ömür boyu kv'de suratı mı çekicem :(

Allahim varliklari bir dert yokluklari bir dert bunlarin yuzunden yuvamiz yikjlacak Tez vakitte cok uzaklara gitsinler.

Benimkide laf dedirtmez ben tatlı tatlı anlatılıyorum hele bişey diyim sıkıyorsa. Kaç yıllık evlisiniz
1 yillik ustelik bir de 6 aylik hamileyim ne bir sevgi gordum onlarin yuzunden ne hamilelik tadi cikarabildim hergun bosansam neler olur diye dusunup kafayi yiyorum keske bu sorunlar hallolmadan cocuga kalmismasaydm keske hic bu insanlarla tanismasaydim

Canımm bende öyle diyordum hiç canını sıkma daha çok yenisiniz ben 1 yıllık evliyken boşanıyordum ailesi yüzünden gık dedirtmiyordu bana zamanla anlıyorlar biz bu süreçte yıpranıyoruz kırılıyoruz ama yapacak birşey yok sabret

I
Insanlara yalan yanlis anlatip dolduruyolar ailemin kulagina gidiyo ailem kahroluyo inan onlari oyle ozluyorumki onlara laf geldikce kahroluyorum cok beddua ediyorum bana yasattiklarini yasasinlar diye

I

Insanlara yalan yanlis anlatip dolduruyolar ailemin kulagina gidiyo ailem kahroluyo inan onlari oyle ozluyorumki onlara laf geldikce kahroluyorum cok beddua ediyorum bana yasattiklarini yasasinlar diye
Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez sen kalbini bozma canım benim eşinle tatlı dille konusmayı denedin mi? Onlar senin ailen asla saygızlık etmem ama böyle böyle ailemin kulağına gidiyor onlarda anne baba cok üzülüyor diye konustun mu yoksa direk cırladın mı? Bu işte uslüp cok onemliymiş 3 yılın sonunda çözdümde:) bir mi yaşıyosunuz

Herkesin huyu farklı farklı olduğu gibi kabullenmeye çalışsanız görmezden gelmeyi deneseniz belkide huyu bu olduğundan boşvermeyi deneseniz ... mutsuzluğu ona yük olur belki . Herkes herkesle anlaşmak zorunda değil herkes herkesi sevmek zorunda da değil ama eşinizin annesi sonuçta onu doğuran insan saygınızı eksik etmeyin yeter . Bırakın güzel şeyler söylemesin bırakın suratını assın o o şekilde yaşamayı seçiyorsa siz niye moralinizi bozup eşinizle aranızı soğutacaksınız ki . Aksine eşinize bence hiç yansıtmadan herşeye rağmen güler yüzünüzü eksik etmeyin . Bir oğul için en çaresiz kalacağı durum annesi ve eşi arasında kalmak olur herhalde . Siz buna fırsat vermeyin . Umarım herşey düzelir yada siz bu şekilde bile mutlu olabilmeyi başarabilirsiniz.

Ben de en baslarda politik davranamadim direk cirladim ben ne yaptim calistim size verdim calistim borcunuzu odedim dedim bagiridm baya sonra ipler koptu zaten simdi dogumum olacak diyorum kesin gelmicekler ele gune rezl olcaz diye

Evet esim ailesi ve benim aramda cok kaldi ama her zaman onlarin tarafini tuttu o yuzden arada kalmasina bile uzulemedim direk kinlendim bir kere de benim hakliligimi gormedi diye

Emin olun hiç bir zaman saygısızlık etmedim kalbini kırmadım belki bu yuzden böyle olduk ben sustukça gülümsedikçe böyle olduk bir kere surat astım bende anlasın diye eşimi üstüme saldı

Evet esim ailesi ve benim aramda cok kaldi ama her zaman onlarin tarafini tuttu o yuzden arada kalmasina bile uzulemedim direk kinlendim bir kere de benim hakliligimi gormedi diye

bir insanın yaşayabileceği zor durumlardan biridir ailesi ve eşi arasında kalmak . En açıklanamaz koşulsuz sevgi anne sevgisi sonuçta . Eşiniz belkide bu durumu idare edebilecek doğru yolu bulamamış olabilir ve denge kurabilmek çok önemli . Siz bu dengeyi kurabilmesi için taraf seçmek zorunda bırakmasanız onu acaba aile içi huzurunuz için daha iyi olmaz mı ? Eşinize kinlenmeyin bence herkesi iyisiyle kötüsüyle olduğu gibi kabul etmeyi deneyebilirseniz sizin içinde belki daha az yorucu olabilir.

çevremizde her daim mutsuz huysuz fesat vb insanlar olacaktır onlara ders vermek amaçlı onlar gibi davranmak bence doğru bir yol değil . Neden onlara benzemeye çalışarak ders vermeye çalışacaksınız ki ? Bırakın onlar kötü olmaya devam etsin siz iyi olarak devam edin . İlahi adalet illaki bir gün tecelli edecek . Belki yarın belki yarından da yakın . Ben inanıyorum ki çok sabırlı iyi niyetli bir insansınız ve size kötü gelenleri iyiliğinizle yenebilirsiniz .

Ne kadar tatlisiniz ne kadar guzel yureklisiniz siz hic boyle sikintilar yasamayin insallah ❤

Ben de en baslarda politik davranamadim direk cirladim ben ne yaptim calistim size verdim calistim borcunuzu odedim dedim bagiridm baya sonra ipler koptu zaten simdi dogumum olacak diyorum kesin gelmicekler ele gune rezl olcaz diye
Canım bunu bırak eşin düşünsün neden rezil olacakmışsın ki? Zaten gelmemeleri daha iyi lohusayken ayrı bir batıyorlar sen eşinle onlar yuzunden aranı açma dicem ama bazen delirtiyorlar bizde eşimizden cıkarıyoruz.. sen sen ol yuvayı dişi kuş yapar hep tatlı dille çözmeye calıs gör bak zamanla nasıl anlıyor

Gecmis olsun oğluşunun parası ile gezip tozuyor biseyler alıyorsun diye kıskanıyordur
Yani ben şu kayınvalidelerin gelinlerini rakip olarak görmesini anlamıyorum. Gelinlerde en az kayınvalideler kadar ilginçler kayınvalide onların lugatında tanımadan kötü diye etiketlenen tek varlıktır. Boşuna demiyorlar kadın kadının kurdudur. ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…