- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
- Konu Sahibi boga_hatunu
-
Ne güzel sen hiç konuşma evine de gelemez rahat olursunSelam hanımlar yine bir kv konusu açıyorum ya bu kadına ben mi kafaya taktım yoksa abartılacak bir durum cidden yok mu anlayamıyorum biz alt üst oturuyoruz bir kaç hafta önce bende kahvaltıdayken eşime anneni dinle dediğim için bir mevzu hakkında kaynana bana kırılmış olabilirimiş eşim fark etti yine küs müsünüz annem galiba böyle böyle dediğin için kırıldı galiba dedi bende cevabını verdim kadın ne gelip geçerken yüzüme bakıyor ne laf atıyor bende senin annene kırıldım dedim neyse bu konu böyle kapandı.
Bir merdiven yıkıyor sadece kendi kapısının önünü bana dese kızım yıka diye yıkarım ben basladım mı yukarıdan asagıya kadar yıkıyorum bir badana yaptılar yine sadece kendi kapısının önünün duvarlarını evvelsi gün komşular gelmiş benide çağırdı sözde ama ne hoşgeldin nasılsın demek ne de yüzüme bakmak şeytan diyor senin zorun ne benimle de veya eşime mi söylesem diyorum neden annen bana böyle davranıyor diye yoksa hiç açmamak konuyu aksine eşime daha da mı yakın davransam artık kestiremiyorum ne yapacağımı bu kaynanalar neden böyle?
Arkadaşlar ben 5 aylık evliyim geçen kayınvalidenin yanına gittik eltimle evi temizlemek için köyde yaşıyor 1 hafta orda kaldık eltim ben gittiğimiz beri hiç oturmadık bi gün sofra basında bana hiç bişey yapmıyorsunuz diye laf söyledi beyninden kaynar sular akti kayivalidrm yaptığımız işi beğenmiyor zaten ama ben elinden geldiği kadar sabırla duymadan biseyler yapmaya calaiisyoeum birde bunun üstüne ış yapmıyorsunuz deyince eşime mesaj attım böyle böyle oldu diye eltim de gördü mesajı o da bu laf bana da geldi diye bende kopyalayıp kendine attı benim telefonda eltimin eşi bu mesajı gördü benim attığını sandı olay büyüdü kayinvalidrmlere kadar gitti siz bizim arkamızdan mesajlasiyirsunuzu geldi akşam beni arayıp eşimin yanında bağırdı neler söyledi ikiniz fısır fısır konuşuyordunuz diye kayivalidrm gelmeyin bundan sonra dedi ben eşimin hatri için yine aradım telefonuma açmıyorlar haklıyken ben haksız oldum ne yapmaliyim akıl verin bana acilll
Hiç üzerine düşmüyorum zaten.Senin eltin çok fena öncelikle eltinden uzak dur tehlikeli. Kazayla görmüş kocası hikaye öyle saçma şeymi olur. Kasten göstermiş. Zaten msjı kopyalamak istemesi mantıklı değil. Üste çık ben işe attıp alındım sözünüze de eltim msjımı kopyalayıp kocasına göstermiş benim özelimi niye paylaştı anlamadım de. Eltinede kötü niyetlisin eşime yazdığımı görüp kopyaladın bir de eşine gösterip bizi kavga ettirdin de. Kv ben yeni evli olduğumdan övgü almak istedim sizden siz beğenmeyince eşime dertlendim sonra eldim geldi diye devam et özür dile kapansın konu.
Asıl konu sahibesi de valla bırak kaynanan kalsın evinde sen keyfine bak evinde ne isterse öyle yapsın gereksiz kapris yapmış çok ilgilenirsen hep böyle yapar. olaya ilgisiz kal.
Bir de öyle bir şey var değil mi? Onlar çalışıyor işleri sen yap. Benim annemin eltisi ve görümcesi-yani yengem ve halam- calisiyorlar. Onun için hep sen yap işleri diyorlar toplanıldığında falan. Annemin de haliyle tepesi atıyor. Çalışıyorsa bana mı calisiyor maaşının yarısını bana mi veriyor da ben yapacağım her şeyi diyince bir kem kum ediyorlar yani. Hoş burada yine bütün işler kadına yüklenmeye çalışıldığı için ben yorum yapmak istemiyorum da pek... Neyse
Sanırım haklısınız ben biraz fazla takıyorum sonra üzülen yine ben oluyorumAmann kuzum bu kadarcık şeylere takılırsan hayat zor valla . Eşine bu kadarcık küçük mevzuları yansıtmaya değmez gerçek meselelere sakla enerjini . Küçük küçük seylerle hep şikayet modunda olursan haklı da olsan değeri olmaz unutma alışmış olur adam bunlar hep böyle diye .
