- 17 Şubat 2015
- 23
- 3
- 86
- 46
- Konu Sahibi tontonteyze
Meraba kızlar on yıllık evliyim iki çocuğum var eşimi çok severek evlendim ama bu on yılda öyle şeyler yaptiki giderek sevgim saygım azaldı. Arkadaş vasıtasıyla tanıştık başka şehirlerdeydik ve telefonla internetten görüştük. sonra evlenmeye karar verdik kültür farkımız vardı evet ama ben bunları önemseyen bir insan olmadığım için sıkıntı yaratmadim. parada pulda gözüm yoktu tek istedigim bana dürüst olmasıydı.malesef olmadı hep yalan söylüyor.neyse evlendik onun yaşadığı şehre gittim ailesiyle oturmayı kabul ettim ama o bir haftada takılarımi yedi kavga ediyorduk vermek istemiyordum dayak yedim ve benim için ilk şok tü.daha sonra iddia oynadığını öğrendim çıktığımız süre içinde benden saklamıştı.eve bir türlü para getirmiyordu çalıştığı halde.en son hiç altınım kalmadı alyansimi bile çaldı bu arada ilk gece hamile kaldım en çok istediğim şey cocuk sahibi olmaktı .hamileyken sabrettim tabii ailesinin yanındayım diye gecelere kadar internet kafelerdeydi. Ben onun için memleket değiştirdim ama o beni yanlız bıraktı.neyse günler geçti biz evi ayırdık fakat çalışan eve para getirmeyen kocam kira ödemekte zorlanıyordu dolap boş ve çocuk büyüyor.bir ara bende çalıştım bu seferde bana paramin hesabını sorup kavga etmeye başladi. Kaynanam çocuğa bakmayınca işten çıktım ve işler daha kötüye gitti.zaten parasını goremiyordum.sonra eşimin tuvaletten uzun süre çıkmadığını ailesine söyledim peşine düştüler ve uyuşturucu kullandığını tespit ettiler ama bana en son abisi soylsöy ailesine ona söylemeyin demiş.gitti tedavi oldu ben oğlum için bir şans daha vermiştim bize ama yıllar geçtikçe okadar yipranmisimki çok sinirli bir insan olup çıktım. Hala duzelmedi çok sinirli agresif sürekli bi açık arar küfreder ölmüş anneme bile küfreder evi terk ettim yalvaryakar getirdi bir susü sonra yine aynı şeyler inanın çok bunaldım.
Son düzenleme: