- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi kaRdelense
-
Ama on koltukda bir iktidar savasi donuyor..ince bi msj var bu on koltukta olayindapaylaşılamayan on koltuk forumda en çok açılan konularda zirveye oynar bence
daha önce de aynı arabada gitiik sen otur abla falan derdi. Ben de ona lütfen sen otur derdim. Bu defa bi baktım hooop oturmuş.Çok soğumadım büyütmedim ama laf sokmaz mıyım canım soktum tabii
Ne dedinki ?
Bir de bence aranızdaki ilişki resmiyete dökülmeden kız kardeşine laf vurdurmayın.çok açık laf vuramam utanırım ama küçük de olsa bir şey söyledimklimayı açıp açıp kapatıyorlardı, ben de kapatmayın şunu biz arkada olduğumuz için daha hiç hissedemedik bile siz üşüyorsunuz dedim
Küçükken babanın işyerine gidip koltuğuna oturmayı abarttı bizim çocuklar büyüyünceacaba diyorum yabanca ülkelerde de bu koltuk sevdası var mı? onlarda da böyle ego savaşları oluyor mu?
bir siyasetçilerde ki bir de gelin-kaynana arasında ki şu koltuk sevdası ülkeyi mahvetti ya
Ayrıca evli değilsin nişanlı değilsin nedir?? Sonuç olarak siz birbirinize sevgi besleyen bir çiftsiniz. Hepsi aynıdır.. Önden biz kadınlar bu ayrımı yaparsak ilişkiler nasıl ilerleyecek ve evliliğe gidecek.
Benim annemde bikere kızmıştı yengeme gezmeye gitmişler amcam babam babannem neden önde babam oturmadı diye böyle bi durumda kim oturur bilmiyorum ay bunlar küçük dertler allah bundan kötüsünü kimseye vermesin
Yengemi size anlatsam roman olur bidefasında kapıda kalmıştım alt katımızda oturuyodu çocuğu uyuyo diye kapıyı açmadı kıştı ve çok soğuktu telefonumda yoktu 2 saat kapıda bekledimValla ben senin yengeni medeni cesaretinden ötürü tebrik ederim . Genelde kadınlar bir kadın oturunca tepki gösteriyorlar ama bir erkek oturduğunda hiç sesleri çıkmıyor . Yengen kuralları yıkmış
Yengemi size anlatsam roman olur bidefasında kapıda kalmıştım alt katımızda oturuyodu çocuğu uyuyo diye kapıyı açmadı kıştı ve çok soğuktu telefonumda yoktu 2 saat kapıda bekledim
-
Bikerede misafirliğe gittik kapıyı açtı odasına gitti oturdu çıkıcak diye bekliyoruz baktık gelen giden yok eve geri döndük
Belki önemsız evet ama bna bıraz saygısızlık gıbı gelıyor.. Benım kv hala oturmaz ısrarla ındırır benı sen gec öne esının yanına dıye.. Sevgılıyken de bu boyleydı. Hoş olsaydı ınsanların dıkkatını busekılde cekmezdı.kızlar merhaba;
önemsiz küçük bir konum varsadece fikirlerinizi merak ettim,ben nötrüm bu konuda bir şey hissetmedim yani. erkek arkadaşımın kız kardeşi şehir dışında yaşıyor.ikimizden de küçük yaş olarak. bir hafta sonu yanına geldiğinde dışarı yemeğe gittik bir kaç arkadaşımızla. Aşağıya indik,o benden önce ön koltuğa oturmuştu.Yemek yedik,arabaya geçtik yine öne oturdu.Bizimle gelen arkadaşlar öne neden sen oturmadın diyince aklıma takıldı aslında.Dert edilecek bir şey değil, önemsiz ama sadece merak ettim teşekkürler
(arkadaşlarımız dediğim kişiler abisinin arkadaşları ve bayan, daha önceden de tanışıyorlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?