- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi kaRdelense
-
kızlar merhaba;
önemsiz küçük bir konum varsadece fikirlerinizi merak ettim,ben nötrüm bu konuda bir şey hissetmedim yani. erkek arkadaşımın kız kardeşi şehir dışında yaşıyor.ikimizden de küçük yaş olarak. bir hafta sonu yanına geldiğinde dışarı yemeğe gittik bir kaç arkadaşımızla. Aşağıya indik,o benden önce ön koltuğa oturmuştu.Yemek yedik,arabaya geçtik yine öne oturdu.Bizimle gelen arkadaşlar öne neden sen oturmadın diyince aklıma takıldı aslında.Dert edilecek bir şey değil, önemsiz ama sadece merak ettim teşekkürler
Kıza takılacağına sevgiline takıl derim. Onun demesi lazım, kız bilmiyor olabilir, düşünmemiş de olabilir, gıcığına da yapıyor olabilir ama abisi belli ki yönlendirmemiş. Ona da "sefam olsun" demek kalmış.kızlar merhaba;
önemsiz küçük bir konum varsadece fikirlerinizi merak ettim,ben nötrüm bu konuda bir şey hissetmedim yani. erkek arkadaşımın kız kardeşi şehir dışında yaşıyor.ikimizden de küçük yaş olarak. bir hafta sonu yanına geldiğinde dışarı yemeğe gittik bir kaç arkadaşımızla. Aşağıya indik,o benden önce ön koltuğa oturmuştu.Yemek yedik,arabaya geçtik yine öne oturdu.Bizimle gelen arkadaşlar öne neden sen oturmadın diyince aklıma takıldı aslında.Dert edilecek bir şey değil, önemsiz ama sadece merak ettim teşekkürler
ben hiç anormal bulmadım. nişanlı evli değil sevgilisiniz. araba da onların, ailesinin yani, neden geçip arkaya otursun? misafir olan siz arkaya oturun bence de.
Kıza takılacağına sevgiline takıl derim. Onun demesi lazım, kız bilmiyor olabilir, düşünmemiş de olabilir, gıcığına da yapıyor olabilir ama abisi belli ki yönlendirmemiş. Ona da "sefam olsun" demek kalmış.
O zaman basit bir ayrıntı deyip geçmelisin. En nihayetinde nişanlı veya evli değilsin ki soğuk savaşa dönüşsün.kardelense takılmaz böyle şeylere otur demiş
o da kıramaz ki kimseyi nezaketinden demiş bilmiyorum kızamıyorum
ailesinin değil araba kuruşu kuruşuna kendisinin aldığı, içine benim emek verdiğim araba. biz ikimiz onunla defalarca yaz tatillerine, kış tatillerine, şehir içi gezmelere giderken kardeşinin uzaklık dolayısıyla 3-5 defadan fazla binemediği araba.ben nişanlı değilsiniz, evli değilsiniz lafını hiç anlayamıyorum. yaşanmışlıklarımız bu kadar fazlayken,bir günden fazla birbirimizi görmemeye dayanamıyorken,evlenmek için bazı şeyleri bekliyorken bana kadro, kademe verecek olan şey yüzük mü nikah mı? iyi o zaman nikahlı değilim, nişanlı değilim bana her şeyi reva görsün var mı böyle şey?
sen de diyorsun işte,zaten hep en o arabadasın,yılda 1-2 defada kız otursa sorun olan ne?ailesinin değil araba kuruşu kuruşuna kendisinin aldığı, içine benim emek verdiğim araba. biz ikimiz onunla defalarca yaz tatillerine, kış tatillerine, şehir içi gezmelere giderken kardeşinin uzaklık dolayısıyla 3-5 defadan fazla binemediği araba.ben nişanlı değilsiniz, evli değilsiniz lafını hiç anlayamıyorum. yaşanmışlıklarımız bu kadar fazlayken,bir günden fazla birbirimizi görmemeye dayanamıyorken,evlenmek için bazı şeyleri bekliyorken bana kadro, kademe verecek olan şey yüzük mü nikah mı? iyi o zaman nikahlı değilim, nişanlı değilim bana her şeyi reva görsün var mı böyle şey?
''ailesinin degil araba'' nasıl böyle bir ayrım yapılabiliyor ki parasını ister kendi versin ister ailesi yardım etsinailesinin değil araba kuruşu kuruşuna kendisinin aldığı, içine benim emek verdiğim araba. biz ikimiz onunla defalarca yaz tatillerine, kış tatillerine, şehir içi gezmelere giderken kardeşinin uzaklık dolayısıyla 3-5 defadan fazla binemediği araba.ben nişanlı değilsiniz, evli değilsiniz lafını hiç anlayamıyorum. yaşanmışlıklarımız bu kadar fazlayken,bir günden fazla birbirimizi görmemeye dayanamıyorken,evlenmek için bazı şeyleri bekliyorken bana kadro, kademe verecek olan şey yüzük mü nikah mı? iyi o zaman nikahlı değilim, nişanlı değilim bana her şeyi reva görsün var mı böyle şey?
Yapmada iyiymis. Nazik biro degil demek ki.kızlar merhaba;
(arkadaşlarımız dediğim kişiler abisinin arkadaşları ve bayan, daha önceden de tanışıyorlar)
kızlar merhaba;
(arkadaşlarımız dediğim kişiler abisinin arkadaşları ve bayan, daha önceden de tanışıyorlar)
Ay benimde kayinbaba hemen kurulur öne.çok sinir olurum.büyüktür ayıp saygı falan demeyin.herkes kaynanadan çeker ben kayinbabadan.Yani beterin beteri var canim boşver kızkardeşi alisamamistir daha senin varlığına .birara lafını sokuverirsin bidaha oturmaz.
yani o misafir; o kardeşi; araba erkek arkadaşınızın; kız belki hep o arabada öne oturmuştur; sevgiliye vermek de aklına gelmemiştir
bizde en iri ya da şişman olana ön koltuk bırakılır ki arkada rahat edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?