- Konu Sahibi zerrinhoca84
-
Arkadaşlar , 3 yıllık bir beraberliğim var.İnanıılmaz kıskanç bir kişiyim..Sevgilimin iş yerinde hiç hoşlanmadığım bir kız var.Benimki zamanında bu kıza hoşlandığını falan söylemiş ama olmamıs tabiki bir şey.neyse ben buna kesinlikle yan yana bile görmeyecegim sizi falan diye çok üstüne gittim.Kesinlikle aralarında hiç bişey olamayacagını söyledi.Aslında güveniyorum da ama yanyana görünce de cok sinir oluyorum..Bir süredir bunlar cok fazla beraber çalışmaya başladılar.Kız sürekli mini etek giyen bir tip ve nerdeyse benimkinin odasından cıkmamaya başladı..En son gördüğümde gene benimkinin odasında oturuyordu gene giymiş mini eteğini ve eğildi resmen iç çamaşırı göründü..
Benimki odaya gelince bagırdım cagırdım , bir daha görmeyecegim onu yanında dedim..Nerdeyse iç çamaşırı göründü ya dedim, '' aaa bana niye göstermedin'' diyince dayanamadım suratına bi tane yapıştırdım , sonra beni kovdu odasından , bende cıkmadım , kendi cıktı gitti ve cok sinirliyim konusmıcam dedi..
Şİmdi ben haksız mıyım??
Haklıyken haksız duruma düşmüşsün
İş yeri insanların en prestijli olduğu yerdir,kalmadı bu imajı ama sanırım oda da sadece ikiniz vardı
yaptığın seni küçültmüş. çok ayıp hem. nasıl kendini o kadar düşürürsün. sen o kıza daha çok yakınlaştırabilirsin farkında olmadan. hareketlerini sınırla biraz. saygınızı yitirirseniz aranızda hangi sevgiden bahsedeceksiniz. ki o yine saygısını bozmamış. altı üstü bir espri yapmış ve kadının yaptığından dolayı yargılamanız çok tuhaf.
Erkek arkadaşınız o lafı söylese espiri der gülüp geçer misiniz gerçekten
Hiç bi bayanın bunu kabul edebileceğini düşünmüyorum,he bu olay konu sahibini haklı çıkarmaz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?