Ön sevişmesiz ilişki

Ya bu konular hala bazıları için ciddi tabu. Bilinçaltımızda saçma sapan şeyler var işte.
O kadar bastırarak, baskılanarak yetiştirildik ki. Bi erkeğin yatakta çok iyi olması , birlikte olduğu kadına çok değer verdiği anlamına gelmez her zaman. Tecrübelidir, kendi erkeklik egosunu tatmin ediyordur falan filan. Ha, konuşur anlatırsın gene seni hiç düşünmez o çok ayrı. O zaman bu adam bencildir ve değer vermiyordur çıkarımı yapabiliriz. Ama adam belki de senin halinden memnun olduğunu, normalin bu olduğunu düşünüyor ?
O yüzden bi şeylerin ters gittiğini, bunun normal olmadığını hissettir.
Evet ben kötü hissetmemesi adına çokta meramımı anlatamadim, kendi utangacligimdan dolayı..
Sevişmeyi bilmeyen biri olması sana değer vermediği anlamına gelmez ya.
Belki çok deneyimi yoktu, belki kadın fizyolojisini bilmiyor.
Sevişmek öğrenilen bi şeydir ve öğrenmenin yaşı yoktur.
Dürtüler de önemlidir tamam ama karşı tarafı düşünmek zamanla, karşılıklı uyumla oluşan bi şey.
Diyeceksin ki ben nasıl öğreteceğim ? O esnada bedenini dinle, onu yönlendir. Öpüşüp koklaşma süresini uzat. Zaten kayganlaştırıcıya hiç gerek kalmadan hazır hale geleceksin.
Hiç utanma.
ayol adam beni hiç kirmaz üzmez, bir dediğimi iki etmez zaten bana değer vermese neden evlensin kendi talebi üzerine evlendik öyle bir derdim yok. Benim çekinmem ve konuşamamamla alakalı tamamen.. o esnada da yönlendirmekten çekiniyorum. Normalde utangaç biriside değilim ama bilinç altıma ayıp olduğu falan işlenmiş herhalde :(

Kız gelmiş bir derdi var yardım için buraya yazmış. Zaten paylaşabilse çevresiyle buradan hiç medet ummaz. Siz de yardım edeceğinize agresif saldırgan bir üslupla yorum yapıyorsunuz. Yaşı kaç olursa olsun fark etmez nasıl yetiştiğini eğitim seviyesini kişiliğini hiç bilmeden 28 yaşına gelmiş yok bilmiyor diyorsunuz. Evet bilmiyor demek ki ve öğrenmeye öğretilmeye ihtiyacı var. Tamam en dişi en el üstünde tutulanı sizsiniz tebrikler. Kadın kadına yardım edeceğine bu ne kendini beğenmişlik. Bu sitede böyle yapan kadınlara aşırı uyuz oluyorum. Yardım etmeyeceksen yorum da yapma o zaman. Konu sahibi siz hiç aldırış etmeyin. Alın karşınıza konuşun. Kadın fizyolojisini anlatın sizin de haz almanız için neler gerekli bunaları anlatın. Youtubede bu konuyla ilgili bir sürü video var. Birlikte bunları izleyin kadının daha geç hazır olduğunu erkek gibi olmadığını anlatın. Kendimden biliyorum erkekleri eğitmek gerekiyor çünkü bizim nasıl hissettiğimizi fizyolojimizi bilmiyorlar. Sanıyorlar ki içine girip çıkınca kadın da zevk alacak. Bunları anlatın ama önce siz iyice araştırın izleyeceğiniz uzman videolarına iyi karar verin nokta atışı olsun. Cisedin videoları da var onlara da bakabilirsiniz. Bize çok faydası olmuştu umarım size de olur
Çok teşekkür ederim sabahtan beri taktı kafayı gelip gidip laf söylüyor anlam veremedim 😂😂

Nezaketiniz ve desteğiniz içinde çok teşekkür ederim

Sen bir an önce terapiye başla. Üşenmeden geri gelmişsin. Kimse burda sapkınca ya da detaylı birşey yazmamış zaten. Tek akıllı sensin herhalde.
Valla ben senin için dedim sana özelde konuşalım diyor emin ol 15 senede ben burada neler gördüm gidip bu tarz seylerini ozelden kimseyle konuşma daha ne yazdığımı bile anlamiyorsun bence sen biraz kitap oku biyere gitmedim ki geleyim bildirim geliyor bakıyorum zor birşey değil :)

Çok teşekkür ederim sabahtan beri taktı kafayı gelip gidip laf söylüyor anlam veremedim 😂😂

Cinsellik konusunda belki çok aktif ve bilgisiniz, forumda da öyle olabilir ama insanlık, nezaket bunlar sıfır.. kimseyle özelden konuşmuyorum. Beni çok düşünüyorsanız lütfen başka konularda takılın burada sizlik birşey yok.

