ön koltuğa oturan kız kardeş

Eşin olsaydı ne işi var onun önde derim ama şu anda elin kızı pozisyonundasın. Yine de arkaya geçebilirdi bilemedim ben olsam mesele etmezdim bunu

Şu an için o sizin sevgiliniz, yani onun ailesi değilsiniz o yüzden öne ailesinden biri olan kardeşinin oturması doğal bir durum.
Ama nişanlandıktan sonra ön koltuğa artık siz oturmalısınız.
Aman canım bir koltuk diyoruz da o basit yolla bile kadından kadına mesaj veriliyor resmen.

Bir de bence aranızdaki ilişki resmiyete dökülmeden kız kardeşine laf vurdurmayın.
Bilerek yaptıysa tabii ki hakediyor ama size daha önce hep sizin oturmanızı söylediyse bilerek yaptığını sanmıyorum.
Benim de abim var, sevgilisinin oturmasını isterim geçer arkaya otururum, ama bu zamana kadar önde oturmaya alıştım, dalgınlığıma gelebilir, öne oturabilirim. Sonradan farkettiğimde bir şey söylemeye utanırım, kapatırım üstünü o an.
Bence 1-2 kere daha gözlemleyip anlarsınız bilerek yapıp yapmadığını, ama başkalarının aklınızı bulandırmasına izin vermeyin.
Abimin sevgilisi bana aynısını yapmış olsaydı, bu işin sonunda zararlı çıkan sevgilisi olurdu.
(Çünkü bilerek yapmadığım bir şey için ufak da olsa laf yersem, abime bunu aktarır ve sevgiliye faturasını keserim )

Aman bisi olmaz diyenler ne kadar iyimser! Boyle sacmalik mi olur ne demek one oturuyor cokta kucuk degil abisini kiskaniyor sadece.
Takilirim ben boyle seylere sacma ganlisss​

acaba diyorum yabanca ülkelerde de bu koltuk sevdası var mı? onlarda da böyle ego savaşları oluyor mu?

bir siyasetçilerde ki bir de gelin-kaynana arasında ki şu koltuk sevdası ülkeyi mahvetti ya
Küçükken babanın işyerine gidip koltuğuna oturmayı abarttı bizim çocuklar büyüyünce

Benim annemde bikere kızmıştı yengeme gezmeye gitmişler amcam babam babannem neden önde babam oturmadı diye böyle bi durumda kim oturur bilmiyorum ay bunlar küçük dertler allah bundan kötüsünü kimseye vermesin

Eğer arabada ya da bir ortamda bir çift varsa ayrı oturtulmaz bizde. Neden böyle bir hamle yapmışta önden koştur koştur gidip oturmuş anlamış değilim. Çok basit bir tavır daha açık olmak gerekirse de görgüsüzlük. Tekrar olursa müsade etmeyin. Benim kayınvalidem bile yeltenmez buna. O küçücük kafasıyla görümcelik yaptırmayın.

Ayrıca evli değilsin nişanlı değilsin nedir?? Sonuç olarak siz birbirinize sevgi besleyen bir çiftsiniz. Hepsi aynıdır.. Önden biz kadınlar bu ayrımı yaparsak ilişkiler nasıl ilerleyecek ve evliliğe gidecek.

evet bende bunu vurgulamak istedim.beni anladığınız için teşekkürler. basit bir sorum vardı çok garip şeyler duydum.Evli değilim,nişanlı değilim ama abisi beni görmeden dayanamıyor,benimle zaman geçiriyor,benimle tatile gidiyor, arabasında evinde her şeyinde çok fazla emeğim var.nişan yoksa nikah yoksa bir şeye hakkın yok sus diyorlar resmen. nikah, nişan size nasıl bir rütbe kazandırıyor?

ekleme yapmam gerekirse ben saygımdan önü bir büyüyğüm varsa ona vermek isterim.Annesi, babası olsa onlara teklif ederim.Hatta annesi oturmuyor bile. Onun teklifsizce gayet doğal gidip oraya oturması garip geldi.Alışkanlık durumu da söz konusu değil,arabaya binmesi sayılıdır bu zamana kadar

Sen yokken de öyle oturuyordur diye alışkanlık muhtemelen
Yaşı da küçükmüş sevgilin kız kardeşi diye görümcelik yapıyo denmiş hemen

Valla ben senin yengeni medeni cesaretinden ötürü tebrik ederim . Genelde kadınlar bir kadın oturunca tepki gösteriyorlar ama bir erkek oturduğunda hiç sesleri çıkmıyor . Yengen kuralları yıkmış

Valla ben senin yengeni medeni cesaretinden ötürü tebrik ederim . Genelde kadınlar bir kadın oturunca tepki gösteriyorlar ama bir erkek oturduğunda hiç sesleri çıkmıyor . Yengen kuralları yıkmış
Yengemi size anlatsam roman olur bidefasında kapıda kalmıştım alt katımızda oturuyodu çocuğu uyuyo diye kapıyı açmadı kıştı ve çok soğuktu telefonumda yoktu 2 saat kapıda bekledim
-
Bikerede misafirliğe gittik kapıyı açtı odasına gitti oturdu çıkıcak diye bekliyoruz baktık gelen giden yok eve geri döndük

O nasıl yenge ya , allah sabır versin size .

Belki önemsız evet ama bna bıraz saygısızlık gıbı gelıyor.. Benım kv hala oturmaz ısrarla ındırır benı sen gec öne esının yanına dıye.. Sevgılıyken de bu boyleydı. Hoş olsaydı ınsanların dıkkatını busekılde cekmezdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…