Ona söyliyemediğiniz :)

sen ne kadar dengesız ayarı bozuk bı ınsansın yaaa gel gıtlerle yasıyorsun sonra ben bıse dıyıncede hatayı bende arıyorsun kal hatalarınla bas basa sımdı....

her ne kadar kabul etmesende neden bu kadar kro anlayışsız ve kıskınçsın. ayrıca mezuniyet kıyafetime de karışmıcaksın ddm işte o kaadr !!!!!:84:

anlayışsız bencil dik kafalı seni çok seviyorum ama bende akıl yokki yoksa seni nasıl çekerdim aklımı başıma topladığım zaman sana şunu demek isterdim defol git hayatımdan ve sana harcadığım onca zamanı bana geri verr

Senden nefret ediyorum inan artık ağlamıyorum eskisi gibi değilim çok değiştim.
Şunu bil ki sana acıyorum..
Başkalarıyla da çıksanda - ki zaten çıkıyosun - hiçbiri benim gibi seni sevemicek..
Bunu anlayıp bana döndüğünde inan ben artık başka ellerde olacağım..

ağzını yüzünü dağıtmak ve bazen beynine bomba koyup patlatmak istiyorum..küçük bir çocuk olup benım elımde olsaydın dövme manyağı yapardım seni

çok temiz küfrederim biiyorsun, ama malesef buraya onları yazamıyorum :))

neden benim başıma geldi bunlar ? ayrılık da hayatın bi parçası, ama bu kadar zalimcesi olmak zorunda mıydı ? ve üstelik bana ? ben bunu kaldıramazdım ki, kaldıramıyorum da, hala.

ne değişti, ne iyi olacak ki ? içimde bastırdığım felaket bi nefret, kin, öç alma isteği, kandırılmış olmanın verdiği sinir, beklemenin verdiği gerilim, hiç bişeyi geri getirememenin üzüntüsü.. yeni biriyle tanışsam ne olacak ? sana duyduğum kini ona yansıtmayacak mıyım ?

neden diyorum sadece, neden böyle oldu ? böyle olmak zorunda mıydı ?

ve bilirsin, cevabı olmayan tek sorudur 'neden'

Duygularımı tercüman etmişsin helal olsun valla ne diyim..

kavga ettiyimiz zaman her zaman uste cikmandan nefret ediyorum.senin canini yakmak icin sana soylediklerim icin cok pisman oldugumu sana soylemediyim icin kendimden de nefret ediyorum.kiskancligin beni deli ediyor.ama bazende hosuma gidiyor.birde kavga ettiyimiz zaman uyuyorsun ve ya cikib gidiyorsunya iste o zaman seni inanilmaz ozluyorum ve sana sarilmak istiyorum.ama tabii ki de bunlari hic bir zaman bilmiyceksin

bana yaptığın eleştiriler ve bana karşı sürekli muhalefet ve olumsuz olduğun için senle görüşmek istemiyorum gidipte herkese elif beni neden aramıyor diye kendini acındırma önce hal ve hareketlerinne çeki düzen ver...

iki yüzlü karaktersiz yapmacık ve yalaka insanlardan nefret ediyorum..
he bide o insanlardın "kardeşim" "dostum" gibi kelimelri ağzına alıp kirletmesine deli oluyorum...

O kadar dengesizsin ki benim de dengemi bozdun. Ben niye hala, inatla seninle beraberim anlamıyorum. Öyle deli gibi aşık da değilim sana. Evet, değilim! Bunun sebebi de sensin. Yaptığın hastalıklı haraketler sana olan hislerimi çok değiştirdi. Her defasında özür dilemenden, ağlayıp yalvarmandan, asla ve asla tutamayacağın sözler vermenden bıktım! Kalan güvenimi ve sevgimi de yitirmek üzeresin. Onlar da bitince çıkıp gidicem hayatından. O zaman "biz" diye bir şey kalmıycak. Sanki şu an varmış gibi...

Seni öyle çok özledim ki, mutlu gibi gözükmeye çalışsam da,her karşılaşmada bi yabancı gibi davranmak zorunda kalmanın, bu hissin tarifi yok.. Sensiz iyi değilim, mutlu değilim, huzurlu hiç değilim..!

Seni sevmedim..cunku baskasini seviyordum.sana yalan soyledim..seninle onu unuturum dedim ama seni zerre kadar sevemedim..sevilecek biride oldugunu dusunmuyorum degismelisin o kafayla devam edersen sevilmiyceksinde....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaaaaaaaaay anladım anladım tamaammm kırk kere söyledin her aradığında aynı şeyleri söylemeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…