Ömür törpüsü kaynana..

boga_hatunu

Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
935
1.109
113
Selam hanımlar yine bir kv konusu açıyorum ya bu kadına ben mi kafaya taktım yoksa abartılacak bir durum cidden yok mu anlayamıyorum biz alt üst oturuyoruz bir kaç hafta önce bende kahvaltıdayken eşime anneni dinle dediğim için bir mevzu hakkında kaynana bana kırılmış olabilirimiş eşim fark etti yine küs müsünüz annem galiba böyle böyle dediğin için kırıldı galiba dedi bende cevabını verdim kadın ne gelip geçerken yüzüme bakıyor ne laf atıyor bende senin annene kırıldım dedim neyse bu konu böyle kapandı.
Bir merdiven yıkıyor sadece kendi kapısının önünü bana dese kızım yıka diye yıkarım ben basladım mı yukarıdan asagıya kadar yıkıyorum bir badana yaptılar yine sadece kendi kapısının önünün duvarlarını evvelsi gün komşular gelmiş benide çağırdı sözde ama ne hoşgeldin nasılsın demek ne de yüzüme bakmak şeytan diyor senin zorun ne benimle de veya eşime mi söylesem diyorum neden annen bana böyle davranıyor diye yoksa hiç açmamak konuyu aksine eşime daha da mı yakın davransam artık kestiremiyorum ne yapacağımı bu kaynanalar neden böyle?

Kayınvalidenle olan sıkıntılarını eşine bahsetme..Bırak bir derdi varsa o söylesin oğluna sende 3 maymunu oyna..Görmedim duymadm bilmiyorum.Onun hakkında tek lakırdı etme derdi varsa zaten içi içini yer kudurur dayanamaz dökülür.
Bu dökülüşü hiç iyi olmayacak ama evlendim evleneli bu kaçıncı kavgası şikayeti dolduruşu.
Bi daha yine bana saldırırsa ben gitmeyi düşünüyorum.

Neden kustugunu anlamadım ama kimse birbirinin kapisinin onunu ne yıkamak zorunda ne de boyamak zorunda. Ama misafir varken hoşgeldin dememesi ayıp olmuş.
Ama burası aile apartmanı bize bari veya oğluna söylesin sanki sınır çizmiş gibi aynı apartmanda.
Ben Bi kere dememişim ona diye kıyametler kopartmıştı şimdi de ben mi söylesem diyorum yoksa beni mi zarflıyor anlayamıyorum ne yapmak istediğini.

Kocanıza anneni dinle dediğin için KV niye size küsüyor ki? Hakkaten saçma. Bence eşinize yansıtmayın. Ya anne ne oldu, bir tuhaf davranıyorsun diye kadına sorun, ya da hazır fırsat bu fırsat diyerek gidip gelmeyin, evinizde keyfinize bakın.

Kocanıza anneni dinle dediğin için KV niye size küsüyor ki? Hakkaten saçma. Bence eşinize yansıtmayın. Ya anne ne oldu, bir tuhaf davranıyorsun diye kadına sorun, ya da hazır fırsat bu fırsat diyerek gidip gelmeyin, evinizde keyfinize bakın.
Ya da eşim anneme gidelim veya noldu diye sorarsa söylemeyi düşünüyorum konuyu kendi kendime açmak değilde.

Belki seni sinirlendirip adını kötü geline çıkarcak kocanın gözünde. Sen sessiz kal kocanla birlikte git oturmalara filan. Kocan da varken yapmaz sinsiliğini. Yaparsa da kocan kim kötü niyetli onu görür. Sen kin gütme bu hoşgeldin mevzuna. Er geç görünür kimin ne olduğu. Yukarda Allah var kimsenin oyunu kar kalmaz.

Belki seni sinirlendirip adını kötü geline çıkarcak kocanın gözünde. Sen sessiz kal kocanla birlikte git oturmalara filan. Kocan da varken yapmaz sinsiliğini. Yaparsa da kocan kim kötü niyetli onu görür. Sen kin gütme bu hoşgeldin mevzuna. Er geç görünür kimin ne olduğu. Yukarda Allah var kimsenin oyunu kar kalmaz.
Nasıl bir oyuncuysa eşim görse bile annesi bişey diyemiyor ama benim çok üzerime geliyor dediğiniz gibi bana yine oyun oynacak dinleyeceğim tavsiyelerinizi.

Arkadaşlar ben 5 aylık evliyim geçen kayınvalidenin yanına gittik eltimle evi temizlemek için köyde yaşıyor 1 hafta orda kaldık eltim ben gittiğimiz beri hiç oturmadık bi gün sofra basında bana hiç bişey yapmıyorsunuz diye laf söyledi beyninden kaynar sular akti kayivalidrm yaptığımız işi beğenmiyor zaten ama ben elinden geldiği kadar sabırla duymadan biseyler yapmaya calaiisyoeum birde bunun üstüne ış yapmıyorsunuz deyince eşime mesaj attım böyle böyle oldu diye eltim de gördü mesajı o da bu laf bana da geldi diye bende kopyalayıp kendine attı benim telefonda eltimin eşi bu mesajı gördü benim attığını sandı olay büyüdü kayinvalidrmlere kadar gitti siz bizim arkamızdan mesajlasiyirsunuzu geldi akşam beni arayıp eşimin yanında bağırdı neler söyledi ikiniz fısır fısır konuşuyordunuz diye kayivalidrm gelmeyin bundan sonra dedi ben eşimin hatri için yine aradım telefonuma açmıyorlar haklıyken ben haksız oldum ne yapmaliyim akıl verin bana acilll

