• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ona tokat mı atmalı yoksa hiç buluşmamalı mı?

Anlıyorum ama artik kendi karakterini beli etmis serfsiz zaten evlenseydiniz yurumezdi simdi gecmise bi çizgi cek adini. Bas harifini bile agzina alma hayvan ne saniyor sizi hayat kadinimi valla edecem edecegimm kufru terbiyemm müsade etmiyorr
İşte ben bu yüzden çok sinirliyim şu an. İçimden nefret akıyor. Neler ne küfürler edicem ben ona da zor tutuyorum kendimi daha çok rezil etmek istemiyorum. Salı gümü buluşalım dedi tamam dedim. Ama kesinlikle gitmicem mal gibi kalsın

Yaklaşık 3 sene süren ilk ciddi ilişkimi yaşadım. İlk kez aşık oldum ve bu adam aylarca peşimde koştu öyle kabul ettim. Onun da ilk ilişkisiydi. Söz yaptık, aileler herkes biliyordu ciddiydi ben mezun olur olmaz evlenecektik. Bu üç senede askere gitti neler yaşadık ama hep aşık kaldık. Bana şiirler okurdu hediyeler alırdı her zaman sevgisini gösterirdi. Elleriyle çiçekler toplardı. Ben güleyim diye her şeyi yapardı. İlk kez onun olmuştum o da benim.Sonra son bir sene kavgalar anlaşmazlıklar çıktı. Tartışıyorduk benim psikolıjim bozuktu son bir sene o bana katlanamadı ve beni terk etti. Adam sanmıştım. Ayrıldık tam 9 ay oldu bu 9 ayda onu geri kazanmak için yırtındım. Sevdiğini sanmıştım. Ayrılsa bile beni sever sanmıştım. Bu 9 ayda her şey çok değişti. Başlarda isteniyorm dedi sonra kendisi benle buluşmak istedi bir gün belki yenidwn barışırıZ dedi sonra sevmiyorum seni dedi sonra seviyorum ama olamıyoruz dedi. Böyle böyle aylarca kopamadım ondan. Geçer düzelir sandım. Sonra ise Ben ona sevgimi söyledikçe şımardı. Ezdi küçümsedi beni. ben kırılsam da vazgeçemedim. Şimdi ona buluşma teklif ettim. Özlediysen buluşalım tamam dedi. Ama seviyeli olacak yoksa kalkarım dedi. Üstüne atlayacak değilim dedim. Atla sorun yok dedi. Ve işte o an ben kendimden geçtim. Ben senin için oyuncak bebek kulllanılcak kız mı oldum artık dedim. Eğlenmeme bakıyorum dedi. Ben de tamam eğlenmemize bakalım o zaman iftarda görüşürüz dedim. İnadına gidecem o iftara. Ve en sonunda yüzüne bir tokat basıp tüm nefretimi kusucam. asla eğlenilcek kız olnayı kabul etmeyeceğim. Başka bir fikri olan?yoksa hiç gitmesem mi? Hazmedemiyorum üç sene ciddiyetle sürdürdüğüm ilişkinin sonunda sevdiğim insanın bu hale dönüşmesini. Zoruma çok gitti. Üsteleyerek ben de kaşındım ama o da yarım yamalak umutlarla yanında tuttu beni. Çok aptalım. Ama bu sondu. Bunu kabullenemem. Sizce ne yapmalıyım?
Eglenmeme bakiyorum ne demek yaaaa. Bunca yasanan seylere saygisidami kalmamis. Ben olsam aramam sormam. Tokada bile degmez. Sessizlik en guzel cevaptir.

Eglenmeme bakiyorum ne demek yaaaa. Bunca yasanan seylere saygisidami kalmamis. Ben olsam aramam sormam. Tokada bile degmez. Sessizlik en guzel cevaptir.
Zaten zoruma giden o saygıszlaşması. Beni ne yerine koydu. Buluşmayı ayarladık salı görüşelim dedi. Tamam dedim. Ama gitmicem o gün son bir mesaj atıp her yerden engellicem

Kaşar mualemesi görmek mi istiyorsunuz anlamadım ki
Karşı taraf sizi aşağılayarak buluşacağını söylüyor sizde aşağıla lütfen buluşalım diyorsun
Oraya gidip tokat atınca ne olacak sen zaten düşürmüşün kendini ayağa dayak yeme bu rezilliğin üstüne

Anlamıyorum ya... ilişki yaşamayı biliyorsunuz da ayrılmayı niye bilmiyorsunuz?
Düşün adamın yakasından... 9 ay peşinden koşmalar, arayıp iftara çağırmalar... bırakın ya. Bitmiş gitmiş.
Hala son sözünüzü hesaplıyorsunuz
Yok tokat atacakmışım, içine oturacakmış vs...
Boş iş bunlar.
Bence şu saatten sonra yapacağın her yerden engellemek ve bir daha aramamak.
Son söz, son mesaj vs bunlarla uğraşma artık.

