- 26 Nisan 2018
- 241
- 336
- 33
- Konu Sahibi Sadece-Ben
-
önce iş bulsaniz bi işe girseniz kendinize özgüveniniz gelse belki cevre de olunca bi şekilde olur yani yaşınız genç neden olmasın ki.
Yanlış yapıyor olmanıza gerek yok çok fazla sebebi olabilir. Aynı anda başka biriyle konuşuyordur o taraf ağır basmıştır. Sizden yeterince elektrik alamamıştır. Eski sevgilisi yazmıştır. Kaçak oynamak istiyordur. Niyeti başkadır. Vs.Söyle birsey de var ilgi gösteriyor bende ilgi gösterince ortaliktan kayboluyorlar, bunu kac kere yasadim. Yani tanisma fasli ilerleyemiyor. Nerede yanlis yapiyorum bilmiyorum.
İnsanın hayatında birisinin olması güzel bir şey ama evlenmeyi toplum size dayattığı için mi istediğinizi düşünüyorsunuz yoksa gerçekten mi istiyorsunuz?
Zaman değişti, yaşım geçti diye bir şey yok.
Evlenmek için hayatınıza birini sokma arayışına girerseniz zorladıkça bulamazsınız. Ayrıca evlenmek amaçlı yaklaşmak yerine yeni tanıştığınız erkeklerle başta normal bir şekilde tanışmaya çalışın.
Evlilik her insanla, her sevgiliyle olacak bir şey değil.
Kendinizi yalnız hissediyorsanız direkt sevgili/eş bulmak yerine arkadaş bulmaya odaklanın. Ama bunun yanında yalnız geçirdiğiniz vakti de keyifli kılmaya çalışın. Yalnızlığın değeri pek bilinmiyor.
Bu yalnızlık sürecini kendi lehinize çevirin. Kendinizi geliştirin, güzel özellikler katın. Siz ne kadar kendinize bir şey katarsanız tanışacağınız kişi de o kadar nitelikli olur.
Yalnızlığınızı sevmediğinizi dış dünyaya fazla belli etmeyin bunu kullanmak isteyen pusuda çok fazla avcı olacaktır.
Kendinizi sevin, kendinizi şımartın. Çok sadeyim diye de düşünmeyin. Kendiniz olun. Her erkek aynı kadın tipine bakmıyor. :)
Sanirim hatam herseyi hep üzerime alinmam.Yanlış yapıyor olmanıza gerek yok çok fazla sebebi olabilir. Aynı anda başka biriyle konuşuyordur o taraf ağır basmıştır. Sizden yeterince elektrik alamamıştır. Eski sevgilisi yazmıştır. Kaçak oynamak istiyordur. Niyeti başkadır. Vs.
Kardeşiniz , kuzeniniz vs yok mu ?Calisiyorum. Ancak is ev mekkk dokuyorum. Cok umutduzum. Sinemaya, tiyatroya yalniz gitme fikti bana cok tuhaf geliyor.
Size okumanız için bu kitapları tavsiye ederim.Evet sanirim kendi kemdime stres yaratiyorum, cevremde herkes evli, ben kendimi ise yaramaz gibi hissediyorum. Evet sacma farkindayim ama bu hissimi degistirmiyor maalesef. Özellikle yas ve cocuk olayi kafami cok kurcaliyor.
Kendi ayaklaribda özgür biri olmak isterken sanki hep ezigim.
Özgüvenimi tam düzeltemedim, ne bileyim korkuyorum tanismaktan bir yandan da yalnizligimdan bezdim.
Yalnizligin güzel yanlarida var, ama insan bazen yaninda birini istiyor.
Kuzenlerim hepsi farkli sehirlerde, kizkardesim var ama bayagi yas farkimiz var, onun kendi arkadas cevresi var. Genelde cogu yere annemle giderdim, ancak gecen günde biraz yalniz gitbeni hep yaninda götürme dedi.Kardeşiniz , kuzeniniz vs yok mu ?
Sinema tiyatroya onlarla gitseniz.
Spora başlayın. Mesleğiniz ne bilmiyorum ama mesleki kurslara başlayın. Bir yeni dil öğrenin. Oralarda belki Karşınıza size uygun birileri çıkar.
Ablacım özgüveninin yerlerde olması normal zira cinsel saldırıya uğradığın biriyle evlenmişsin...sen kendine böyle bir kötülüğü neden yaptın ki??
Tsk ederim önerileriniz icin.Size okumanız için bu kitapları tavsiye ederim.
Rica ederim,faydalı olabilirsem ne mutlu.Tsk ederim önerileriniz icin.
Iyi ki varsiniz
Yanlis anlama ama sendeki ozguvenle erkek olsam ve seni gorsem kacardim. Evlilik odakli yasama, yasim senden buyuk ve bekarim . Sorun etmiyorum. Yalnizligimin tadigini cikariyorum. Cok da tinn.
Bekar olmanın güzel yanlarından biri de bağlanmadan, ilerisi olmadan flört edin. Kahve içmeye çıkın farklı erkeklerle kafanızda evlilik, ciddi ilişki kalıbı olmadan. Kendinizi güzel, beğeniliyor hissetmek için buna gerek yok ama kısa vadede yardımcı olacaktır. Konuşma becerileriniz artar. Ne istediğinizi daha net kavrayabilirsiniz. Üzerinizde stres olmadan güzel vakit geçirebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?