- 23 Ağustos 2012
- 51.917
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.844
- 898
- Konu Sahibi Sadece-Ben
-
Evliyken yasadim bu durumu zaten ardindan direk bosandim. Öncesinde yasamadim yani.
Düsünün sosyal medyada bile yabancilari ekleyemiyorum. Birileri görür birsey der diye. Rahat olamiyorum yani. Sacma evet hep korkuyorum.
Yasadiklarimdan sonra cok güvensizim. Korkuyorum.
Bekar ve fiyakalı gezme konusunda uzmanım konu sahibesi....gelir durumunuz nedir yazın hemmennnn önerilerim gelsin
Biraz rahatla ablacım miktiret geç gitsin
Büyük şehirde misin bu arada?
Kac yas var ki aranızda kardeşinizle ?Kuzenlerim hepsi farkli sehirlerde, kizkardesim var ama bayagi yas farkimiz var, onun kendi arkadas cevresi var. Genelde cogu yere annemle giderdim, ancak gecen günde biraz yalniz gitbeni hep yaninda götürme dedi.
Çaģin hastaliği oldu resmen ya bende yalnızlıktan geberiyorum ama yok yani işte dediğinizde haklisiniz benimde mesela maddi imkanim var ama yapayalnizm tek başima sinemeda tiyatroda napayim arkadaşlarim evli ve başka sehirdeler ayrica kafalar uymuyo onlar çocuģum hastami oldu eşime yemek bilmem ne bizde sanki amaçsiz yaratiklar :)merhaba arkadaslar,
Ben 32 yasinda iki yil önce bosanmis bir kadinim. Bosandigimdan bu yana karsima bir kac kidi cikti, ilkbaslarda yaram taze oldugu icin hicbirine yanasmadim.
Ancak son bir yildir kendimi asiri yalniz hissediyorum. Anne olmak istiyorum yasim cok gecmeden. Benim yas civarimda ki erkeklerin cogu ya cocukluya da evli.
Bir kac kisiyle görüstüm amaclarinin farkli oldugunu anlayinca kesip attim. Bir elin parmaklarini gecmez. Gitgide eve kapandim.
Arkadaslarim evli ve cocuklu senede bir görüsür olduk.
Biri vardi hoslandim ama mantigim hayir dedi cocukluydu ama evli ayri durumlari zordu. Yuva yikan birisi asla olmak istemem kendimi geri cektim.
Tek basima kafede mi oturacam? Tek basima biryerlere mi gitcem? Herkes nasil yapiyor? Kukuma kusu gibi evdeyim böyle asla kimseyle tanisamam bunun farkindayim.
Ama sürekli beni kim begenecek ki diyorum. Pek böyle süslü püslü biri degilim. Asiri sadeyim. Cekingenim, duygularimi hislerimi kolay kolay belli edemiyorum biraz duvar gibiyim. Sanirim bu karsi tarafi ürkütüyor.
Kinse yasimin 32 olduguna inanmiyor 25 26 civari gösteriyorsun diyorlar. Ben ne yapicam? Biri olsun demekle de olmuyor.
Asiri özgüvensizlik olustu
Bana yardim etmeniz mümkün mü?
Bir insan bu kadar mi bahtsiz olur? Bir erkek arkadasim oldu onunlada evlenmistim, oda tecavüz, dayak, hor görme herseyi gördüm. Asiri güvensizim. Bana tecrübesizligimden dem vuruyordu.
Bilmiyorum duygularim karmakarisik. Sürekli elalem ne der diye kendimi cok geri plana atiyorum. Bilmiyorum kendimi cok yalniz ve kötü hissediyorum.
Rahatlama calisiyorum. Ama en ufak seyde insan yasadiklarink silemiyor.
Evet büyük sehirdeyim
Bir hobiye baslamani oneririm ama daha cok elle yapabilecegin bir hobi olsun.Yanlis anlamam cünkü ezikve özgüvensiz oldugumun farkindayim. Bunu degistirebilmem icin ne önerirsiniz?
merhaba arkadaslar,
Ben 32 yasinda iki yil önce bosanmis bir kadinim. Bosandigimdan bu yana karsima bir kac kidi cikti, ilkbaslarda yaram taze oldugu icin hicbirine yanasmadim.
