Ömür törpüsü kaynana..

Ne güzel sen hiç konuşma evine de gelemez rahat olursun

Senin eltin çok fena öncelikle eltinden uzak dur tehlikeli. Kazayla görmüş kocası hikaye öyle saçma şeymi olur. Kasten göstermiş. Zaten msjı kopyalamak istemesi mantıklı değil. Üste çık ben işe attıp alındım sözünüze de eltim msjımı kopyalayıp kocasına göstermiş benim özelimi niye paylaştı anlamadım de. Eltinede kötü niyetlisin eşime yazdığımı görüp kopyaladın bir de eşine gösterip bizi kavga ettirdin de. Kv ben yeni evli olduğumdan övgü almak istedim sizden siz beğenmeyince eşime dertlendim sonra eldim geldi diye devam et özür dile kapansın konu.

Asıl konu sahibesi de valla bırak kaynanan kalsın evinde sen keyfine bak evinde ne isterse öyle yapsın gereksiz kapris yapmış çok ilgilenirsen hep böyle yapar. olaya ilgisiz kal.

Hiç üzerine düşmüyorum zaten.

Aynen evde olunca çoğu şey üstüne kalıyor misafir geliyo kos hastaneye gidilecek koş. Bende zamanla zaten mesafe koydum. Doğumun var kısmetse bir daha ki ay ondan sonra hiç bakamam. Bazı şeylere sınır koymak lazım yoksa herşey üstüne kalıyor ve hep daha fazlasını bekliyorlar.

Amann kuzum bu kadarcık şeylere takılırsan hayat zor valla . Eşine bu kadarcık küçük mevzuları yansıtmaya değmez gerçek meselelere sakla enerjini . Küçük küçük seylerle hep şikayet modunda olursan haklı da olsan değeri olmaz unutma alışmış olur adam bunlar hep böyle diye .

Saraç bu konu üzerinden yazdıklarına istinaden kv normal kv gibi geldi azcık tripli o kadar olacak tabi ya adı üstünde kv :)

Sanırım haklısınız ben biraz fazla takıyorum sonra üzülen yine ben oluyorum

Dünde komşu çağırdı kahve içmeye onuda çağırdılar yine aynı ne laf atmak ne yüzüme bakmak kp üzerinden laf atmalar kendinden için öleyim bak bu yasadığım fazlalık ama ölünce kuru bokumu bile ararlar oğlumda yanımdaydı onu görünce ağlamaya başlıyor çocuk artık sevmeyeceğim beni görünce çocuk öcü görmüş gibi anne ne yaptın bu çocuğada korkuyor senden dedim ben bişey yapmadım kimseye falan pazara gitmiş 200 lira harcamış falan Allahım sabır.

Bence eşine hiçbir şey söyleme. Sonuçta konu annesi ve senin anlattığın şeyleri şikayet gibi algılaması ve bu yüzden tartışma yaşamanız kuvvetle muhtemel. Boşuna huzurunuzu bozmayın. Sen de sadece kendi kapının önünü sil, boyat, o sana nasıl davranıyorsa sende aynı şekilde davran. Eşine aranızdaki konuları yansıtma annen neden böyle yapıyor diye başlayacağın bir cümle sonunda eşinin annesini savunmaya geçeceğinden yüzde yüz eminim. Politik ol, kayınvalidenin yaptıklarına da takılma, üzülme.

Açarsa konuyu eşime doldurup üzerime salarsa çunku hep yaptığı bu.

Açarsa konuyu eşime doldurup üzerime salarsa çunku hep yaptığı bu.
Eşin böyle durumlarda orta yol buluyor mu, haklı çıkarttığı hep annesi mi oluyor? Sizin konunuzda eşinizi dolduruşa getirip kavga çıkartacak kadar büyük bir şey göremedim ben. Altlı üstlü oturuyormuşsunuz böyle küçük olaylara takılırsanız bir ömür huzursuz olursunuz. Bırakın kayınvalideniz küserse küssün, siz eşinizin yanında annesine politik davranın davranın yeter. Eşiniz annesinin dolduruşuyla tartışma çıkarırsa sende görüyorsun, sevgimi saygımı kusur etmiyorum ama ne yapsam olmuyor huzurumuz kalmadı buradan taşınalım deyin. Bakalım ne diyecek.

Bi kaç ay önce yine bi olaylar olmuştu ilk kez beni savundu onun harici hep annesi haklıydı ben kavga çıkaran problemli insan dolduruşa çabuk geliyor.
Bir tayın durumumuz var eğer çıkarsa zaten gideceğiz daha once tasınalım dediğim de hayır diyordu.

İnşaallah tayin durumunuz olur, yoksa eşinizin aradaki dengeyi kurmayı öğrenmesi şart Her ne olursa olsun kayınvalidenizin davranışlarına takılmamaya çalışıp biraz umursamaz olmanızı öneririm. Bu kadar kırılgan olup üzülmeyin, surat mı asıyor asarsa assın.

Amin insallah.
Artık bardak dolup tastı sinirlerim yıprandı o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…