ön koltuğa oturan kız kardeş

vay anasını kızkardeşi öne oturunca yüz verilmiş oluyor demek. yorum dahi yapamıyorum bu zihniyetlere ben. çok yazık.

Benim babam bile, ben araba kullanırken yeğenini, misafiri, kardeşimi yanıma otutturur. Koskoca adam arkaya gocunmadan oturuyorda, siz arkaya otursaniz ne olur.

Yemin ederim ki, size zıt gitmek için söylemiyorum. Ne olur yani arkaya otursaniz.

Ben evlensem bile, görüncem şehir dışından gelmişse geç otur sen öne derim.

Valla sırf güzellik olsun diye derim. Unu ego savaşına dönüştürmeyin. Tatlı canınıza yazik

Şu arabanın ön koltuğunu ego savaşına çeviren zihniyeti hiç anlamayacağım. Milletin işi gücü yok, bunlarla uğraşıyor ya. Kusura bakmayın da çok boş geliyor bana yani.

canım benim de geç öne sen otur deme fırsatım olsa ben de derim. kız benden önce zaten gitti oturdu diyorum
bide konuyu o kadar farklı yerlere çekmişsiniz ki baba heralde sizin durumunuzda yerini verir,gençler önde otursun demiştir geçmiştir.Benim durumumu göz önünde bulundurun lütfen

Şehir dışından geldiysem senede bir kaç kere görüyorsam kardeşimi öne ben otururum. Evli ya da nişanlıysa oturmam.

sevgiliyiz ailesi beni kabullenmiş durumda.her şeyini bana danışarak yapıyor,benimle zaman geçirmek istiyor, beni baz alarak plan yapıyor, geçmişte çok şey yaşadık birbirimize bağlılığımız çok fazla. evlilik için beklediğimiz şeyler var. bunlar yetmiyor da hala evli ya da nişanlıysa oturmam diyosunuz

Allahtan görümcem evli barklı aklı başında bir kadın da böyle şeylerle uğraşmıyorum.
Yahu benim eşimin annesi babası bile olsa bebeğimi onlara verir ben önde otururum.
Ama zaten benim eşimin ailesi bana öne otur derler her seferinde yine de görümcem kaynanam veya kayınpeder falan otursaydı da sorun edilecek bir şey değil benim için.

Yengen sizi istemiyor kısaca
Yoksa herkesin çocuğu var ama karda kışta yedi yabancıyı bile kapıda 2 saat bekletmez , bahaneymiş çocuk

Abin de bostan korkuluğu mu, yengeni gidip odadan niye çağırmıyo ya da sizle oturmuyo da siz bekleyip kös kös geri dönüyosunuz

Sen simdi ufacik koltuk mevzusunu bu kadar takarsan evlenince dusunemiyorum.Yarin bir gun gorumce laf eder,kayinvalide bir sey der daha neler yasanacak o zaman nasil yuruyecek bu evlilik?Lutfen kendine sanal sorunlar cikarma.Inan cok önemsiz mevzular bunlar otursun ne olacak bir dahakine de sen otur.Yok sormadi,yok önce davrandi...Soracak ne var arabanin tapusunu almadi ya onun oturdugu bir saat siz her zaman sevgilinizin yanindasiniz.Simdiden bu tip seyleri uzatmayip gönül yapin bence.Küçük olaylara küçük insanlar takilir.Siz olgun olun ve gülüp gecin yoksa kendinizi üzdugunuzle kslirsiniz...

Allahtan görümcem evli barklı aklı başında bir kadın da böyle şeylerle uğraşmıyorum.
Yahu benim eşimin annesi babası bile olsa bebeğimi onlara verir ben önde otururum.
Benim bebeğim var ama kızımı anneme bile bırakınca bazen arkadan araba geliyo diye hop arkaya zıplarıom bazen alışkanlıktan küt diye arkaya geçerim
Eşim der ki öne gel aman derim ne fark eder
Bana demişti ki sen acayipsin , başkası ön diye tutturur sen hiç sallamıyosun
Anlamamıştım bu konudaki yorumlarda daha iyi anladım galiba bu ön koltuk kavgasını hiç yapmadım diye
Kayınvalidem veya annem fark etmez öne siz geçin derim
Kızımın ana kucağı da arkada zaten daha rahatım ben
Hiç aklıma gelmez önde oturunca değerin mi değişiyo ki

Ben genelde hep oğlumun yanında oturduğum için aslında onlar bana sen öne bin biz bakarız zaten hep arkaya oturuyorsun derler.
Yani önde yada arkada oturmak sorun değil benim için de. Ama babası bile binerken hep sen öne bin kızım der. Bizim arabamız da ticari araç gibi olduğu için önde daha rahat oluyor insan. Hamileyken de öne otur derlerdi çünkü arkada hoplamaktan içim dışıma çıkıyordu. Ama bebek koltuğu daha sabit durduğu için bebeklere sorun olmuyor arabaya binince zaten hiç sesi çıkmaz hemen uyur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…