Ancak son bir yildir kendimi asiri yalniz hissediyorum. Anne olmak istiyorum yasim cok gecmeden. Benim yas civarimda ki erkeklerin cogu ya cocukluya da evli.
Bir kac kisiyle görüstüm amaclarinin farkli oldugunu anlayinca kesip attim. Bir elin parmaklarini gecmez. Gitgide eve kapandim.
Biri vardi hoslandim ama mantigim hayir dedi cocukluydu ama evli ayri durumlari zordu. Yuva yikan birisi asla olmak istemem kendimi geri cektim.
Tek basima kafede mi oturacam? Tek basima biryerlere mi gitcem? Herkes nasil yapiyor? Kukuma kusu gibi evdeyim böyle asla kimseyle tanisamam bunun farkindayim.
Ama sürekli beni kim begenecek ki diyorum. Pek böyle süslü püslü biri degilim. Asiri sadeyim. Cekingenim, duygularimi hislerimi kolay kolay belli edemiyorum biraz duvar gibiyim. Sanirim bu karsi tarafi ürkütüyor.
Kinse yasimin 32 olduguna inanmiyor 25 26 civari gösteriyorsun diyorlar. Ben ne yapicam? Biri olsun demekle de olmuyor.
Bir insan bu kadar mi bahtsiz olur? Bir erkek arkadasim oldu onunlada evlenmistim, oda tecavüz, dayak, hor görme herseyi gördüm. Asiri güvensizim. Bana tecrübesizligimden dem vuruyordu.
Bilmiyorum duygularim karmakarisik. Sürekli elalem ne der diye kendimi cok geri plana atiyorum. Bilmiyorum kendimi cok yalniz ve kötü hissediyorum.
14 yas var aramizdaKac yas var ki aranızda kardeşinizle ?
Olsun onunla da gezebilirsiniz sinemaya tiyatroya gidesiniz en azından n14 yas var aramizda
Tatlım ya karamsarlığa kapılma kaderimiz de ne varsa o gelir başa evlilerde çok yalnız ben carpe diem modundayım hiçbirşeyi planlamıyorum ne planlasam olmadı yala gitsin canım ya takma öyle benim anneannemim 9 çocuğu vardı bir odada yalnız vefat etti eş çocuk vs çok takılma gününü mutlu geçir kısmetinde varsa gelir ayağınamerhaba arkadaslar,
Takilmamayi cok istiyorum deniyorum. Neseli sen sakrak halimden eser yok.Tatlım ya karamsarlığa kapılma kaderimiz de ne varsa o gelir bala evlilerde çok yalnız ben carpe diem modundayım hiçbirşeyi planlamıyorum ne planlasam olmadı yala gitsin canım ya takma öyle benim anneannemim 9 çocuğu vardı bir odada yalnız vefat etti eş çocuk vs çok takılma gününü mutlu geçir kısmetinde varsa gelir ayağına
Hayat işte bazen mutluluk bazen hüzün hiçbir hüzün ömür boyu bitmesin.Takilmamayi cok istiyorum deniyorum. Neseli sen sakrak halimden eser yok.
Sürekli bir hüzün var onu atamiyorum. Öyle rahat hicbirseyi takmayan biri olmak istiyorum. Deniyorum gene eski halime gecis yapiyorum.
Elit bi spor salonuna yazıl.Sanirim özgüvenimi tekrar kazanmaliyim. Bununla baslamaliyim. Nerden baslasam?
O zaman sohbet, disarda gezme olayi daha rahat olurbelkide.
Spor yapmam lazim evet havalar serin olsada yürüyüs yapsam baslangic icin iyi olucsk galiba.
Bu özgüvensizligimi karsi taraf erkrk kadin olsun farkediyorlsr sanirim, belkide bu yüzden kendi icime kapandim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?