Anneni dinle sözünü nasıl bir durum içinde dediğiniz önemli sitem ederek ve kızarak dediyseniz alınmıştır.Ayrıca koca kadın yukarıdan aşağıya yapmak zorunda değil. Gençsiniz kendi kapınızın önünü temizleyebilirsiniz badana yaptıysa kendi kapısının önü kirlenmiştir yapmış niye orayı da yıkasın? yorulmuşsundur iş.güç ben yıkayayım demeliydiniz ama demediğiniz gibi bir de yok benim kapımın önünü yıkamıyor demeniz ilgini bir kova suya bakar

Anneni dinle sözünü nasıl bir durum içinde dediğiniz önemli sitem ederek ve kızarak dediyseniz alınmıştır.Ayrıca koca kadın yukarıdan aşağıya yapmak zorunda değil. Gençsiniz kendi kapınızın önünü temizleyebilirsiniz badana yaptıysa kendi kapısının önü kirlenmiştir yapmış niye orayı da yıkasın? yorulmuşsundur iş.güç ben yıkayayım demeliydiniz ama demediğiniz gibi bir de yok benim kapımın önünü yıkamıyor demeniz ilgini bir kova suya bakar
Yıkamasın zaten ama bana söylesin kızım yıka diye yaslı dediğiniz kadın ayda 3 kere merdiven yıkamaya gidiyor parayla

Arkadaşlar ben 5 aylık evliyim geçen kayınvalidenin yanına gittik eltimle evi temizlemek için köyde yaşıyor 1 hafta orda kaldık eltim ben gittiğimiz beri hiç oturmadık bi gün sofra basında bana hiç bişey yapmıyorsunuz diye laf söyledi beyninden kaynar sular akti kayivalidrm yaptığımız işi beğenmiyor zaten ama ben elinden geldiği kadar sabırla duymadan biseyler yapmaya calaiisyoeum birde bunun üstüne ış yapmıyorsunuz deyince eşime mesaj attım böyle böyle oldu diye eltim de gördü mesajı o da bu laf bana da geldi diye bende kopyalayıp kendine attı benim telefonda eltimin eşi bu mesajı gördü benim attığını sandı olay büyüdü kayinvalidrmlere kadar gitti siz bizim arkamızdan mesajlasiyirsunuzu geldi akşam beni arayıp eşimin yanında bağırdı neler söyledi ikiniz fısır fısır konuşuyordunuz diye kayivalidrm gelmeyin bundan sonra dedi ben eşimin hatri için yine aradım telefonuma açmıyorlar haklıyken ben haksız oldum ne yapmaliyim akıl verin bana acilll
Yanlıs yere açmıssn konuyu canm. Yeni konu aç butonu var oradan yaz.

Ama burası aile apartmanı bize bari veya oğluna söylesin sanki sınır çizmiş gibi aynı apartmanda.
Ben Bi kere dememişim ona diye kıyametler kopartmıştı şimdi de ben mi söylesem diyorum yoksa beni mi zarflıyor anlayamıyorum ne yapmak istediğini.

Eee sende aynısını yap kendi kapını supur bende geçenlerde kayinvalideme dedim zaten herkes kendi kapısını temizlik yaparken supurse temiz olur eltim var çalışıyor görümce de çalışıyor bı evde ben varım diye her zaman ben yada bir tek kayınvalidem mı süpürüp silecek herkes kendi tarafını supurse temiz olur zaten.

Eee sende aynısını yap kendi kapını supur bende geçenlerde kayinvalideme dedim zaten herkes kendi kapısını temizlik yaparken supurse temiz olur eltim var çalışıyor görümce de çalışıyor bı evde ben varım diye her zaman ben yada bir tek kayınvalidem mı süpürüp silecek herkes kendi tarafını supurse temiz olur zaten.
Bende öyle yapacağım artık madem boyle Silcem geçicem.

Bir dahakine esinizle yüz yüze sorununuzu paylaşın.

Elti de fırsat bekliyormus mesafenizi koruyun bence.

Memnuniyetsiz kayinvalideyi kendi haline bırakın. Esinize aciklamanizi yapın abisi ile O konussun. Eltiniz olayi aciklamamis sanırım.

Ana konu sahibesi kusse birakin küs kalsın.

Bir de öyle bir şey var değil mi? Onlar çalışıyor işleri sen yap. Benim annemin eltisi ve görümcesi-yani yengem ve halam- calisiyorlar. Onun için hep sen yap işleri diyorlar toplanıldığında falan. Annemin de haliyle tepesi atıyor. Çalışıyorsa bana mı calisiyor maaşının yarısını bana mi veriyor da ben yapacağım her şeyi diyince bir kem kum ediyorlar yani. Hoş burada yine bütün işler kadına yüklenmeye çalışıldığı için ben yorum yapmak istemiyorum da pek... Neyse

Back
X