- 1 Mayıs 2017
- 90
- 31
- 3
- 30
Yaklaşık 3 sene süren ilk ciddi ilişkimi yaşadım. İlk kez aşık oldum ve bu adam aylarca peşimde koştu öyle kabul ettim. Onun da ilk ilişkisiydi. Söz yaptık, aileler herkes biliyordu ciddiydi ben mezun olur olmaz evlenecektik. Bu üç senede askere gitti neler yaşadık ama hep aşık kaldık. Bana şiirler okurdu hediyeler alırdı her zaman sevgisini gösterirdi. Elleriyle çiçekler toplardı. Ben güleyim diye her şeyi yapardı. İlk kez onun olmuştum o da benim.Sonra son bir sene kavgalar anlaşmazlıklar çıktı. Tartışıyorduk benim psikolıjim bozuktu son bir sene o bana katlanamadı ve beni terk etti. Adam sanmıştım. Ayrıldık tam 9 ay oldu bu 9 ayda onu geri kazanmak için yırtındım. Sevdiğini sanmıştım. Ayrılsa bile beni sever sanmıştım. Bu 9 ayda her şey çok değişti. Başlarda isteniyorm dedi sonra kendisi benle buluşmak istedi bir gün belki yenidwn barışırıZ dedi sonra sevmiyorum seni dedi sonra seviyorum ama olamıyoruz dedi. Böyle böyle aylarca kopamadım ondan. Geçer düzelir sandım. Sonra ise Ben ona sevgimi söyledikçe şımardı. Ezdi küçümsedi beni. ben kırılsam da vazgeçemedim. Şimdi ona buluşma teklif ettim. Özlediysen buluşalım tamam dedi. Ama seviyeli olacak yoksa kalkarım dedi. Üstüne atlayacak değilim dedim. Atla sorun yok dedi. Ve işte o an ben kendimden geçtim. Ben senin için oyuncak bebek kulllanılcak kız mı oldum artık dedim. Eğlenmeme bakıyorum dedi. Ben de tamam eğlenmemize bakalım o zaman iftarda görüşürüz dedim. İnadına gidecem o iftara. Ve en sonunda yüzüne bir tokat basıp tüm nefretimi kusucam. asla eğlenilcek kız olnayı kabul etmeyeceğim. Başka bir fikri olan?yoksa hiç gitmesem mi? Hazmedemiyorum üç sene ciddiyetle sürdürdüğüm ilişkinin sonunda sevdiğim insanın bu hale dönüşmesini. Zoruma çok gitti. Üsteleyerek ben de kaşındım ama o da yarım yamalak umutlarla yanında tuttu beni. Çok aptalım. Ama bu sondu. Bunu kabullenemem. Sizce ne yapmalıyım?