ömür boyu zayıf kalmayı hedefliyor sizleri de günlüğüme bekliyorummm :))))

Günaydın herkese

henüz 1 kilo vermiş olmama rağmen vücudum baya incelmiş , diyet yaptığımı kimseye söylemedğim halde sen zayıflamışsın karnın küçülmüş sanki biraz gibi sözleri geçen haftadan beri duyuyorum Ve bu beni çok mutlu ediyor , kaçamak yapmıyorum ve kilo vermeyi daha çok istiyorum
Neyse kahvaltımı yazmakla başlıyorum bugüne

Kahvaltı :

2 ince dilim beyaz peynir , 3 yeşil zeytin
2 ince dilim çavdar ekmeği
Bol domates ,salatalık, yeşillik
1 bardak şekersiz çay

Ara öğün saatimde giremeyebilirim o yüzden onu da şimdi yazacağım ben kahvaltımı 8 buçuk gibi bitiriyorum dolayısıyla ara öğün saatim 2-3 saat sonra gelmiş oluyor saat 10 buçuk 11 gibi ara öğünümü yapıyorum. Ara öğünü atlamamak çok önemli öğle yemeğine veya akşam yemeğine saldırmıyorum

ara öğün:

1 dilim karpuz

Şimdilik bu kadar görüşmek üzere

Merhaba günlüğüm
Yorucu bir günün ardından foruma girebildm
Bana eşlik etmek isteyen arkadaşlar varsa birlikte zayıflayalım

kusura bakma canimm cook gec bir cevap olduu 24 yasindayim boyum 1.63 kilom suan 64.500 yapmadigim kaldimi acaba dogumdan sonra 76 oldum 6 ay karatay diyeti yaptim ama 3 kilo anca verebildim daha sonra ara ara seyda ceskun listelerini yaptim bu kiloma geldim sukur iyi bari cokta yapmamisimm diyet

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ama bende artik diet degilde saglikli beslenme ile 56 olmak istiyorumm yadiklerimi yaAbilirmiyim bende seninlee

yeni uye oldugumdan nereye yazdigimi bile unuttum birde sifrem cok tuhafti iste unut iste anca bugun girdimm canimm bakalim insallah bugun dikkat ederim

yeni uye oldugumdan nereye yazdigimi bile unuttum birde sifrem cok tuhafti iste unut iste anca bugun girdimm canimm bakalim insallah bugun dikkat ederim

önemli değil canım hoşgeldin günlüğüme

ama bende artik diet degilde saglikli beslenme ile 56 olmak istiyorumm yadiklerimi yaAbilirmiyim bende seninlee

Eki Görüntüle 1117440

bende senin başladığın kilodayım 76 yım hedefim 60 a inmek ama kalıcı olmasını istediğim için sabırlı davranıyorum acele etmiyorum bu sefer bende yediklerimi paylaşacağım seninle birlikte birbirmizin hatalarını görür düzeltiriz , tekrar hoşgeldin

bende suan yine aeyda coskun diyetine devam etmek istiyorum pazartesiden itibaren en azindan 56 olana kadarr daha sonra normal az oz yemeye calisacagimm inss basaririzz

İnsallah başarırız :) neler yaptın bugün ne yedin ne içtin ailecek tatil yaptık bugün çok dikkat edemedim malesef ama çok da aşırıya kaçmadım

Yorucu bir gün ...
pek de keyfim yok açıkçası menümü paylaşıp cıkıyorum

sabah
domates , salatalık
beyaz peynir , 4 zeytin 1 ince dilim ekmek
1 bardak yeşilçay

ögle
1 kase orman kebabı
3 kasık bulgur pilavı

Günaydın arkadaşlar :)

kahvaltımı yaptım 1 haşlanmış yumurta , beyaz peynir , 1 bardak çay içtim

40 dakika sabah sporumu yaptım şimdi sütlü kahvemi içiyorum :)
Oldukça mutluyum

Günaydın günlük
bir süredir ihmal ediyorum burayı oldukça yoğun bir tempodaym ama olsun kilo vererek geri döndüm :)
75 kiloyum tam gaz diyete devam :)

iyi akşamlar

sık sık foruma giremesem de girdikçe buraya günlüğüme yazıyorum. bugün 3 günlük detoks programına başladım vücudumdan toksinleri atıyorum

sabah : 1 dilim tam buğday ekmeği , ince bir dilim peynir, bol domates ve salatalık.

ara : 1 elma , 1 fincan yeşil çay

öğle : koca bir kase cacık (tuzsuz)

ara: 1 elma

akşam : 1 kase sebze çorbası , 1 kase cacık

3 litre su , 1 litreye yakın bitki çayı içtim . 1 saat kardiyo egzersizlerimi yaptım

Günaydın günlük

kahvaltımı yaptım erken kalkıp ancak buraya gelip yazabiliyorum

1 dilim tam buğday ekmeği , 1 tane üçgen dilim beyaz peynir , domates salatalık , 3 tane yeşil zeytin
ve 2 fincan naneli, tarçınlı yeşil çay

akşam üzeri tekrar uğrayıp bütün menümü yazacağım

öğle : 1 yeşil elma , salata

akşam : ızgara et , salata , ayran

bugünlük menüm bu kadar iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…