Arkadaşlar selam bu konuyu konuşabileceğim kimse yok.. yeni evliyim eşimle çok mutluyuz bir sıkıntımız yok ama benim içten içe var.

Özür diliyorum anlattığım için ama tecrübesi olan ve yasi benden büyük olanlar belki yönlendirebilir..

Eşim beni hazırlamadan direkt ilişkiye girmek istiyor. Daha önce bu şekilde canımın acıdığınızda söyledim ama bu konu düzelmedi. Me yapmam gerek? Kırmadan nasıl anlatabilirim.
Kendi işi bitince de ben öylece kalakalıyorum.
Hazirliksiz iliskiyle sana aci cektiren biri,sana cokta deger vermiyor sanki sense halâ onu kirmamak istiyorsun esin sadece kendini tatmin ediyor evlilikte en onemli seydir bu caninin yandigini fark ettigi halde umursamiyorsa duzelmiyorsa ciddi bir sekilde uyarman gerek

Daha önce bu şekilde canımın acıdığınızda söyledim ama bu konu düzelmedi. Me yapmam gerek? Kırmadan nasıl anlatabilirim.
Daha önce canınızın acıdığını söylemişsiniz ama umursamamış. Demek ki biraz da kırarak söylemeniz gerekiyor.
Eşinizin anlayışsızlığı nedeniyle fiziksel olarak acı çekmek zorunda değilsiniz. Biraz daha sert bir dille söylemeniz gerekiyor görünüşe göre.

Ayrıca kendi işi bitince öylece kalakalmanız da normal değil. Sonuçta seks işteş bir eylem, karşılıklı zevk almanız lazım.

Arkadaşlar selam bu konuyu konuşabileceğim kimse yok.. yeni evliyim eşimle çok mutluyuz bir sıkıntımız yok ama benim içten içe var.

Özür diliyorum anlattığım için ama tecrübesi olan ve yasi benden büyük olanlar belki yönlendirebilir..

Eşim beni hazırlamadan direkt ilişkiye girmek istiyor. Daha önce bu şekilde canımın acıdığınızda söyledim ama bu konu düzelmedi. Me yapmam gerek? Kırmadan nasıl anlatabilirim.
Açık açık sakin sakin anlat ne olacak?internetten güzel bilgilendirici videolar, makaleler falan at.kırıcı birşey değil ki bu? Bu bir eylem değiştirilebilir.seni istemiyorum demiyorsunuz ki?

Rica ederim benzer şeyi ben de yaşadığım için çok iyi anlıyorum sizi. Benim erkek olabileceğimi söylemiş. Doğrudur buralara erkekler de sızıyormuş ama daha önce açtığım konulara bakarsanız zaten kadın olduğumu anlarsınız. He özelden de kimse yazmak zorunda değil tabi ki. Ben kendi derdim sürecinde bana özelden yardımcı olmaya çalışanlar olmuştu hiç de bunlar erkektir diye düşünmedim çünkü kimse özel hayatını açık açıl tüm detaylarıyla yazmıyor buraya doğrusu da bu zaten.

Rica ederim benzer şeyi ben de yaşadığım için çok iyi anlıyorum sizi. Benim erkek olabileceğimi söylemiş. Doğrudur buralara erkekler de sızıyormuş ama daha önce açtığım konulara bakarsanız zaten kadın olduğumu anlarsınız. He özelden de kimse yazmak zorunda değil tabi ki. Ben kendi derdim sürecinde bana özelden yardımcı olmaya çalışanlar olmuştu hiç de bunlar erkektir diye düşünmedim çünkü kimse özel hayatını açık açıl tüm detaylarıyla yazmıyor buraya doğrusu da bu zaten.
Ay yalnız işin şakası bir yana cidden özellikle cinsellik konusunda özelden konuşurken dikkatli olun.
Sadece erkek çıkması ihtimali yok. Seneler önce forumda olay patladı. Lezbiyen bir kadın, yardımcı olma ayağına (hatta terapistim demişti galiba, tam anımsayamadım) özelden onlarca kadınla konuşup, cinsellikle ilgili bilgilerini almıştı. Sonra bayağı sıkıntılar oldu konuştuğu kadınlarla ilgili. Çok uzun süre önceydi, nasıl ve neden patladı hatırlamıyorum ama her türlü insan var.
Cinsellik gibi konuları özelden konuşacaksanız forumda nispeten bilinen kişilerle konuşmanızı naçizane öneririm.

Eşim beni hazırlamadan direkt ilişkiye girmek istiyor.

Daha önce bu şekilde canımın acıdığınızda söyledim ama bu konu düzelmedi.

Karşımda beni kırmamaya imtina eden birisi varken ben neden kırmak isteyeyim?
Kırmamaya imtina ettiğinden emin misin ya? Sanki tam tersi gibi.. Daha ne yapması lazım mesela kırması için?

