Ona söyliyemediğiniz :)

Eğitim durumumuzu dert etmiyorum bitanem,ailem de etmiyor.biliyorum içinde bunu benim dert edebilceğimi düşündüren saçma duygular var.Inan bana senden önemli değil.Sen böyle sorumlu,işini düzgün yapan,herkesin saygı duyduğu,vaktinde üniversite kazanmışken babanın vefat etmesi sebebiyle kendi geleceğinden vazgeçip, aileni maddi manavi sıkıntıya sokmak istememen,o yaşta bunu düşünebilcek kadar olgun olman,benim için insanı adam etmeye yetmeyen diplomalardan çok çok daha fazlası.

kocacığım biliyorum sinirliyim azıcık. ne olur biraz daha idare etsen karıcığını .sen gerçekten iyi bir adamsın...

aslinda ne kadar kücük seyler istediklerimiz. ben evli degilim, sevgili nightwalkerin konularina bakarken gördüm yazdiklarinizi.
meger söyleyemedigimiz ne kadar sey varmis, bazen söylenmesinde fayda vardir, bazen de susmak en iyisi (negatif olanlari kendimize saklamak daha iyi sanirim)..

erkekler söylemeyince anlamiyorlar galiba

Aslında ben senin yanın nereyse, hangi şehirse orda yaşarım diyorum ya, ben İstanbul'dan başka yerde yaşamak istemiyorum be aşkım....

Bazen beni mutlu etmek için yemek yapıyosun ya kocişim, çok berbat oluyo ama sırf senin hatrına çok beğenmiş gibi yapıyorum, kırılmanı istemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…