Ömür boyu yalniz kalmak

Calisiyorum. Ancak is ev mekkk dokuyorum. Cok umutduzum. Sinemaya, tiyatroya yalniz gitme fikti bana cok tuhaf geliyor.
Neden tuhaf geliyor?
Ben çok sosyal bir insanım, ama genelde tek gidiyorum çoğu yere. Sadece kurs falan olsa neyse, tek başıma birşeyler içmeye-eglenmeye gidiyorum, başka şehre gidiyorum.. hatta başka başka ulkelere tek gidiyorum. Yalnızlık ve yolun sürprizlerle dolu olmasi bana o kadar keyif veriyor ki çok kişi var 'bir bilen olsun yanimda-senle bosnaya gidelim,Hindistan'a gidelim' diyen.
Onlar bakıp : hıhı,oldu cnm ya inşllh yapıyorumkimse bana benden daha eğlenceli bir yol arkadaşı olamaz.
Yalnizligimdan da kimse için vazgeçemem :)
Bence kendinle barış,kendini tani ve mutlu etmeye çabala. Böylece sen de kendimle başbaşa olmaktan delice bir keyif alabilrisin

Surekli biriyle oldugunda o kisiye bagimli olabiliyorsun, en azindan kısıtlaniyorsun.
Tek basiniza sinemaya gitmeyi deneyin birgun. Ne kadar buyuk bir keyif oldugunu goreceksiniz.

Sanirim ilk denemem gereken bu olacak. Tsk ederim.

Ülkeleri gezmeyi falan cok istiyorum ama tek gitme fikri beni sürekli korkutuyor. Kaybolurum korkusu oluyor.

Herseyden korkuyorum. Icimde sürekli bir korku hakim.

İlk evliliğinizden oluşan sıkıntıları atlatabildiniz mi? Kendinize yönelin.. Zaten aşk bulur sizi.. Biri olsun diye zorlamaya devam ederseniz sadece mantık olur. Zaman kime ne getirir, kimden ne götürür bilinmez.. O yüzden anı yaşamaya bakın..

Sanirim ilk denemem gereken bu olacak. Tsk ederim.

Ülkeleri gezmeyi falan cok istiyorum ama tek gitme fikri beni sürekli korkutuyor. Kaybolurum korkusu oluyor.

Herseyden korkuyorum. Icimde sürekli bir korku hakim.
Ilk yurtdisi tecruben tur ile olsun. Ama once ilk deneyimin yurtici olmali. Bir tura yazil. 3 gunluk ya da 5 gunluk olabilir. Kuzey ege turu olabilir, karadeniz turu ya da be biliyim akdeniz turu ya da urgup goreme... Turun rehberi var, kaybolmazsin. Turda senin gibi yalniz seyahat eden insanlar var. Ilk gun olmasa da ilerleyen gunlerde hepiniz kaynasirsiniz. Bir suru arkadasin olur. Yurt disi seyat denemenin ilki de tur ile olsun. Boyle boyle yalnizliginin keyfini cikarmayi ogrenirsin. Kendine guvenin gelir. Bir suru yer gezer bir suru insanla tanisirsin.

Tebrik ederim valla. Ama su tek basina biseyler icip eglenme kismini nasil yapiyosunuz. Insanlar bon bon bakmiyo ya da rahatsiz eden olmuyor mu

Tebrik ederim valla. Ama su tek basina biseyler icip eglenme kismini nasil yapiyosunuz. Insanlar bon bon bakmiyo ya da rahatsiz eden olmuyor mu
Yoo, kim niye baksın ki? Zaten ben miyopum. Genelde de gozlugumu takmadan gezerim. O nedenle kim beni süzmüş,kim bana bakmış hiç farketmem bile
Bazen oyalanmak için dergi falan karıştırırim,telefon kurcalarim... Ama genelde yemeğimi yer, içeceğimi içer otururum :)
Bence yalnız barda oturmak dertli ve ne kadar akil versen de kendi bildiğini yapacak olan bir arkadaşını bin kere dinleyecegin masada oturmaktan daha eğlencelidir :))
İşyerinin yemekhanesinde de... Sevdiğim arkadaşım yoksa köşeye otururdum kimse yanıma gelmesin diye,beni tek gören halime acıyıp yanıma gelirdi- masasına çağırırdı.
Ya benim zaten basım şişmiş kaç saat işte. Bir de neden yakınım olmayan insanlarla sohbet edeyim , kendimi yorayim?
Yaşasın insanın kendiyle başbaşa kalabilmesi

Hiç bir konu da beklentiye girme.Olduğu gibi yaşa.Anı yaşa.Bir şey olmak ya da oldurmak zorunda degilsin.Rahat bırak kendini hayat seni sürüklesin.Hayattaki varlıklarına şükret ve elindekilerle yetin ve durumunu kabullen.Çırpındıkça dalga seni daha da uzağa atar. Şu olacakmış bu olmamış hayat düşünsende akıyor düşünmesen de devam ediyor çünkü.En azından ruh sağlığını korursun.Merak etme kimse tam anlamıyla mutlu değil zaten.Evli de evli olmayan da...Bunu insanların gözlerindeki endişeden anlayabilirsin dışarıya belli etmemeye çalışsalarda.Ayrıca herkes evlenecek ve çocuk sahibi olacak diye bir şey yok evlenmeden ve çocuğun olmadan da yaşayabilirsin şimdi olduğu gibi. Ama sevmeden yaşama.Evlilik bence aşk ile olacak bir şey zorlama ile değil.(basliga hitaben :Evli olup ömür boyu yanlız olanlar da var)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…