Evet ben kötü hissetmemesi adına çokta meramımı anlatamadim, kendi utangacligimdan dolayı..Ya bu konular hala bazıları için ciddi tabu. Bilinçaltımızda saçma sapan şeyler var işte.
O kadar bastırarak, baskılanarak yetiştirildik ki. Bi erkeğin yatakta çok iyi olması , birlikte olduğu kadına çok değer verdiği anlamına gelmez her zaman. Tecrübelidir, kendi erkeklik egosunu tatmin ediyordur falan filan. Ha, konuşur anlatırsın gene seni hiç düşünmez o çok ayrı. O zaman bu adam bencildir ve değer vermiyordur çıkarımı yapabiliriz. Ama adam belki de senin halinden memnun olduğunu, normalin bu olduğunu düşünüyor ?
O yüzden bi şeylerin ters gittiğini, bunun normal olmadığını hissettir.
ayol adam beni hiç kirmaz üzmez, bir dediğimi iki etmez zaten bana değer vermese neden evlensin kendi talebi üzerine evlendik öyle bir derdim yok. Benim çekinmem ve konuşamamamla alakalı tamamen.. o esnada da yönlendirmekten çekiniyorum. Normalde utangaç biriside değilim ama bilinç altıma ayıp olduğu falan işlenmiş herhaldeSevişmeyi bilmeyen biri olması sana değer vermediği anlamına gelmez ya.
Belki çok deneyimi yoktu, belki kadın fizyolojisini bilmiyor.
Sevişmek öğrenilen bi şeydir ve öğrenmenin yaşı yoktur.
Dürtüler de önemlidir tamam ama karşı tarafı düşünmek zamanla, karşılıklı uyumla oluşan bi şey.
Diyeceksin ki ben nasıl öğreteceğim ? O esnada bedenini dinle, onu yönlendir. Öpüşüp koklaşma süresini uzat. Zaten kayganlaştırıcıya hiç gerek kalmadan hazır hale geleceksin.
Hiç utanma.