- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi kaRdelense
-
İkimizinki aynı kişi olabilirmi ben onun için o sıfatı asla kullanmadım kullanmam bana hiççç YENGE olmadıYengemi size anlatsam roman olur bidefasında kapıda kalmıştım alt katımızda oturuyodu çocuğu uyuyo diye kapıyı açmadı kıştı ve çok soğuktu telefonumda yoktu 2 saat kapıda bekledim
-
Bikerede misafirliğe gittik kapıyı açtı odasına gitti oturdu çıkıcak diye bekliyoruz baktık gelen giden yok eve geri döndük
Ben bi kasıt göremedim keza koskoca ben iki çocuklu kadın geçen Abi'm almaya geldi bizi biyerden karısıda vardı yanında arabadan indiler biraz takıldık sonra ben bindim Öne ohhh mis çocuklarıda arkaya verdimbunda hiçç kasıt yok
KV kendi isteğiyle arkaya oturur ben en son çıkarım evden bakıyorum ön koltuk boş anne sen geç lütfen diyorum kocanın yanında otur sen diyor
Eğer arabada ya da bir ortamda bir çift varsa ayrı oturtulmaz bizde.
Yok canım olurmu hiç öle şeyHer koşulda ön koltuk sizin yani snfsghdh
kızlar merhaba;
önemsiz küçük bir konum varsadece fikirlerinizi merak ettim,ben nötrüm bu konuda bir şey hissetmedim yani. erkek arkadaşımın kız kardeşi şehir dışında yaşıyor.ikimizden de küçük yaş olarak. bir hafta sonu yanına geldiğinde dışarı yemeğe gittik bir kaç arkadaşımızla. Aşağıya indik,o benden önce ön koltuğa oturmuştu.Yemek yedik,arabaya geçtik yine öne oturdu.Bizimle gelen arkadaşlar öne neden sen oturmadın diyince aklıma takıldı aslında.Dert edilecek bir şey değil, önemsiz ama sadece merak ettim teşekkürler
(arkadaşlarımız dediğim kişiler abisinin arkadaşları ve bayan, daha önceden de tanışıyorlar)
Abi oturuyor da görümce niye oturamıyor?Sevgili oldugunuz icin bisey diyemicem olablir belki sevgiliyken ama evli olsaniz kabul edemezdm.
Sahsen göruumcem öne oturcak ben binmem o arabaya oturamaz.
Esimin babasi bile oturmaz öne bana sen otur der arkaya gecer ben israr ederim otur diye yine oturmaz.
Ayni sekilde benm babamda öyle.
Ama görumcem otursa oturrtmam abisi babasi normal otrbalir ama onlar zaten otrmuyo pek takma ama cokda yüz verme :)
Abi oturuyor da görümce niye oturamıyor?
Abi oturuyor da görümce niye oturamıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?