoruz k.peder diyoki beb senden memnunum ama bi r konuda değilim neymiş baba dedim dışarı çikarken gelip bize haber vermiyosun ben biŕ çarşiya gidiyorum gittiğim yeride eşm biliyor dedim eşmde araya girdi baba artık kücük değil 8 senelik evliyiz tamam çocuģmz yok ama 8 senelik kadin dışarı çikarken gelip habermi vericek ben biliyorum zaten nereye gittigini bana soylemedn çikmaz dedi babasıda dedi ben varken sana niluyor eşim diyoki ben kocasıyim baba sizenoluyor
hayatta salamam bile istediği suratı assın.görmemezlikten gelin eşinizde madem anlamış size ne diye takıyorsunuz ben olsam uğramam bile yanına.(yıllarca aynı evi paylaşan biri olarak yazdım).bu tip insanlara yüz vermedikçe iyi oluyorlar tecrübem var deneyin en azından.Merhaba arkadaşlar, benim sorunum kv.. eşimle severek evlendik. Aynı apartmana gelin geldim seve seve kabul ettim yapma etme dediler pişman olursun dediler dinlemedim ah kafam!! Az önce bir arkadaş paylaşmış hamile kendisi kv surat yapıyor diye ona selam olsun. Aynı dert bendede var inanın bıktım usandım artık bu suratlar yüzünden sevdiğim eşimden boşanmayı bile defalarca düşündüm.. kv'me asla yaranamadım ağzından bir kere Allah razı olsun kızım dediğini duymadım. Yahu bu kadın kıskanç bir kadın birşey alırım surat düşer ( güle güle kullan vs asla demez)birşey yaprım surat düşer bir yere giderim surat düşer artık suratının ağırlığından omuzlarım ağrıyor ciddi ciddi! Eşimle ilk zamanlar cok kavga ediyorduk asla laf dedirtmiyordu şimdi şimdi beni anlamaya başladı ama elden birşey gelmiyor ki. Yok şöyle yaptı yok böyle yaptı biryere giderim oraya gidiyorda buraya gelmiyor istiyor ki her gün evine iniyim bi gün inmezsem öbür gün zaten iniyorum yeter ki surat yapmasın diye.. şimdi diyceksiniz mi yapma etme yapmayıncada kendini eşime bir güzeel acındırıyor aramızı açıyor. Çok usandım çok..
Eşin iyi cvp vermiş benimki veremez ben bişey desem üstüme yürür benim haber vereceksin onlarada diyeBen yurtdışindaydım bunlar kendi evlerini kiraya verip benim evime geçmisler bana sormadan ben geldim 1 sene daha devam etti kadin bana hayatı zindan etti resmen şuan haftada 1 10 gunde bir gidiyorum 1 saat oturup kalkiyorum gittigimdede tv izliyorum onlar konu acarsa konuşurum 8 yildır agzıma s.... 1 senedir artık susumuyorum ger dedikkerine lafı ağizlarına tikiyorum böyle daha mutluyum daha huzurluyum en son 1 ay önce annesinde oturuyoruz k.peder diyoki beb senden memnunum ama bi r konuda değilim neymiş baba dedim dışarı çikarken gelip bize haber vermiyosun ben biŕ çarşiya gidiyorum gittiğim yeride eşm biliyor dedim eşmde araya girdi baba artık kücük değil 8 senelik evliyiz tamam çocuģmz yok ama 8 senelik kadin dışarı çikarken gelip habermi vericek ben biliyorum zaten nereye gittigini bana soylemedn çikmaz dedi babasıda dedi ben varken sana niluyor eşim diyoki ben kocasıyim baba sizenoluyor
Öncedem benimkide öyleydi emin ol daha beterdi zamanla kimin haklı haksız olduğunu anladı örnek daha dün benim evimde misafir var k.valide misafirin yanında oğullarini kötuluyor bide diyo kendi evime gectim huzurum geldi o kadar şey söyledi eşime anlattım annen benim evimde benim misafirlerime gelmiş ne anlatiyor orda hiç sesimi çikartmadim ama dengesiz işte sanki ben dedim gel benim evimde otur birde ben sesimi çikartmadigim halde böyle düşünüyor eşmde sinirlendi niye cevabıni verip susturmuyosun falan dedi gitme sende zırt bırtEşin iyi cvp vermiş benimki veremez ben bişey desem üstüme yürür benim haber vereceksin onlarada diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?