ön koltuğa oturan kız kardeş

kaRdelense

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
182
171
53
kızlar merhaba;
önemsiz küçük bir konum var sadece fikirlerinizi merak ettim,ben nötrüm bu konuda bir şey hissetmedim yani. erkek arkadaşımın kız kardeşi şehir dışında yaşıyor.ikimizden de küçük yaş olarak. bir hafta sonu yanına geldiğinde dışarı yemeğe gittik bir kaç arkadaşımızla. Aşağıya indik,o benden önce ön koltuğa oturmuştu.Yemek yedik,arabaya geçtik yine öne oturdu.Bizimle gelen arkadaşlar öne neden sen oturmadın diyince aklıma takıldı aslında.Dert edilecek bir şey değil, önemsiz ama sadece merak ettim teşekkürler

(arkadaşlarımız dediğim kişiler abisinin arkadaşları ve bayan, daha önceden de tanışıyorlar)

Son düzenleme:
Yasi ne kadar kucuk oda onemli hani oyle cokda kucuk degilse gorumcelik yapmaya baslamistir

canım bişey olmaz, yani birinde sen birinde o otursa daha güzel olurdu, ama boşver kardeşini oturmuş sonuçta çok takılma :))

Aman bosver nikahtan sonra da sen oturursun. Belki kiz hep on koltuga oturdugundan aloskanlik olmustur

Boş ver ya önemsiz birşey bu arkadaşların da alttan alta sana fitne vermiş resmen

evlenene kadar eşimin kardeşleri oturuyordu evlendikten sonra ben oturuyorum. şimdilik ses etmeyin bence abisinin arabası diye oturmuş boşver

evlenene kadar eşimin kardeşleri oturuyordu evlendikten sonra ben oturuyorum. şimdilik ses etmeyin bence abisinin arabası diye oturmuş boşver

normalde o bu şehirde değilken hep ben binerim,araba kendimin gibi kullanırım, her şeyiyle ilgilenirim temizliği de dahil. şimdi arkada misafir gibi oturmak garip oldu biraz

Saygısızca düşüncesizce. Ben çok takmam şahsen nişanlımın yeğenleri varsa onlara bile teklif ediyorum sen otur diye ama bu şekilde kollar gibi sizden önce gidip oturması biraz çocukça.

Misafir olarak dusun onu..en ıyı hurmet için ön koltuğa oturt..

Ön koltuk savaşları bizim ailede de mevcuttur..

Kaynanam ve ben biniyorsak her zaman önkoltuğu ona devrederim..daha rahat etsin diye..

Ama o zamanında ön koltuk için çok kaynanasıyla bırbırıne gırmısler..biliyorum ki bu onun ustunluk çabası!

Oyuzden sallamam dırek arkaya geçer yayılırım..

Arkaya oturunca neden kendinizi misafir gibi hissettiniz ki?
Hiç kafaya takılacak bir şey değil boş verin.

öne otursan iyi olurdu ama arkada oturmakta çok sıkıntı yapılcak biişey değil boşveeeeeer

küçük değil canım benden 2 yaş küçük. ilk benim arabaya yönelme fırsatım olsa ona nezaketen sen öne otur istersen falan derdim, o bunu yapmadı diye takıldım sanırım
Hani akil edemedimi oan bilemiyorum sonraki zamanlarda bak bi bakalim aynisini yapicakmi

Öne sen yakışırsın canım sonuçta yerin hep eşinin yanı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…