Ona çok kızdım ama şeytana da uymuyacğıam.

Sanırım alttan alta ona aşık olduğunu sanmak istemiş. Sen gayet rahat bi şekilde hediye önerisi filan yapınca canı sıkılmıştır, cevap vermeyince de tınlamıyor hiç demiş işine gelmemiş silmiş. O ilişkisini yaşarken sen neden ona yardımcı oluyorsun ki gerçekten kanka değilmişsiniz demek, eğer öyle olsaydı yardımların sorun teşkil etmezdi veya cevap vermemek istemeni silecek kadar önemsemezdi. Bence o cevabını almış bir şey yazmana gerek yok sinirlenmene de!

Son düzenleme:
sanki hissetmiş gibi tam şimdi mesaj attı. birşey mi var diye sormuş. bende 'hayır dün geç gördüm mesajı yattım hemen face ten silmişsn demek ki bu kadar vefasız biriymişisn yazık seninle paylastığım herseye dedim' o da kız arkadasım silmiştir ben silmedm face i bu kadar önemseme sanki hayattan siliyorsun diye kıvırıyor bence. inanmadım pek ama kız arkaadsım silmiş diyor.

Kılıbıklıkla ne alakası var sizin erkek arkadaşınız olsaydı kızı silmek istemeseydi burda ne senaryolar yazılırdı acaba ?

Kızla erkek ne zamandan beri kanka olmayı başarabilmişlerki ?
Hem kız arkadaşı bugüne kadar silmemişte , şimdimi silmek aklına gelmiş ?

Vallahi bana da hiç saçma gelmiyor. Öyle kızlar var ki sevgilisi olduğu halde başka niyetle konuşabiliyor. Kim ne anlayamadığın için , böyle girişimler oluyor haliyle.

seni kendisi mi silmiş sevgilisi mi, sebebi o muymuş bu mu çok önemli değil bence. tavırlarında stabil olmayan bir insanla ne arkadaşlık ilişkisi ne gönül ilişkisi kurmamak gerek. ona öyle bir şey söylemek istiyorum ki yerin dibine girsin diye düşünmek yerine onu da kırmadan nasıl bütün iletişimimi kesebilirim diye düşünmelisin.

Back
X