Ona Vurdum!

zerrinhoca84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
59
13
98
Kocaeli
Arkadaşlar , 3 yıllık bir beraberliğim var.İnanıılmaz kıskanç bir kişiyim..Sevgilimin iş yerinde hiç hoşlanmadığım bir kız var.Benimki zamanında bu kıza hoşlandığını falan söylemiş ama olmamıs tabiki bir şey.neyse ben buna kesinlikle yan yana bile görmeyecegim sizi falan diye çok üstüne gittim.Kesinlikle aralarında hiç bişey olamayacagını söyledi.Aslında güveniyorum da ama yanyana görünce de cok sinir oluyorum..Bir süredir bunlar cok fazla beraber çalışmaya başladılar.Kız sürekli mini etek giyen bir tip ve nerdeyse benimkinin odasından cıkmamaya başladı..En son gördüğümde gene benimkinin odasında oturuyordu gene giymiş mini eteğini ve eğildi resmen iç çamaşırı göründü..

Benimki odaya gelince bagırdım cagırdım , bir daha görmeyecegim onu yanında dedim..Nerdeyse iç çamaşırı göründü ya dedim, '' aaa bana niye göstermedin'' diyince dayanamadım suratına bi tane yapıştırdım , sonra beni kovdu odasından , bende cıkmadım , kendi cıktı gitti ve cok sinirliyim konusmıcam dedi..

Şİmdi ben haksız mıyım??

Haksızsın!
Ona güvenmediğin için haksızsın!
İşyerinde ona vurup kendini küçük düşürdüğün için haksızsın!

Kendinemi güvenin yok,sevgilinemi!
Kızın görselliğinin vermiş olduğu hasetliğin sinrini sevgilinden çıkarmaya devam edersen ayrılığınız yakındır...

Cok kizmis olabilirsin ama is yerinde o tokat cok agir olmus.. Ustelik sana aralarinda bisey olamayacaginida belirtmis. Bu tur seylerde erkekler baskiya gelemiyor... Kizin art niyeti varsada boyle davranarak onu sevindirmis oldun, cunku illa duyulmustur bu olanlar...

Haklıyken haksız duruma düşmüşsün
İş yeri insanların en prestijli olduğu yerdir,kalmadı bu imajı ama sanırım oda da sadece ikiniz vardı

o seni kıskansa, bağırıp sana vursa olur muydu hiç? birdahaki sefer çok sinirlendiğinde hemen orayı terk et, bence verilecek en güzel tepki olur

hiç haksız değilsin.nasıl neden bana göstermedin yaaaaaa çok ayıppp.insanların yanında atmamışsın sonuçda o tokadı.o lafına karşılık tokat azbile

kızmakta haklısın, tokadı basmakta haksız. ama o "bana niye göstermedin" lafı/şakası seni baya tahrik etmiş belli, tutamamışsın kendini, olan olmuş haklıyken haksız olmuşsun şimdi o kadın olay ne olacak, ters tepmez umarım bu yaptığın

ben senı hıcbıryerde haklı gormedım arkadasım!!

sen ıs yerınde kımınle calısıp kımınle calısmayacagı hukmunu veremezsın...
hee kızı sevmedıysen kıza bırkac laf soyledım deseydın cok haklıydın..
sen kı sevgılıne hemde ıs yerınde tokat atıyorsun...
tokattan bahsedıyorum.. bu kadar gozun nasıl doner...
bu kıskanclıgını torpulemelısın bence hemde bıran once..

yaptığın seni küçültmüş. çok ayıp hem. nasıl kendini o kadar düşürürsün. sen o kıza daha çok yakınlaştırabilirsin farkında olmadan. hareketlerini sınırla biraz. saygınızı yitirirseniz aranızda hangi sevgiden bahsedeceksiniz. ki o yine saygısını bozmamış. altı üstü bir espri yapmış ve kadının yaptığından dolayı yargılamanız çok tuhaf.

bir tane daha yapıstırsaydın şaka bır yana canım ,aslın da tepkın de cok

haklısın ama ,o tokatı atmayacaktın hele kı bu ıs ortamın da olacak sey hıc degıl .

