ömür boyu zayıf kalmayı hedefliyor sizleri de günlüğüme bekliyorummm :))))

İşte geldimm :) Bende senin gibi 6 öğün yiyorum (calısıyorum :)) Sana bi tavsiye,aralarda elma yedikten 10 dk sonra yarım su bardağın süt iç.Ne kadar tok tuttuguna inanamazsın :))

İşte geldimm :) Bende senin gibi 6 öğün yiyorum (calısıyorum :)) Sana bi tavsiye,aralarda elma yedikten 10 dk sonra yarım su bardağın süt iç.Ne kadar tok tuttuguna inanamazsın :))

hoşgeldin ben diyetisyene gittim aslında bana verdiği listeyi tam olarak yazmadım buraya bütün öğünlerimi yazmaya vaktim olmadı ondandır heralde yoksa senin dediğin gibi meyvenin yanında bir bardak süt hakkım var

Tünaydınnn

Günaydın demek için biraz geç oldu. Menümün bir kısmını paylaşıp çıkacağım

sabah :2 dilim çavdar ekmeği, bol domates salatalık, 6 tane zeytin , 1 yumurta , 2 bardak açık çay

ara öğün : 1 kocaman nektari :1

değişik bir öğle yemeği hazırladım tadı nasıl oldu çok merak ediyorum doğrusu

kabak, patlıcan , domates biber ve soğandan oluşan bir karışım yaptım fırında pişirdim görüntü olarak güzel tadı güzelse sizinle paylaşacağım çok sağlıklı bir yemek oldu.

öğle yemeğimi de yazayım :
1 tabak yaptığım sebze yemeği, 1 büyük tabak salata ve 1 tabak yoğurt

akşam tekrar gelip kalan menümü de paylaşacağım

İyi akşamlar öglene kadar menümü yazmştım ikindi ara ögünüm : 1 bardak süt , 1 yeşil elma

akşam : 3 kaşık makarna , 1 tabak tavuklu salataa( sezar yaptım kendimce ama sos ve peynir olmadan ) :)

Son ara ögünüm : 1 büyük nektari

2.5 litre su içtim yarım saat koşu bandında koştum 15 dakika karın egzersizi yaparak günümü bitirdim

Günaydın günlük

kahvaltı : 2 mini poğaça , domates salatalık, 1 ince dilim peynir , 5 tane zeytin

iyi akşamlar

menümün tamamını yazıp çıkıyorum

öğle : 5 adet mercimek köftesi , bol salata , 2 bardak ayran

ara öğün : 1 nektari

akşam: tavuk şiş , 2 kaşık bulgur pilavı , mevsim salata , 1 bardak ayran

ara öğün : 1 tabaktan daha az karpuz

bugün de sağlıklı beslendim içim rahat

Günaydınnnn bugün baya erkenciyim çook güzel bir kahvaltı hazırlayacağım bizimkilere ee tabi bende yiyeceğim bugün tatil çok aşırıya kaçmadan istediğim şeyleri yiyeceğimm

Merhabalar bayadır giremedim günlüğüme
kaldığım yerden devam ediyorum pes etmek yok

Günaydınnnn günlükkkk :119:

sınavlardı şuydu buydu derken tatile girdim sonundaaa

bomba gibi bir kahvaltıyla beslenme düzenime sıkı bir dönüş yapıyorum

kahvaltı :

2 dilim tam buğday ekmeği
1 domates, salatalık, 2 parça marul , birkaç dal maydanoz
3 zeytin , 2 yemek kaşığı kadar beyaz peynir
2 bardak şekersiz açık çay

hoşçakalın kızlar şimdilik bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…