ön muhasebe işi yapanlar bakar mısınız?

muhasebe programını kullanmayalı yıllar oldu açıkcası sizce yapabilir miyim?
sadece faturaları işleyeceğimi söylediler.
ne gibi işler yapıyorsunuz?

muhasebe programları nı ben cep telefonlarına benzetirim hep, işleyişleri farklı ama mantık aynı cari, fatura,çek-senet v.s
en fazla 1 ay sonra tamamen alışırsın, sadece faturaları işleyeceksen ilk başlangıç için iyi, ama deneyim kazanmak için zamanla cari hesaplara girersin, ben genel muhasebe de yaptım ön muhasebe de bir kaç program biliyorum, tekstil, dekorasyon,mobilya ve şimdi nalbur da iş buldum,

İnşaallah eşiniz ikna olur ve memnun kalırsınız işten .... Çalışma saatleri ile ilgili de görüşmekten çekinmeyin derim isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara :))

Hayırlısı olsun hakkınızda .. Kendinize güvenin benimde tecrübem yoktu ama öğrendim zaten iş işte öğrenilir dedikleri çok doğru deneye yanıla öğrenir çokta rahat yaparsınız . sadece dikkatli olmakta ve not alarak çalışmakta fayda var naçizane önerim :)
çok teşekkür ederim önerileriniz için
not almayı unutmayacağım işe başlarsam inşallah :)
muhasebe programları nı ben cep telefonlarına benzetirim hep, işleyişleri farklı ama mantık aynı cari, fatura,çek-senet v.s
en fazla 1 ay sonra tamamen alışırsın, sadece faturaları işleyeceksen ilk başlangıç için iyi, ama deneyim kazanmak için zamanla cari hesaplara girersin, ben genel muhasebe de yaptım ön muhasebe de bir kaç program biliyorum, tekstil, dekorasyon,mobilya ve şimdi nalbur da iş buldum,
Evet aslında okulda da gördük birbirine benziyor hepsi de
dediğiniz gibi sanırım zamanla öğreneceğim bir iş olacak.

Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum bir kaç yıl daha geçse deneyim sahibi de olamayacağım çünkü yaşım ilerliyor ve hep deneyim şartı var her işte.
Evet en azından iş tecrübesi edinmiş diye bakıyorlar olaya ofiste nasıl oluyor falan onları da farketmiş olursun kötü bir işte değil öyle aman aman kafanı zorlamaz az gibi de iş yükün:kahve:

Askeri ücretten nasıl 3.000 TL'ye çıkaracakmış? Burası çok saçma geldi. Madem 3.000 TL verebilecek o zaman seni şuan biraz daha cezbedecek bir rakam söyleseydi.
Ben inanmadım şahsen :) 3.000 TL 5 sene sonra görebilirsin :)

Bence bi dene
Hem aklında kalmamış olur
Hem bakarsın onlar senden sen onlardan memnun kalır da maaşın iyileşir
Denemeden bilinmez bazı şeyler
Hadi hayırlı olsun

Evet en azından iş tecrübesi edinmiş diye bakıyorlar olaya ofiste nasıl oluyor falan onları da farketmiş olursun kötü bir işte değil öyle aman aman kafanı zorlamaz az gibi de iş yükün:kahve:
ayyy inşallah ya eşimi de bi ikna etsem:KK68:

Askeri ücretten nasıl 3.000 TL'ye çıkaracakmış? Burası çok saçma geldi. Madem 3.000 TL verebilecek o zaman seni şuan biraz daha cezbedecek bir rakam söyleseydi.
Ben inanmadım şahsen :) 3.000 TL 5 sene sonra görebilirsin :)
yok o kısmı zaten hiç düşünmüyorum şartları şu andaki gibi düşünüp değerlendirmem gerek
Bence bi dene
Hem aklında kalmamış olur
Hem bakarsın onlar senden sen onlardan memnun kalır da maaşın iyileşir
Denemeden bilinmez bazı şeyler
Hadi hayırlı olsun

inşallah güzel dilekleriniz için teşekkürler:KK68:

İşverenin dediğine gore çok yoğun olmuyormus. Olsa da isi öğrenmek deneyim kazanmak istiyorum acikcasi.

