Ömür boyu yalniz kalmak

Düsünün sosyal medyada bile yabancilari ekleyemiyorum. Birileri görür birsey der diye. Rahat olamiyorum yani. Sacma evet hep korkuyorum.

Yasadiklarimdan sonra cok güvensizim. Korkuyorum.

Kuzenlerim hepsi farkli sehirlerde, kizkardesim var ama bayagi yas farkimiz var, onun kendi arkadas cevresi var. Genelde cogu yere annemle giderdim, ancak gecen günde biraz yalniz gitbeni hep yaninda götürme dedi.
Kac yas var ki aranızda kardeşinizle ?

Çaģin hastaliği oldu resmen ya bende yalnızlıktan geberiyorum ama yok yani işte dediğinizde haklisiniz benimde mesela maddi imkanim var ama yapayalnizm tek başima sinemeda tiyatroda napayim arkadaşlarim evli ve başka sehirdeler ayrica kafalar uymuyo onlar çocuģum hastami oldu eşime yemek bilmem ne bizde sanki amaçsiz yaratiklar :)

Rahatlama calisiyorum. Ama en ufak seyde insan yasadiklarink silemiyor.

Evet büyük sehirdeyim

Şimdi panpaaacım büyük şehirlerde yaşıtın bekar kadın çok, arkadaşlık edersin
İşyerinde başka kızlar varsa işten sonra kahve içelim de, sohbet et....bence kız arkadaş bularak başla. Ondan sonra gezersin zaten.
Bir de vücuduna mutluluk hormonu gerek bence spor salonuna git derim. Benim üye olduğumda zumba, yoga bir sürü akşam seansı var hem eğlenceli hem sosyalleşiyorsun sohbet ediyorsun dersten sonra.
En kötü yengemin abisini alabilirsin sessiz sakin efendi

Yanlis anlamam cünkü ezikve özgüvensiz oldugumun farkindayim. Bunu degistirebilmem icin ne önerirsiniz?
Bir hobiye baslamani oneririm ama daha cok elle yapabilecegin bir hobi olsun.

Mesela ben taki kursu benim neyime derdim. Ona gecen sene basladim. Degisik geldi.

Ha devam etmek istemedim ama her zaman tek duze yasamak da boguyor insani.

Sinemaya tek gidip de zevk alabilirsin. Kendine patlamis misir ve sonra kahve ismarla..

Zamanla keyif aldigini goreceksin.

yasin 32 bi evlilik gecirmissin bi ...a benzemedigini gormussun. 31 yasinda onu bile goremedim. bi de bu acidan bak

ya bence buyuksehirdeysen haftasonu hiking gruplarina katil. hem sosyallesir, hem dogada huzur bulur, hem stres seviyeni azaltir, hem de spor yapmis olursun, boylece fit kalirsin. bence avantaji cok bi dusun. ayrica ben sinemaya da tek gittim tiyatroya da. gayet de oluyo. olay sende bitiyo. kaygi seviyeni azaltip daha yuksek enerjili olmalisin. istedigin herseyi tek de olsan yap. cevrendeki kizlarla kafan uymasa da takil is cikislarinda biraz. az biraz makyaj, ozenli giyim zaten ozguven levelini otomatik arttirir.

Kendinize uğraşlar edinmeye gelişip hayatınıza yenilikler katmaya bakın bence siz önünüze çıkan fırsatları değerlendirdikten sonra yapilmasi gereken şey kadere iman oluyor. Yani umarim istediğiniz gibi biriyle güzel bir yuvanız olur ama biraz maneviyatınızı güçlendirmeye bakın daha az takmaya başlayacaksın eminim

Sanirim özgüvenimi tekrar kazanmaliyim. Bununla baslamaliyim. Nerden baslasam?

O zaman sohbet, disarda gezme olayi daha rahat olurbelkide.

Spor yapmam lazim evet havalar serin olsada yürüyüs yapsam baslangic icin iyi olucsk galiba.

Bu özgüvensizligimi karsi taraf erkrk kadin olsun farkediyorlsr sanirim, belkide bu yüzden kendi icime kapandim.

Tatlım ya karamsarlığa kapılma kaderimiz de ne varsa o gelir başa evlilerde çok yalnız ben carpe diem modundayım hiçbirşeyi planlamıyorum ne planlasam olmadı yala gitsin canım ya takma öyle benim anneannemim 9 çocuğu vardı bir odada yalnız vefat etti eş çocuk vs çok takılma gününü mutlu geçir kısmetinde varsa gelir ayağına

Takilmamayi cok istiyorum deniyorum. Neseli sen sakrak halimden eser yok.

Sürekli bir hüzün var onu atamiyorum. Öyle rahat hicbirseyi takmayan biri olmak istiyorum. Deniyorum gene eski halime gecis yapiyorum.

Takilmamayi cok istiyorum deniyorum. Neseli sen sakrak halimden eser yok.

Sürekli bir hüzün var onu atamiyorum. Öyle rahat hicbirseyi takmayan biri olmak istiyorum. Deniyorum gene eski halime gecis yapiyorum.
Hayat işte bazen mutluluk bazen hüzün hiçbir hüzün ömür boyu bitmesin.

Elit bi spor salonuna yazıl.
Kendi kendine değil Etrafında başka baska kişiler de olursa daha çabuk toplarsın. Dansa da yazılabilirsin. Ya da yoga da Olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…