- 2 Şubat 2015
- 935
- 1.109
- 113
- Konu Sahibi boga_hatunu
Selam hanımlar yine bir kv konusu açıyorum ya bu kadına ben mi kafaya taktım yoksa abartılacak bir durum cidden yok mu anlayamıyorum biz alt üst oturuyoruz bir kaç hafta önce bende kahvaltıdayken eşime anneni dinle dediğim için bir mevzu hakkında kaynana bana kırılmış olabilirimiş eşim fark etti yine küs müsünüz annem galiba böyle böyle dediğin için kırıldı galiba dedi bende cevabını verdim kadın ne gelip geçerken yüzüme bakıyor ne laf atıyor bende senin annene kırıldım dedim neyse bu konu böyle kapandı.
Bir merdiven yıkıyor sadece kendi kapısının önünü bana dese kızım yıka diye yıkarım ben basladım mı yukarıdan asagıya kadar yıkıyorum bir badana yaptılar yine sadece kendi kapısının önünün duvarlarını evvelsi gün komşular gelmiş benide çağırdı sözde ama ne hoşgeldin nasılsın demek ne de yüzüme bakmak şeytan diyor senin zorun ne benimle de veya eşime mi söylesem diyorum neden annen bana böyle davranıyor diye yoksa hiç açmamak konuyu aksine eşime daha da mı yakın davransam artık kestiremiyorum ne yapacağımı bu kaynanalar neden böyle?
Bir merdiven yıkıyor sadece kendi kapısının önünü bana dese kızım yıka diye yıkarım ben basladım mı yukarıdan asagıya kadar yıkıyorum bir badana yaptılar yine sadece kendi kapısının önünün duvarlarını evvelsi gün komşular gelmiş benide çağırdı sözde ama ne hoşgeldin nasılsın demek ne de yüzüme bakmak şeytan diyor senin zorun ne benimle de veya eşime mi söylesem diyorum neden annen bana böyle davranıyor diye yoksa hiç açmamak konuyu aksine eşime daha da mı yakın davransam artık kestiremiyorum ne yapacağımı bu kaynanalar neden böyle?