Saraç bu konu üzerinden yazdıklarına istinaden kv normal kv gibi geldi azcık tripli o kadar olacak tabi ya adı üstünde kv :)
Bence eşine hiçbir şey söyleme. Sonuçta konu annesi ve senin anlattığın şeyleri şikayet gibi algılaması ve bu yüzden tartışma yaşamanız kuvvetle muhtemel. Boşuna huzurunuzu bozmayın. Sen de sadece kendi kapının önünü sil, boyat, o sana nasıl davranıyorsa sende aynı şekilde davran. Eşine aranızdaki konuları yansıtma annen neden böyle yapıyor diye başlayacağın bir cümle sonunda eşinin annesini savunmaya geçeceğinden yüzde yüz eminim. Politik ol, kayınvalidenin yaptıklarına da takılma, üzülme.Selam hanımlar yine bir kv konusu açıyorum ya bu kadına ben mi kafaya taktım yoksa abartılacak bir durum cidden yok mu anlayamıyorum biz alt üst oturuyoruz bir kaç hafta önce bende kahvaltıdayken eşime anneni dinle dediğim için bir mevzu hakkında kaynana bana kırılmış olabilirimiş eşim fark etti yine küs müsünüz annem galiba böyle böyle dediğin için kırıldı galiba dedi bende cevabını verdim kadın ne gelip geçerken yüzüme bakıyor ne laf atıyor bende senin annene kırıldım dedim neyse bu konu böyle kapandı.
Bir merdiven yıkıyor sadece kendi kapısının önünü bana dese kızım yıka diye yıkarım ben basladım mı yukarıdan asagıya kadar yıkıyorum bir badana yaptılar yine sadece kendi kapısının önünün duvarlarını evvelsi gün komşular gelmiş benide çağırdı sözde ama ne hoşgeldin nasılsın demek ne de yüzüme bakmak şeytan diyor senin zorun ne benimle de veya eşime mi söylesem diyorum neden annen bana böyle davranıyor diye yoksa hiç açmamak konuyu aksine eşime daha da mı yakın davransam artık kestiremiyorum ne yapacağımı bu kaynanalar neden böyle?
Açarsa konuyu eşime doldurup üzerime salarsa çunku hep yaptığı bu.Bence eşine hiçbir şey söyleme. Sonuçta konu annesi ve senin anlattığın şeyleri şikayet gibi algılaması ve bu yüzden tartışma yaşamanız kuvvetle muhtemel. Boşuna huzurunuzu bozmayın. Sen de sadece kendi kapının önünü sil, boyat, o sana nasıl davranıyorsa sende aynı şekilde davran. Eşine aranızdaki konuları yansıtma annen neden böyle yapıyor diye başlayacağın bir cümle sonunda eşinin annesini savunmaya geçeceğinden yüzde yüz eminim. Politik ol, kayınvalidenin yaptıklarına da takılma, üzülme.
Eşin böyle durumlarda orta yol buluyor mu, haklı çıkarttığı hep annesi mi oluyor? Sizin konunuzda eşinizi dolduruşa getirip kavga çıkartacak kadar büyük bir şey göremedim ben. Altlı üstlü oturuyormuşsunuz böyle küçük olaylara takılırsanız bir ömür huzursuz olursunuz. Bırakın kayınvalideniz küserse küssün, siz eşinizin yanında annesine politik davranın davranın yeter. Eşiniz annesinin dolduruşuyla tartışma çıkarırsa sende görüyorsun, sevgimi saygımı kusur etmiyorum ama ne yapsam olmuyor huzurumuz kalmadı buradan taşınalım deyin. Bakalım ne diyecek.Açarsa konuyu eşime doldurup üzerime salarsa çunku hep yaptığı bu.
Bi kaç ay önce yine bi olaylar olmuştu ilk kez beni savundu onun harici hep annesi haklıydı ben kavga çıkaran problemli insan dolduruşa çabuk geliyor.Eşin böyle durumlarda orta yol buluyor mu, haklı çıkarttığı hep annesi mi oluyor? Sizin konunuzda eşinizi dolduruşa getirip kavga çıkartacak kadar büyük bir şey göremedim ben. Altlı üstlü oturuyormuşsunuz böyle küçük olaylara takılırsanız bir ömür huzursuz olursunuz. Bırakın kayınvalideniz küserse küssün, siz eşinizin yanında annesine politik davranın davranın yeter. Eşiniz annesinin dolduruşuyla tartışma çıkarırsa sende görüyorsun, sevgimi saygımı kusur etmiyorum ama ne yapsam olmuyor huzurumuz kalmadı buradan taşınalım deyin. Bakalım ne diyecek.
İnşaallah tayin durumunuz olur, yoksa eşinizin aradaki dengeyi kurmayı öğrenmesi şartBi kaç ay önce yine bi olaylar olmuştu ilk kez beni savundu onun harici hep annesi haklıydı ben kavga çıkaran problemli insan dolduruşa çabuk geliyor.
Bir tayın durumumuz var eğer çıkarsa zaten gideceğiz daha once tasınalım dediğim de hayır diyordu.
Amin insallah.İnşaallah tayin durumunuz olur, yoksa eşinizin aradaki dengeyi kurmayı öğrenmesi şartHer ne olursa olsun kayınvalidenizin davranışlarına takılmamaya çalışıp biraz umursamaz olmanızı öneririm. Bu kadar kırılgan olup üzülmeyin, surat mı asıyor asarsa assın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?