Anlamıyorum ya... ilişki yaşamayı biliyorsunuz da ayrılmayı niye bilmiyorsunuz?
Düşün adamın yakasından... 9 ay peşinden koşmalar, arayıp iftara çağırmalar... bırakın ya. Bitmiş gitmiş.
Hala son sözünüzü hesaplıyorsunuz
Yok tokat atacakmışım, içine oturacakmış vs...
Boş iş bunlar.
Bence şu saatten sonra yapacağın her yerden engellemek ve bir daha aramamak.
Son söz, son mesaj vs bunlarla uğraşma artık.
Pardon ama bu 9 ayda karşımdakinden net bir tavır görsem zaten üstelemem adam seviyorum ama sorunlar var bilmediğin şeyler var diye oyaladı beni. Ben sadece inanmak istedim sevdiğim için başka bir sorun varsa çözeriz sandım. Neyse benim hatalarım elbet var ama karşımdakini melek yapmaya gerwk yok

Pardon ama bu 9 ayda karşımdakinden net bir tavır görsem zaten üstelemem adam seviyorum ama sorunlar var bilmediğin şeyler var diye oyaladı beni. Ben sadece inanmak istedim sevdiğim için başka bir sorun varsa çözeriz sandım. Neyse benim hatalarım elbet var ama karşımdakini melek yapmaya gerwk yok
Karşınızdakini melek yaptıgım yok, adam zaten karaktersiz de bunu anlamak için 9 ay çok uzun bir süre...
Bir öyle bir böyle durumlar varken sizin çabalamanız anlamsız.. adam ne derse desin ağzından bir kere istemiyorum duyduysanız kapınızda köle olup aşkından ölene kadar siz adım atmamalısınız..

Karşınızdakini melek yaptıgım yok, adam zaten karaktersiz de bunu anlamak için 9 ay çok uzun bir süre...
Bir öyle bir böyle durumlar varken sizin çabalamanız anlamsız.. adam ne derse desin ağzından bir kere istemiyorum duyduysanız kapınızda köle olup aşkından ölene kadar siz adım atmamalısınız..
Bu konudaki hatamı kabul ediyorun tabiki. O an farkında olamadım ne yazık ki. Körlük aptallık ya da cahillik ama ne bilmiyorum. Yaptım bir hata ama göreceğim muamele bu olmamalıydı

ben artık gerçekten bu tarz konuları görünce çok üzülüyorum. kusura bakmayın ama adam sizi 9 aydır resmen kendine oyuncak etmiş sizse hala buluşacağım diyebiliyorsunuz. bu kadar mı değer vermiyorsunuz kendinize? gururunuzu ayaklar altına alıyorsunuz, değiyor mu peki bu erkek müsveddesi için? buluşmaya da gitmeyin bundan sonra aramayın da sormayın da. adamın size sevgisini geçtim saygısı bile bitmiş, boşa kürek çekmek sizinki.

İşte ben bu yüzden çok sinirliyim şu an. İçimden nefret akıyor. Neler ne küfürler edicem ben ona da zor tutuyorum kendimi daha çok rezil etmek istemiyorum. Salı gümü buluşalım dedi tamam dedim. Ama kesinlikle gitmicem mal gibi kalsın
Adama saymanin bedelini 2 günlük ceza yeni bitti:)

Sen kendini küçümserken başkasının küçümsemesi garip değil ki.
Sen kendine değer vericeksin ki diğer insanlar da sana değer versin. Zaten yeterince yapmaman gereken şey yapmışsın bir tek iftara gitmediğin kalmış
Oraya da git tam olsun
Sana seninle eğleniyorum diyebilmiş buna sen izin vermişsin
Şunu bilirim İnsanın kendine verdiği zararı kimse veremez..
Tokatı haketmiyo bu çocuk kendini tokatlayarak kendine gelmeni sağlayabilirsin..

Hala bulusma ayarliyorsunuz su son sozu soyleme hastaligindan telef olup gideceksiniz.. ben anlamiyorum ya adam bana eglenceme bakiyorum diyecek ben onu bulusma gunu ekmenin planlarini yapacagim. Yok yani erkek nufusuna kiran da girmedi ama, neyse.. ayrica 3 yil da oyle buyuk bir zaman dilimi degil, bitmisse bitmistir kabullenip birakin..

Bu son sözü söylemeye çalışmalar bir kadın için çok onur kırıcı. Ne kadar kırılmış incinmiş de olsanız size ayrılıktan sonra evlenmeme bakıyorum diyen birine ne söyleseniz boş. Yapacağınız şey bir an önce unutmak ve o kişiyi geçmişte bırakmak.

İlle bir şey yapmak istiyorsan randevulaş ama iftara gitme, telefonunu falan da kapatma sadece sana ulaşabileceği heryerden engelle. Sana bu şekilde davranmış bir insanın aklında tokatla falan yer edemezsin ayrıca, ister kadın ister erkek olsun hiç bir şeyi şiddetle çözemezsin, karşılığını alma ihtimalin de var üstelik, herkesin içinde sen onu rezil edeceğim derken büsbütün sen rezil olacaksın muhtemelen. Bu yüzden tavsiyem en başta yazdığımı yapman.

Back
X