- 24 Eylül 2015
- 1.123
- 17.134
- 208
- Konu Sahibi kaRdelense
-
Bunu dert edenlere hep: Ön koltuk arka koltuklardan dahami cabuk variyor gidiceginiz yere? Diyesim geliyor.
Bosver, baska derdinmi yokta buna taktin.
Bizim ülkenin başına ne geliyosa bu koltuk sevdasından geliyor.
bizim ailede on koltukcu hep benim..
Arabaya kim de binse benden yasca cok cok buyuk de olsa hep arkaya gecip on koltugu bana birakiyorlar..
Alistik simdi kendi ailemize tabi ele karisinca bi garip olucam...
kaRdelense iki ihtimal var..
Ya ben gibi ailesi tarafindan simartilmis alistirilmis...
Ya da baya abimin yanina ben oturcam patlamasi yasayip egosunu tatmin etmeye calisiyor..
Ne hikmetse ben insanlardan cabucak soguyorum..
Bunun icin sogunmaz da birebir o ortami siz yasadiniz..
Azcik laf sokusturma veya ustunluk cabasinda bulunduysa baya gorumcelik iste
kızlar merhaba;
önemsiz küçük bir konum varsadece fikirlerinizi merak ettim,ben nötrüm bu konuda bir şey hissetmedim yani. erkek arkadaşımın kız kardeşi şehir dışında yaşıyor.ikimizden de küçük yaş olarak. bir hafta sonu yanına geldiğinde dışarı yemeğe gittik bir kaç arkadaşımızla. Aşağıya indik,o benden önce ön koltuğa oturmuştu.Yemek yedik,arabaya geçtik yine öne oturdu.Bizimle gelen arkadaşlar öne neden sen oturmadın diyince aklıma takıldı aslında.Dert edilecek bir şey değil, önemsiz ama sadece merak ettim teşekkürler
kızlar merhaba;
önemsiz küçük bir konum varsadece fikirlerinizi merak ettim,ben nötrüm bu konuda bir şey hissetmedim yani. erkek arkadaşımın kız kardeşi şehir dışında yaşıyor.ikimizden de küçük yaş olarak. bir hafta sonu yanına geldiğinde dışarı yemeğe gittik bir kaç arkadaşımızla. Aşağıya indik,o benden önce ön koltuğa oturmuştu.Yemek yedik,arabaya geçtik yine öne oturdu.Bizimle gelen arkadaşlar öne neden sen oturmadın diyince aklıma takıldı aslında.Dert edilecek bir şey değil, önemsiz ama sadece merak ettim teşekkürler
Hmmm e o zaman durum aliskanlik yuzunden fln degil madem oyle..daha önce de aynı arabada gitiik sen otur abla falan derdi. Ben de ona lütfen sen otur derdim. Bu defa bi baktım hooop oturmuş.Çok soğumadım büyütmedim ama laf sokmaz mıyım canım soktum tabii
Hmmm e o zaman durum aliskanlik yuzunden fln degil madem oyle..
Sen otur dedigi zamanlarda sadece ucunuzmuydunuz peki..
Arkadaslarla ciktik demissiniz ya acaba baskalarinin yaninda mi seni eziklemeye calisti..
Birde durup durup artik gorumcelik yapasi gelmis de olabilir
eee daha önceki muhabbette sen öne oturtmuşsun,bu defa da kendisi oturmuş.problem ne,ayrıca arkadaki diğer kişiler senin arkadaşın,tanışık olsalar bile arkadaşlarınla oturmak sana düşer.yani şöyle söyleyeyim çok sık görüşemiyoruz.3-4 kez ancak aynı arabaya binmişliğimiz vardı. daha önce yine bu arkadaşlarla buluştuğumuz da olmuştu(arkadaşlarımız kız ve kendisinin de muhabbeti var) .daha önceleri aramızda sen otur yok sen otur tarzında konuşma geçerken bu defa arabaya doğru koşarak gitti nedense
eee daha önceki muhabbette sen öne oturtmuşsun,bu defa da kendisi oturmuş.problem ne,ayrıca arkadaki diğer kişiler senin arkadaşın,tanışık olsalar bile arkadaşlarınla oturmak sana düşer.
yani şöyle söyleyeyim çok sık görüşemiyoruz.3-4 kez ancak aynı arabaya binmişliğimiz vardı. daha önce yine bu arkadaşlarla buluştuğumuz da olmuştu(arkadaşlarımız kız ve kendisinin de muhabbeti var) .daha önceleri aramızda sen otur yok sen otur tarzında konuşma geçerken bu defa arabaya doğru koşarak gitti nedense [/QUOTE]
Belki dusunememistir dicektim de tam yazinin sonuna geldi "aaaa" dedim
Siz bi gozlemleyin o zaman bundan sonra..
Hemen sogumayin ben gibi de bi bakin davranislarina..
Zaten belli eder kendini...
Yavas yavas ejderha uyaniyor gibi gibi
olabilir,sonuçta sen onları daha çok görüyorsun.benim değil abisinin arkadaşları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?