- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi kaRdelense
-
Abisi erkek oldugu icin oturabilir.
Sonucta iksiide erkek ki zaten oda oturmuyo.
Oo pek saçmaymışAbisi erkek oldugu icin oturabilir.
Abisi erkek oldugu icin oturabilir.
bilmiyor musun sen,ön koltuğa oturmak erkeklerin fıtratında varNe alaka ön koltuk erkeklere mi tapulu?
Benim babam bile, ben araba kullanırken yeğenini, misafiri, kardeşimi yanıma otutturur. Koskoca adam arkaya gocunmadan oturuyorda, siz arkaya otursaniz ne olur.
Yemin ederim ki, size zıt gitmek için söylemiyorum. Ne olur yani arkaya otursaniz.
Ben evlensem bile, görüncem şehir dışından gelmişse geç otur sen öne derim.
Valla sırf güzellik olsun diye derim. Unu ego savaşına dönüştürmeyin. Tatlı canınıza yazik
Alcan şu ön koltuğu yerinden sökeceeenn koycaaan bagajahadi gelin oturun dahada
Şehir dışından geldiysem senede bir kaç kere görüyorsam kardeşimi öne ben otururum. Evli ya da nişanlıysa oturmam.
Yengemi size anlatsam roman olur bidefasında kapıda kalmıştım alt katımızda oturuyodu çocuğu uyuyo diye kapıyı açmadı kıştı ve çok soğuktu telefonumda yoktu 2 saat kapıda bekledim
-
Bikerede misafirliğe gittik kapıyı açtı odasına gitti oturdu çıkıcak diye bekliyoruz baktık gelen giden yok eve geri döndük
Sen simdi ufacik koltuk mevzusunu bu kadar takarsan evlenince dusunemiyorum.Yarin bir gun gorumce laf eder,kayinvalide bir sey der daha neler yasanacak o zaman nasil yuruyecek bu evlilik?Lutfen kendine sanal sorunlar cikarma.Inan cok önemsiz mevzular bunlar otursun ne olacak bir dahakine de sen otur.Yok sormadi,yok önce davrandi...Soracak ne var arabanin tapusunu almadi ya onun oturdugu bir saat siz her zaman sevgilinizin yanindasiniz.Simdiden bu tip seyleri uzatmayip gönül yapin bence.Küçük olaylara küçük insanlar takilir.Siz olgun olun ve gülüp gecin yoksa kendinizi üzdugunuzle kslirsiniz...sevgiliyiz ailesi beni kabullenmiş durumda.her şeyini bana danışarak yapıyor,benimle zaman geçirmek istiyor, beni baz alarak plan yapıyor, geçmişte çok şey yaşadık birbirimize bağlılığımız çok fazla. evlilik için beklediğimiz şeyler var. bunlar yetmiyor da hala evli ya da nişanlıysa oturmam diyosunuz
Benim bebeğim var ama kızımı anneme bile bırakınca bazen arkadan araba geliyo diye hop arkaya zıplarıom bazen alışkanlıktan küt diye arkaya geçerimAllahtan görümcem evli barklı aklı başında bir kadın da böyle şeylerle uğraşmıyorum.
Yahu benim eşimin annesi babası bile olsa bebeğimi onlara verir ben önde otururum.
Ben genelde hep oğlumun yanında oturduğum için aslında onlar bana sen öne bin biz bakarız zaten hep arkaya oturuyorsun derler.Benim bebeğim var ama kızımı anneme bile bırakınca bazen arkadan araba geliyo diye hop arkaya zıplarıom bazen alışkanlıktan küt diye arkaya geçerim
Eşim der ki öne gel aman derim ne fark eder
Bana demişti ki sen acayipsin , başkası ön diye tutturur sen hiç sallamıyosun
Anlamamıştım bu konudaki yorumlarda daha iyi anladım galiba bu ön koltuk kavgasını hiç yapmadım diye
Kayınvalidem veya annem fark etmez öne siz geçin derim
Kızımın ana kucağı da arkada zaten daha rahatım ben
Hiç aklıma gelmez önde oturunca değerin mi değişiyo ki
Erkeklik ile ne alaka ki . İkisi de kardeş ve eşit konumda .
Oo pek saçmaymış
Ne alaka ön koltuk erkeklere mi tapulu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?