- 8 Nisan 2013
- 182
- 171
- 53
- Konu Sahibi kaRdelense
-
Boş ver ya önemsiz birşey bu arkadaşların da alttan alta sana fitne vermiş resmenkızlar merhaba;
önemsiz küçük bir konum varsadece fikirlerinizi merak ettim,ben nötrüm bu konuda bir şey hissetmedim yani. erkek arkadaşımın kız kardeşi şehir dışında yaşıyor.ikimizden de küçük yaş olarak. bir hafta sonu yanına geldiğinde dışarı yemeğe gittik bir kaç arkadaşımızla. Aşağıya indik,o benden önce ön koltuğa oturmuştu.Yemek yedik,arabaya geçtik yine öne oturdu.Bizimle gelen arkadaşlar öne neden sen oturmadın diyince aklıma takıldı aslında.Dert edilecek bir şey değil, önemsiz ama sadece merak ettim teşekkürler
Yasi ne kadar kucuk oda onemli hani oyle cokda kucuk degilse gorumcelik yapmaya baslamistir
evlenene kadar eşimin kardeşleri oturuyordu evlendikten sonra ben oturuyorum. şimdilik ses etmeyin bence abisinin arabası diye oturmuş boşver
Hani akil edemedimi oan bilemiyorum sonraki zamanlarda bak bi bakalim aynisini yapicakmiküçük değil canım benden 2 yaş küçük. ilk benim arabaya yönelme fırsatım olsa ona nezaketen sen öne otur istersen falan derdim, o bunu yapmadı diye takıldım sanırım
Öne sen yakışırsın canım sonuçta yerin hep eşinin yanı olacakkızlar merhaba;
önemsiz küçük bir konum varsadece fikirlerinizi merak ettim,ben nötrüm bu konuda bir şey hissetmedim yani. erkek arkadaşımın kız kardeşi şehir dışında yaşıyor.ikimizden de küçük yaş olarak. bir hafta sonu yanına geldiğinde dışarı yemeğe gittik bir kaç arkadaşımızla. Aşağıya indik,o benden önce ön koltuğa oturmuştu.Yemek yedik,arabaya geçtik yine öne oturdu.Bizimle gelen arkadaşlar öne neden sen oturmadın diyince aklıma takıldı aslında.Dert edilecek bir şey değil, önemsiz ama sadece merak ettim teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?