Bibibella Bibibella haklı hiç kusura bakma yani. Ne yaşadığının farkında değilsin sen daha. Adama söylemişsin düzelmemiş kırmamaya imtina ettiği hali bu mu?
Bi de çirkef agresif demişsin kadına 🤣 sen agresifsin asıl kocam da kocam de dur.
Yoksa bize ne koca senin yanan can senin

Cinsellik konusunda belki çok aktif ve bilgisiniz,

Ne bu? Yani aşağılama şekli mi? Üstü kapalı şekilde kadının meşrebine laf mı arıyorsunuz siz?
Ön sevişme, sadece kadının birleşmeye hazırlanması için gerekli değildir. Seksin bir parçasıdır. Kadın ve erkeğin bedenen, ruhen ve kimyasal olarak birbirine hazırlanması ve uygulanması için birlikte geçirmeleri gereken bir zamandır. Sizi el üstünde tuttuğunu sandığınız eşiniz kendi eli ile aynı muameleyi vulvanıza çektiği ve bedeninizi asla umursamadığı için bu soruyu buraya açtınız.
Kadınların mektebine laf atma haddini kendinizde bulacağınıza oturup kadın olarak bi değerinizi sorgulayın siz.

Ne bu? Yani aşağılama şekli mi? Üstü kapalı şekilde kadının meşrebine laf mı arıyorsunuz siz?
Ön sevişme, sadece kadının birleşmeye hazırlanması için gerekli değildir. Seksin bir parçasıdır. Kadın ve erkeğin bedenen, ruhen ve kimyasal olarak birbirine hazırlanması ve uygulanması için birlikte geçirmeleri gereken bir zamandır. Sizi el üstünde tuttuğunu sandığınız eşiniz kendi eli ile aynı muameleyi vulvanıza çektiği ve bedeninizi asla umursamadığı için bu soruyu buraya açtınız.
Kadınların mektebine laf atma haddini kendinizde bulacağınıza oturup kadın olarak bi değerinizi sorgulayın siz.
Yoo hiç öyle bir îma yapmamış.siz de taktınız kadına.

Yoo neden aşağılama olsun? Cinsellik konusunda birinin bilgili olması sizin gözünüzde aşağılık mı yapıyor?

Kadın kadının kurdurur lafını bu forumda gerçekten anladim çünkü çok şükür benim çevremde deveyi pire yapan, bütüne değil tek detaya takılıp tüm değerleri yok eden negatif insanlar yok. Ben çekingen olduğum için bu konuları onlarla konuşmak istememiştim hata yaptım.

Ha bu arada evet kocam da kocam. Çünkü kendisi beni çok zor anlarımda bulup göklere çıkardı. Bir gün bile kalbimi kırmadı. O yüzden tek bir sorunum var diye eş olarak seçtiğim adamı harcayamam. Sizler mutsuz evliliklerinizden en ufak bir problemi dağ yapabilirsiniz. Ben mutluyum. En kötü bir cinsel terapiste gider yine hallederiz fakat sizlerin bu negatif itici tavirlari bir ömür sizinle.

Kırmamaya imtina ettiğinden emin misin ya? Sanki tam tersi gibi.. Daha ne yapması lazım mesela kırması için?

Bibibella Bibibella haklı hiç kusura bakma yani. Ne yaşadığının farkında değilsin sen daha. Adama söylemişsin düzelmemiş kırmamaya imtina ettiği hali bu mu?
Bi de çirkef agresif demişsin kadına 🤣 sen agresifsin asıl kocam da kocam de dur.
Yoksa bize ne koca senin yanan can senin

Yalnız bu iyi bi şey değil

Evliliğimin mutsuz olduğunu nereden çıkardınız? Benimle aynı evde mi yaşıyorsunuz? Hangi şikayetimi okudunuz?
Ee sabahtan beri bana değer görmüyorsun diye saldıran sizler değil miydiniz ne oldu aynı tarife uygulaninca sjhdhdhd

Ee sabahtan beri bana değer görmüyorsun diye saldıran sizler değil miydiniz ne oldu aynı tarife uygulaninca sjhdhdhd

Sorularımın cevabı bunlar değil.
Size de kimse saldırmıyor. Sizin verdiğiniz bilgiler ışığında size kendi görüşlerini sunuyorlar. İnsanlara sürekli olarak saldıran sizsiniz. Diliniz bu kadar uzunsa size dokunmaktan imtina eden kocanıza çıkarın

Sorularımın cevabı bunlar değil.
Size de kimse saldırmıyor. Sizin verdiğiniz bilgiler ışığında size kendi görüşlerini sunuyorlar. İnsanlara sürekli olarak saldıran sizsiniz. Diliniz bu kadar uzunsa size dokunmaktan imtina eden kocanıza çıkarın
Cidden çok çingenesiniz hanımefendi djdjdjdj

Back
X