sen haklıyken haksız duruma dusmussun .senın yerın de ben olsam senın gıbı

ben de sınırlenırdım .ama tokat atmaz odasını terkederdım .o terkedıs ona zaten

tokat gıbı gelırdı .ama kızmak da cok haklısın.sonuc da zamanın da erkek arkadasının

o kızdan hoslandıgını bılıyorsun suan hıc bırsey olmasa bıle ,zamanın da o hoslantı

olmus .ayrıca bır uye demıs kı ;"kendınıze mı yoksa sevgılınıze mı guvenmıyorsunuz "demıs .

kızın mını etek gıyıp de egıldıgın de herseyının meydan da olması demek

bu kısının kendıne ve sevgılısıne guvenmedıgı anlamına gelmez . .mını etek gıymenın de bı usulu vardır

oturmasını kalkmasını bılmelı ,asıl zarıf gorunmelı .ucuz kadınlar gıbı gorunecek ve

tasıyamayacaksa gıymesın .kız o sekıl de mını etekle egıldıgın de herseyı gorundugun de hangı erkek

donup de bakmaz kı (!)buna kım ınanır.sevgılıye guvenmemekle alakası yok bu durumun .

her erkek o guruntuye doner de bakar,kendımızı kandırmayalım bosuna .

Erkek arkadaşınız o lafı söylese espiri der gülüp geçer misiniz gerçekten
Hiç bi bayanın bunu kabul edebileceğini düşünmüyorum,he bu olay konu sahibini haklı çıkarmaz tabi

Ben de çok kıskanç bir insanım.. Benim de başıma gelse ben de tepkimi koyardım hele ki o lafından sonra. Şaka mı dedi bilemiyorum ama çok ağır geldi sana haklı olarak, arkadaşım haksız değilsin ama iş yerinde tokat... Olmadı. kendi aranızda halletseydiniz, ya da suskunluğunla tepkini koyabilirdin. O anki sinirini anlıyorum elbet, umarım affeder ve seni anlar. Kadınla konuşmak da bir çözüme vardırabilirdi olayı tabi.

Erkek arkadaşınız o lafı söylese espiri der gülüp geçer misiniz gerçekten
Hiç bi bayanın bunu kabul edebileceğini düşünmüyorum,he bu olay konu sahibini haklı çıkarmaz tabi

canım ben kabul etsin demedim ki. yapılan tavır üzerineydi yorumum ki gülsün geçsin şunu yapsın bunu yapsın demedim ki:)

bence de haksızsın hem de sonuna kadar
ama bana kendimi hatırlattın:)
benim için önemli olan bir cümleyi söylemesi gereken yerde söylemeyip, odaya geldiğinde dalga geçer gibi söyleyen sevgilimin karnına bir yumruk atmıştım!
önce sinirlendi haliyle ama sonra üste çıkmayı başardım
tepkimde haklı ama yöntemimde son derece haksızdım,kabul ediyorum...

her ilişkide insan kendinden beklemediği böyle aptalca davranışlar sergileyebilir bence,hatanı bil ne söylerse alttan al..belki aranız düzelir

ayrıca sevgilin elalemin çamaşırının bekçiliğini yapacak değil ya ona ne?kız ne istiyorsa onu giyinsin.
Kızın evden çıkarken giyindiği çamaşırın hesabını neden erkek arkadaşınız versin???

sen gayet ciddi ve sinirliyken onun "aaa bana niye gostermedin" demesi cok kiskirtici ve cildirtici ama vurmak kabul edilemez. hakliyken haksiz duruma dusmussun

bu kadar kıskanç insanlar ya ilişki yaşamasın ya da alıp kafese koysunlar..

yazık yani sürekli sinir hastası modunda gezilmez..

valla iyi yapmışsın
terbiyesiz ne demek bana niye göstermedin
haketmiş bence.
ayrıca şahsi kanaatim bir kadının tokat atmasıyla bir erkeğin atması kesinlikle bir değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…