ön muhasebe işi yapanlar bakar mısınız?

gecedengelen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
48
23
3
39
Merhaba arkadaşlar
Dün ön muhasebe işi için görüşmeye gittim. Asgari ücret + sigorta+ öğle yemeği var. Pazar tatil.
Ben iktisat mezunuyum oğluma annem ve kaynanam dönüşümlü bakacaklar. 3 yaşına girmesine az kaldı. Ama akşam 7 de çıkacağım. Durumumuz çok iyi olmasa da iyi denebilir. Eşim asgari ücret için değer mi kendini o kadar yormaya diyor. Ama ben başka yerlere de iş başvurusu yaptım geri dönen çok olmuyor. Sizce değer mi gerçekten çocuğumu birakip gidecegim ve haftada 1 gün tatil. Eşim çok yoğun calisiyor ev işine yardim etme durumu yok. Geç geliyor pazarları genelde calisiyor. Herşeyi yetiştirebilir miyim acaba. Kafam çok karışık... :KK43:
Ayrıca işveren eğer iyi olursan maaşında 3000 TL te kadar artış yapabilirim dedi.

Eşiniz de gec geliyormuş. Herşeyinizi yetiştirirsiniz bence.
Maaş konusundada ilerde gerekeni yapıcakmış. Bence olumlu bakın

Gerçekten eşim biraz destek olsa aslında denemek istiyorum. İşveren ilk günden sigortan başlar maaş konusunda sıkıntın olmaz dedi. Evime de çok yakın işyeri. Eşimle oturup konusamadik daha. O bu işleri küçük görüyor sanki sekreterlik yapacaksın gözünde buyutme diyor. Keşke daha iyi iş olsa da calişsam ama önümde sadece bu var şuanda. Ön muhasebe işi çok mu yoğun olur acaba?

Gerçekten eşim biraz destek olsa aslında denemek istiyorum. İşveren ilk günden sigortan başlar maaş konusunda sıkıntın olmaz dedi. Evime de çok yakın işyeri. Eşimle oturup konusamadik daha. O bu işleri küçük görüyor sanki sekreterlik yapacaksın gözünde buyutme diyor. Keşke daha iyi iş olsa da calişsam ama önümde sadece bu var şuanda. Ön muhasebe işi çok mu yoğun olur acaba?
gelsinde bi çalışsım bakalım ön muhasebe.
her meslek kendine göre zorluk kısmı vardır. kücümsememek lazım.
ön muhasebe iş alanına göre yogunlugun artar veya yogunlugun orta derece olur.

Merhaba arkadaşlar
Dün ön muhasebe işi için görüşmeye gittim. Asgari ücret + sigorta+ öğle yemeği var. Pazar tatil.
Ben iktisat mezunuyum oğluma annem ve kaynanam dönüşümlü bakacaklar. 3 yaşına girmesine az kaldı. Ama akşam 7 de çıkacağım. Durumumuz çok iyi olmasa da iyi denebilir. Eşim asgari ücret için değer mi kendini o kadar yormaya diyor. Ama ben başka yerlere de iş başvurusu yaptım geri dönen çok olmuyor. Sizce değer mi gerçekten çocuğumu birakip gidecegim ve haftada 1 gün tatil. Eşim çok yoğun calisiyor ev işine yardim etme durumu yok. Geç geliyor pazarları genelde calisiyor. Herşeyi yetiştirebilir miyim acaba. Kafam çok karışık... :KK43:
Ayrıca işveren eğer iyi olursan maaşında 3000 TL te kadar artış yapabilirim dedi.

İlk iş tecrübeniz ise katlanılır.

gelsinde bi çalışsım bakalım ön muhasebe.
her meslek kendine göre zorluk kısmı vardır. kücümsememek lazım.
ön muhasebe iş alanına göre yogunlugun artar veya yogunlugun orta derece olur.
İşverenin dediğine gore çok yoğun olmuyormus. Olsa da isi öğrenmek deneyim kazanmak istiyorum acikcasi.
O ARTİŞ HİÇ OLMAZ verilen sözler hep kulak arkası edilir eğer iş tecrübeniz yoksa gidin başlayın ama 5-6 yıllık tecrübeniz varsa başka fırsatlara bakın
Maalesef deneyimim neredeyse yok denecek kadar az ve yillar önce az calismistim. Ben de deneyim olsun diye istiyorum.

ben ön muhasebeci değilim ama piyasayı yakından tanıyan biri olarak nacizane tavsiyelerim olacak. Piyasadaki çok az işte insanları asgari ücretin üzerinde bir ücret seviyesi ile işe başlatırlar. Asgari ücret için elbette birçok şeyden fedakarlık yapmaya değmez ama bu ülke gerçeği. Eğer gerçekten ihtiyacınız varsa, bir adım atın derim.