Maalesef deneyimim neredeyse yok denecek kadar az ve yillar önce az calismistim. Ben de deneyim olsun diye istiyorum.
ozaman çaılışacaksınız yada çalışmayacaksınız ne yazıkkı şartlar böyle

Asgari ücretle girip 3000 tl ye kadar artıs nasıl yapacakmıs
Kaç kişilik bir firma ?

ozaman çaılışacaksınız yada çalışmayacaksınız ne yazıkkı şartlar böyle
aynen:KK51:
Asgari ücretle girip 3000 tl ye kadar artıs nasıl yapacakmıs
Kaç kişilik bir firma ?

22 yerde şubemiz var gibi bişey dedi açıkcası pek anlamadım:deli:
ofiste ben ve biri daha olacak gibi
adam toptan satış yapıyormuş
ayrıca başka şehirde başka işleri varmış dükkanda pek duramayacakmış
benim sağ kolum olacak dürüst güvenebileceğim biri olmalı dedi.
para bizde sıkıntı değil gibi şeyler söyledi.
Sıkıntı değilse 3000 Tl hemen verse iyiydi.:dondurma:

aynen:KK51:

22 yerde şubemiz var gibi bişey dedi açıkcası pek anlamadım:deli:
ofiste ben ve biri daha olacak gibi
adam toptan satış yapıyormuş
ayrıca başka şehirde başka işleri varmış dükkanda pek duramayacakmış
benim sağ kolum olacak dürüst güvenebileceğim biri olmalı dedi.
para bizde sıkıntı değil gibi şeyler söyledi.
Sıkıntı değilse 3000 Tl hemen verse iyiydi.:dondurma:
bildil esnaf ağzı yapmış bu ağzı çok iyi tanırım 6 yıldır çalışıyorum burada daha eski olan ablalarımda vardır 2 gün sonra o dürüst samimi adam gider kuruşun hesabını yapan biri gelir tecrübe ile sabit

bildil esnaf ağzı yapmış bu ağzı çok iyi tanırım 6 yıldır çalışıyorum burada daha eski olan ablalarımda vardır 2 gün sonra o dürüst samimi adam gider kuruşun hesabını yapan biri gelir tecrübe ile sabit
ahhh iş ortamı:cry:

Muhasebeciyim İstanbul'da çalısıyorum maaşım 2000+agi
servis ve yemek şirketten
Toplam 2.142,00 TL alıyorum

3000 tl neresiymiş öyle :KK70:
peki ne tür işler yapıyorsunuz?
sizce işiniz zor mu?
ben zaten 3000 Tl lafına inandığımdan değil deneyim ve sigorta için istiyorum:KK51:

peki ne tür işler yapıyorsunuz?
sizce işiniz zor mu?
ben zaten 3000 Tl lafına inandığımdan değil deneyim ve sigorta için istiyorum:KK51:
Canım biz hizmet sektörüyüz işimiz çok yogun
Taşeronlarımız var haliyle işe giriş çıkışlar aşırı yogun
Şirket içinde çalışan 50 eleman var
Ve aylık 2 klasör fatura girişim var düşün :)
Maaşlar,çek-senet,mutabakat,fatura girişi,fatura kesimi,evrak takibi,ödeme takibi,bankalar
Ne ararsan var biz de
Ayrıca beyanneme de düzenliyorum
Ben yogunum anlayacagın

Maaşlar,çek-senet,mutabakat,fatura girişi,fatura kesimi,evrak takibi,ödeme takibi,bankalar
Ne ararsan var biz de
Ben yogunum anlayacagın
maşallah işleriniz yoğunmuş baya
ama sanırım bir düzene oturttuktan sonra sıkıntı olmuyor
ilk bir ay sonra daha iyi alışırım diye düşünüyorum

Değmez. Haftada bir gün izin, bebek var, akşam 7' ye kadar mesai. Günah size o parayla.

Ne ararsan var biz de
Ben yogunum anlayacagın
Smmm belgeniz var mı? Belgeniz var ise maaş az gibi geldi bana merak ettim. :KK64:

Back
X