ön koltuğa oturan kız kardeş

Ben bi kasıt göremedim keza koskoca ben iki çocuklu kadın geçen Abi'm almaya geldi bizi biyerden karısıda vardı yanında arabadan indiler biraz takıldık sonra ben bindim Öne ohhh mis çocuklarıda arkaya verdim bunda hiçç kasıt yok

KV kendi isteğiyle arkaya oturur ben en son çıkarım evden bakıyorum ön koltuk boş anne sen geç lütfen diyorum kocanın yanında otur sen diyor

İkimizinki aynı kişi olabilirmi ben onun için o sıfatı asla kullanmadım kullanmam bana hiççç YENGE olmadı

kaRdelense

Daha evvel yazılmış mı göremedim ama...
Belki de araba tutuyordur.
Ben de en küçük kız kardeşim. Midem bulanacak gibiyse ön koltuğa ben geçerim.

Ortada arabaya sığamama, rahatsız olacak -kadın-erkek dengesizliği yoksa; yan koltuk her zaman eş, nişanlı ya da sevgiliye ait olmalı. Üstünlük çabası, ego filan değil bu. Her ne kadar bazı insanlar bunu hırs haline getirse de..

Her koşulda ön koltuk sizin yani snfsghdh

Eğer arabada ya da bir ortamda bir çift varsa ayrı oturtulmaz bizde.

Bence de böyle olmalı.

Midesi bulanıyordu ise de önce nezaketen sorması lazımdı.

Aynı arabadaki 3 kişinin de midesi hassassa ön koltuğa üçü mü oturuyor? Çok saçma.

Aaaaa ne varmış ben de abimin yanına otururum diyenleri de garipsedim şu anda. Eğer nezaketen sorulmadı ise bilinç altında kıskançlık var bence.

Ben,ben dururken kız kardeşinin oturmasına asla müsade etmiceğimden müdahale ederdim.Hayır,sen arkaya geç ben öne oturucam diyemezdim. Evet,abisini kenara çeker ''ya kardeşine arkaya oturmasını söylersin yada bundan sonra heryere kardeşinle gidersin'' derdim. Tabiiki.

Şehir dışından geldiysem senede bir kaç kere görüyorsam kardeşimi öne ben otururum. Evli ya da nişanlıysa oturmam.

Sevgili oldugunuz icin bisey diyemicem olablir belki sevgiliyken ama evli olsaniz kabul edemezdm.
Sahsen göruumcem öne oturcak ben binmem o arabaya oturamaz.
Esimin babasi bile oturmaz öne bana sen otur der arkaya gecer ben israr ederim otur diye yine oturmaz.
Ayni sekilde benm babamda öyle.
Ama görumcem otursa oturrtmam abisi babasi normal otrbalir ama onlar zaten otrmuyo pek takma ama cokda yüz verme :)

Abi oturuyor da görümce niye oturamıyor?

Sevgilinin kız kardeşiii yani çok normal değilmi az bile yapıyo benimde bi abim var allah sevgilisine sabır versin .. tamam yaptığım şeyi onaylamiyorum ama napiyim kıskaniyorum sanki benim elimden alcakmis gibi geliyor

Misafir gelmis erkek arkadasinizin kardesi.
Arada daha resmiyette yok, takilmayin boyle kucuk meselelere.

Ön koltuk sevdası kadar araba sürme sevdası olsaydı tüm kadınlar en usta şoför olurdu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…