- Emoji Skoru
- 194.239
- Puanlar
- 1.123
- Konu Sahibi Sadece-Ben
-
Neden tuhaf geliyor?Calisiyorum. Ancak is ev mekkk dokuyorum. Cok umutduzum. Sinemaya, tiyatroya yalniz gitme fikti bana cok tuhaf geliyor.
Surekli biriyle oldugunda o kisiye bagimli olabiliyorsun, en azindan kısıtlaniyorsun.
Tek basiniza sinemaya gitmeyi deneyin birgun. Ne kadar buyuk bir keyif oldugunu goreceksiniz.
Ilk yurtdisi tecruben tur ile olsun. Ama once ilk deneyimin yurtici olmali. Bir tura yazil. 3 gunluk ya da 5 gunluk olabilir. Kuzey ege turu olabilir, karadeniz turu ya da be biliyim akdeniz turu ya da urgup goreme... Turun rehberi var, kaybolmazsin. Turda senin gibi yalniz seyahat eden insanlar var. Ilk gun olmasa da ilerleyen gunlerde hepiniz kaynasirsiniz. Bir suru arkadasin olur. Yurt disi seyat denemenin ilki de tur ile olsun. Boyle boyle yalnizliginin keyfini cikarmayi ogrenirsin. Kendine guvenin gelir. Bir suru yer gezer bir suru insanla tanisirsin.Sanirim ilk denemem gereken bu olacak. Tsk ederim.
Ülkeleri gezmeyi falan cok istiyorum ama tek gitme fikri beni sürekli korkutuyor. Kaybolurum korkusu oluyor.
Herseyden korkuyorum. Icimde sürekli bir korku hakim.
Tebrik ederim valla. Ama su tek basina biseyler icip eglenme kismini nasil yapiyosunuz. Insanlar bon bon bakmiyo ya da rahatsiz eden olmuyor muNeden tuhaf geliyor?
Ben çok sosyal bir insanım, ama genelde tek gidiyorum çoğu yere. Sadece kurs falan olsa neyse, tek başıma birşeyler içmeye-eglenmeye gidiyorum, başka şehre gidiyorum.. hatta başka başka ulkelere tek gidiyorum. Yalnızlık ve yolun sürprizlerle dolu olmasi bana o kadar keyif veriyor ki çok kişi var 'bir bilen olsun yanimda-senle bosnaya gidelim,Hindistan'a gidelim' diyen.
Onlar bakıp : hıhı,oldu cnm ya inşllh yapıyorumkimse bana benden daha eğlenceli bir yol arkadaşı olamaz.
Yalnizligimdan da kimse için vazgeçemem :)
Bence kendinle barış,kendini tani ve mutlu etmeye çabala. Böylece sen de kendimle başbaşa olmaktan delice bir keyif alabilrisin
Yoo, kim niye baksın ki? Zaten ben miyopum. Genelde de gozlugumu takmadan gezerim. O nedenle kim beni süzmüş,kim bana bakmış hiç farketmem bileTebrik ederim valla. Ama su tek basina biseyler icip eglenme kismini nasil yapiyosunuz. Insanlar bon bon bakmiyo ya da rahatsiz eden olmuyor mu