ön koltuğa oturan kız kardeş

İnadıma yapıldığını hissedersem bende sinir olurum böyle şeylere. Onun dışında sorun yok. Zaten prensesim olduğu için mecburen arkada oturuyorum ben.

ben abimi aşırı kıskanırım basımıza böyle bişi gelmedi ama eger aynı durumda kalsaydım eger kızdan hoşlandıysam sen gec gibi laf ederdim ama hoşlanmadıysam ben otururdum :))) tabi abimde ters ters bakardı bana orası ayrı tabi
sevgilimin kız kardeşi olup aynı seyi yapsaydıda sen otur tabi canım diye destek cıkardım :)) benim için önemli olmadıgını anlasın diye
sende takılma cidden ufak sey bunlar

ben hiç anormal bulmadım. nişanlı evli değil sevgilisiniz. araba da onların, ailesinin yani, neden geçip arkaya otursun? misafir olan siz arkaya oturun bence de. üstelik de sizin arkadaşlarınız varmış arka koltukta.

Kıza takılacağına sevgiline takıl derim. Onun demesi lazım, kız bilmiyor olabilir, düşünmemiş de olabilir, gıcığına da yapıyor olabilir ama abisi belli ki yönlendirmemiş. Ona da "sefam olsun" demek kalmış.

ben hiç anormal bulmadım. nişanlı evli değil sevgilisiniz. araba da onların, ailesinin yani, neden geçip arkaya otursun? misafir olan siz arkaya oturun bence de.

ailesinin değil araba kuruşu kuruşuna kendisinin aldığı, içine benim emek verdiğim araba. biz ikimiz onunla defalarca yaz tatillerine, kış tatillerine, şehir içi gezmelere giderken kardeşinin uzaklık dolayısıyla 3-5 defadan fazla binemediği araba.ben nişanlı değilsiniz, evli değilsiniz lafını hiç anlayamıyorum. yaşanmışlıklarımız bu kadar fazlayken,bir günden fazla birbirimizi görmemeye dayanamıyorken,evlenmek için bazı şeyleri bekliyorken bana kadro, kademe verecek olan şey yüzük mü nikah mı? iyi o zaman nikahlı değilim, nişanlı değilim bana her şeyi reva görsün var mı böyle şey?

kardelense takılmaz böyle şeylere otur demiş
o da kıramaz ki kimseyi nezaketinden demiş bilmiyorum kızamıyorum

kardelense takılmaz böyle şeylere otur demiş
o da kıramaz ki kimseyi nezaketinden demiş bilmiyorum kızamıyorum
O zaman basit bir ayrıntı deyip geçmelisin. En nihayetinde nişanlı veya evli değilsin ki soğuk savaşa dönüşsün.

size kötü davranan yok ki, "reva görsün" filan biraz ağır tripler:) yaşanmışlıklarınızın fazlalığı onu hiç ilgilendirmez, tamamen ikinizin arasındaki bişey sevgilinizle. nişanlılık, evlilik gibi sıfatlar almak size kadro kademe vermez, ama aile içinde daha fazla sayılmanızı sağlayacağı da aşikar. eğer onun açısından bakarsanız, abisinin arabasına biniyor, ne var yani öne oturamayacak mı? üstelik arabada abisinin kız arkadaşının arkadaşları var, onlarla oturmak o kıza mı düşer, size mi düşer? ben olsam hiç alınmadan kendim geçerdim zaten arkaya arkadaşımın yanına.

sen de diyorsun işte,zaten hep en o arabadasın,yılda 1-2 defada kız otursa sorun olan ne?

Eger firsatcilik sezdiysen ayri ama gayriihtiyari gelismis de olabilir.

Sevgilinin kardesini arka koltuga gecirmesi gerekiyordu.

''ailesinin degil araba'' nasıl böyle bir ayrım yapılabiliyor ki parasını ister kendi versin ister ailesi yardım etsin
sonucta aile arasında böyle bi ayrım yapılmaz yapılamamalı
bakın iki taraflı yaklasıyorum olaya
unutmayın sizi ne kadar sevsede önce daima aile gelir bende sevgilimden bunu beklerim
abim eger sevgilisini bizden önde tutarsada o zaman vahh o gelin adayının haline en cekilmez görümce ben olurum
biraz daha bence anlayıslı yaklasın karsı tarafta sevdiginiz kişiyi bu yasa getiren insanlar kanı canı kardeşi!!!

benim kv.de kendiliğinden arkaya geçer,bende görgüsüzlük olmasın diye o binmeden binmem. öne binse de çok problem yapmazdım diye düşünüyorum.hep beraber bir yere gidiyorsak da genelde kp oturur eşimin yanına.

ama görümcemin bazen öyle davranışları oluyor ki ,gıcık oluyorum.arkada oturduğumuzda genelde kv ya da ben ortada otururuz ki görümcecim cam kenarında olsun diye. bir kaç kere de öne oturdu,ya annesi ya abisi uyardı da geçti arkaya. hani böyle bilmişlik,cinlik yapmasa belki ben dicem sen otur öne diye ama öyle yaptığı için gıcık oluyorum

Ne farkeder.
Kadınların değerini takılan altın , alınan elbise , oturduğu araba koltuğu belirlemiyor .
Arkadaşlarınızın yanına sizin oturmanız daha mantıklı bence .

Yapmada iyiymis. Nazik biro degil demek ki.
Insallah onun erkek arkadasinin 4 kiz kardesi olsun da araba oturacak yer bulamasin. Aminn :)

Ay ben

Bizde de böyle, En şişman seçilir ve ön koltuk verilir. Hatta bazen -- hayır o benden 2 kilo fazla deyip ön koltuğu reddeden bile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…