öyle atıp tutmak ne güzel herkes hata yapabilir hiç kimse çocuğuna koltuk almıyor diye ve önde oturuyor diye çocuğuna olan sevgisiyle kıyaslayamazsınız...
ALLAH yazdıysa herşey olur..ne önlem alırsan al...bu konu sahibide düzgün bi üslüpla başına gelen olayı anlatıp uyarsaydı çook daha duyarlı hale gelirdi...
diye düşünüyorum....
kusura bakmayın ama ön koltuğa çocuğu ile oturmanın hiç bir mazereti olamaz, diyelim ki bir başkasının arabası ve çocuk koltuğu yok, arkaya otursun, bir zahmet...
allah yazdıysa olur, doğru ama ön koltukta oturup, çocuğumuza zarar verirsek, dünyada vicdan azabı, ahirette sorumsuzluk cezası alırız, ne diyeceğiz rabbimize sen öyle yazmışsın mı... ben san akıl verdim, fikir verdim niye kullanmadın demez mi... (ayrıca çocuğum var, arkadaşlara sormuşsunuz ya peşin peşin cevap vereyim)
benim kızım da ilk başlarda çok ağlıyor, arabayı hiç sevmiyordu... yanında oturuyordum o zamanlar... ne zaman öne geçtim, ağladıkça müzik açtım, ümidini yitirdi ve alıştı... şimdi rahatız çok şükür.. (gerçi bir buçuk yaşına kadar devam etti)