Merhabaa :) Umarım senin için en uygun zamanda sağlıklı bir şekilde kilolarından kurtulursun. İşin sırrı diyet kelimesini hayattan çıkarmak diyorlar ama bende bir türlü kurtulamıyuorum şu psikolojidenMerhabalar arkadaşlar,
Bir kaç yıldır kendimle ilgili birtakım problemlerimin olduğunu gördüm kilolarımdı böyle mutlu olmadığımı düşünerek ilk diyet girişimimi başlattım .
Yaklaşık olarak 86 kiloydum , bu kadar zaman boyunca neden birşeyler yapmadım bilmiyordum ama acilen birşeyler yapmam gerekiyordu artık. Bir diyete başladım (isim vermeyeceğim , hızlı kilo verdiren diyetlerden ) 2 ayda 12 kilo verdim, daha sonra bu diyeti bıraktım bir süre sonra tekrar bir diyete başladım yine hızlı kilo verdirenlerden , işe yarıyordu ... 70 kiloya kadar düştüm güzel de oldum kendimi incelmiş görmek hoşuma gidiyordu . Bu kadarı yeterli şimdilik diyip diyetimi bıraktım. Bıraktığım gibi 1-2 içerisinde verdiğim kiloların çoğunu bir güzel aldım .
Ve artık dur demeye karar verdim .
Bu ilkbaharda sadece yaz için değil ömür boyu zayıf kalmak için bazı girişimlerde bulundum . Çeşitli sağlık kontrollerinden geçip herhangi bir rahatsızlığım olmadığını öğrendikten sonra yaptığım ilk şey " diyetisyene "gitmek oldu. Benim alışkanlıklarıma göz önünde bulundurarak bana güzel bir liste hazırladık birlikte. Bende sadece listeye bağlı kalmadım tabiki. Eve koşu bandı , pilates seti , yoga seti vb . bir sürü şey aldım . Yaklaşık 1 haftadır diyet yapıyorum . Ama nedense buna diyet demek gelmiyor içimden daha güzel bir adı olmalı bence sağlıklı beslenmek diyelim.
Buraya her gün yediklerimi , yaptığım aktivitileri , sporu , içtiğim suya kadar her şeyimi yazmak için bu konuyu açtım .
Benimle birlikte sağlıklı beslenmek isteyen arkadaşları diyet günlüğüme bekliyorum.
Hedefim 60 kiloya inmek ve bütün yaşamım boyunca bu kiloyu korumak
Merhabaa :) Umarım senin için en uygun zamanda sağlıklı bir şekilde kilolarından kurtulursun. İşin sırrı diyet kelimesini hayattan çıkarmak diyorlar ama bende bir türlü kurtulamıyuorum şu psikolojidenKeşke başarabilsem..
insan istedikten sonra yapamayacağı bir şey yok bence daha önce kilo vermiştim yine verebileceğimi düşünüyorumevet gerçekten önemli yaptığımız şeye diyet dememek , o zaman kendini kısıtlanmış hissetmiyorsun
sen neler yapıyorsun ?
Ben lise 3. sınıf örencisiyim burdaki ortalamaya göre küçük sayılıyorum galiba6 öğün besleniyorum.Her besin grubundan alıyorum.Her ana öğünümde 2 dilim ekmeğimi yiyorum hep.Yoğurdumu eksik etmem.öğlenleri tavuk ton balığı gibi protein kaynaklarını,akşamları ise sebze yemeği tercih ediyorum.Okulda uzun süre kaldığım için yanımda süt meyve ayran kraker gibi şeyler götürüyorum.Haftanın 5 günü okul yolunda 1 saat yürümüş de oluyorum.
çok da küçük sayılmazsınbiraz gençsin diyelim bende 22 yaşındayım , ben de 6 öğün besleniyorum 3 ana , 3 ara öğün . Ekmek tercihin önemli ben tam buğday ekmeği tüketiyorum kepek ekmeği demir eksikliğine sebep oluyormuş sen hangi ekmeği tüketiyorsun bilmiyorum ama çavdar ve tam buğday ekmeğini öneririm. Bende üniversitedeyim günümün büyük çoğunluğu kampüste geçiyor. Yanımdan meyvemi , galetamı ve 1 paket sütümü eksik etmemeye çalışıyorum
Tempolu bir şekilde yürümek önemli , tempolu yürüyorsan ne mutlu sana . Bende haftanın 6 günü 1,5 saat spor yapıyorum bu ilk haftam şimdilik böyle gidiyor
Çok fark yokmuş aramızdaÇavdar ekmeği tüketiyorum bende.1,5 saat spor yapman süpermiş.Vücudun ciddi anlamda toparlanır eminim.Ne kadar kas o kadar iyi.Benim de başlamam gerek galiba :26:
evet çok fark yokşimdiden iyi hissediyorum kendimi sanki incelmeye başladım bile sana da tavsiye ederim
Spor salonuna gidiyorsun dimi?
hayır evde kendim yapıyorum dışarda spor yapmak hep zaman kaybı olarak gelmiştir banaKoşu bandı aldım yeni daha 1 hafta falan oldu , pilates setim ve yoga setimde var koşu bandıyla pilates egzersizlerini birleştirerek tamamlıyorum sporumu
En mantıklısı evde yapmak bencede.Spor salonuna her zaman gidemezsin ama evde istedğin zaman spor yapabilirsin.Burda önmli olan nokta neyi nasıl yapacağını bilerek bilinçli yapmak sanırım.
Biliyorum, çok eğlenceli. Dans etmeyi çok severim yağ yakmak için çok ideal bence deevet canım aynen öyle zumba diye bir dans var duydun mu hiç bilmiyorum evde kullanabileceğin alet edevatın yoksa spor yapmak için , zumba yapabilirsin ardından mekik çeker ve günlük squat yaparsın
Biliyorum, çok eğlenceli. Dans etmeyi çok severim yağ yakmak için çok ideal bence de
merhaba arkadasimm basligin dikkatjmi cekti bende senin gibi bir omur zayif olmak istiyorumm seninle diyet yapabilirmiyim bende
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?