Her mesleğin zorluğu var. Genel muhasebeye nazaran daha kolay sayılabilir.
Ödemeler faturalar falan olacaktır. Para işi her zaman sıkıntıdır.

Merhaba arkadaşlar
İş tecrübeniz azsa, deneyin bence.. Sonuçta patron vaadini gerçekleştirirse ve memnun kalırsanız devam edersiniz. Sanırım maaşı 3 bin toplam olarak sonradan yapacak, bi bakın derim..

Merhaba arkadaşlar
3000 TL artış mı :işsiz:Ben 4 senedir ön muhasebeci ve ekstradan bir sürü iş yapıyorum şuanda 1450 + agi cumartesi 1e kadar akşam 6ya kadar çalışıyorum. Maalesef maaşlar bu aralıkta oluyor ben resmen salak yerine koyuluyorum o farklı gerçi ama yerimde rahatım diye uğraşmıyorum:KK70:Ön muhasebe çok yoğun değildir ama firmasına göre değişir bu durum içeriğinde ne yapacaksın mesela ben fatura kesimi +faturaların kayıtlanması + dosyalama+ telefon görüşmeleri mutabakat + sipariş alma + ekstreler + şirket içi defter tutma + aylık gelir gider tablosu yapıyorum genelde hareketliyim hep:rapci:

Merhaba arkadaşlar
ya deger mı kısmını bilmem ama 3000 tl dedigine inanma :) hep vaat hep vaat.
en kötü ihtimalle sigortan yatar...

Evet ilk is deneyimi diyebilirim. Önceden çok az calistim deneyim sayilmaz.

Deneyim olması açısından çalışabilirsiniz. Kendinizi ispat edip memnunsanız işinizden ücret artışına gidin yok yapmıyorlarsa 1-1,5 sene sonra yolunuza bakın derim. He bu arada lütfen temizlik çay servisi gibi işleri yapmayın. Ön muhasebede yan iş olarak bunları kitleme olayları olabiliyor dikkat edin.

Ön muhasebe için 3000 tl ye kadar artış, başlangıç için 1300 bana çok uç noktalar gibi geldi yarısınndan daha fazlasına bu iş yapılıyorsa ne demeye asgari ücret alıyor.Ön muhasebe alacaksa 3000 o zaman genel muhasebe alır 5000.Kafamda deli sorular :) Bir yerden başlamanız lazım.Sigortanız ödenecekmiş bu güzel bir şey.Ama en başta da belirttiğim sanki patron kişisi biraz artış yaparım kısmını abartmış gibi.o konuda çok bel bağlamadan girişin işe derim ben.

Daha önce çalışma geçmişin yok ise
yani tecrübesizsen mutlaka başla.
Çünkü kimse iş bilmeyen tecrübesiz birine direk
3000-4000 lerle gel başla demez.
Bir yerden başlaman lazım
orası da burası olsun :)

Gelişim gösterdikçe gelir anlamında tatmin olmaya başlarsın.
Sigortan yatacak,
Evine yakın.
Çocuğuna bakacak birileri var.
Hiç düşünme bence.

Maddi durumunuz iyiyse esinizle aranizda guven problemi yoksa esiniz sizden para esirgeyen biri degilse bence asgari ucrete cocugunuz varken haftanin 6 gunu aksam 7 ye kadar calisilmaz bence.

Ama sigortaniz yatacak ve birkac seneye maas artisi olacaksa birde bu acidan bakarsak olabilir.

Olcun tartin siz karar verin.

3000 TL artış mı :işsiz:Ben 4 senedir ön muhasebeci ve ekstradan bir sürü iş yapıyorum şuanda 1450 + agi cumartesi 1e kadar akşam 6ya kadar çalışıyorum. Maalesef maaşlar bu aralıkta oluyor ben resmen salak yerine koyuluyorum o farklı gerçi ama yerimde rahatım diye uğraşmıyorum:KK70:Ön muhasebe çok yoğun değildir ama firmasına göre değişir bu durum içeriğinde ne yapacaksın mesela ben fatura kesimi +faturaların kayıtlanması + dosyalama+ telefon görüşmeleri mutabakat + sipariş alma + ekstreler + şirket içi defter tutma + aylık gelir gider tablosu yapıyorum genelde hareketliyim hep:rapci:

Bende ortalama 8 yıllık tecrubeye 1700 + agi + sgk + yemek ve yol alıyorum. Benim işlerim yoğun değil ayda 1 fatura kesiyorum, 3-4 müşteri var hesaplarda yoğunluk yok o yüzden bu maaşa bu iş normal diye düşünüyordum. 3000 i duyunca kullanılıyor muyum acaba diye düşündüm.
Piyasası bukadar yüksek mi bu işin yaa:KK64:

Back
X