Arkadaşlarınızın yanında aile yanından daha rahat olabilir. Belki arkadaşlarınız daha objektif bir bakış açısı yakalamışlardır. Nasıl hareketlerdi rahatsız oldukları?
Bence öyle. Sonuçta daha gayriresmi bir ortam. Aile yanında saygısını koruyan bir şekildeyse tabii. Öbür türlü aile yanında negatif düşündüğüm birinin arkadaşlar yanındaki hareketlerine bakmam bile.Arkadaşlarının yanındaki hareketleri daha belirleyici yani.
Bence öyle. Sonuçta daha gayriresmi bir ortam. Aile yanında saygısını koruyan bir şekildeyse tabii. Öbür türlü aile yanında negatif düşündüğüm birinin arkadaşlar yanındaki hareketlerine bakmam bile.
Yani aslında bişey yaptığından da değil de tarzlar farklıydı biraz gergindi o gün birkaç kere ters ve yüksek sesli konuştu benle bu yüzden aramız limoniydi gece
Hangi tavırları dikkat çekti çünkü davranışlara göre değişir durumMerhaba, bir türlü çözemediğim içime dert olan bir problemim var. Şu an iyi giden bi ilişkim var mutluyuz ama erkek arkadaşımla biraz farklı tarzlarımız o biraz daha ağır abi olgunluğunda klasik biri ben daha modern yapıdayım ona göre, birbirimizi seviyoruz mutluyuz ama bazen bazı hareketleri gözüme batıyor mesela geçen akşam benim ve onun arkadaş çevresiyle bi kutlama yemeği oldu. Benim birkaç arkadaşım ilk kez tanıdılar onu ve sinirimi bozan birkaç hareket yaptı. Arkadaşlarım da pek yakıştırmadılar gibi hissediyorum bizi.. aslında seviyorsan neden takıyosun diyceksiniz doğal olarak ama ben herkesten onay alma ihtiyacı hissediyorum ve bu duruma çok üzülüyorum. Ailemle tanıştırdım mesela onlar sevdiler ama o birkaç arkadaşım bi garipsediler sanki ve bu beni huzursuz ediyor. Ne yapsam bilemedim
Sizi rahatsız eden, içinize sinmeyen bir şeyler varsa o işten hayır gelmez.Merhaba, bir türlü çözemediğim içime dert olan bir problemim var. Şu an iyi giden bi ilişkim var mutluyuz ama erkek arkadaşımla biraz farklı tarzlarımız o biraz daha ağır abi olgunluğunda klasik biri ben daha modern yapıdayım ona göre, birbirimizi seviyoruz mutluyuz ama bazen bazı hareketleri gözüme batıyor mesela geçen akşam benim ve onun arkadaş çevresiyle bi kutlama yemeği oldu. Benim birkaç arkadaşım ilk kez tanıdılar onu ve sinirimi bozan birkaç hareket yaptı. Arkadaşlarım da pek yakıştırmadılar gibi hissediyorum bizi.. aslında seviyorsan neden takıyosun diyceksiniz doğal olarak ama ben herkesten onay alma ihtiyacı hissediyorum ve bu duruma çok üzülüyorum. Ailemle tanıştırdım mesela onlar sevdiler ama o birkaç arkadaşım bi garipsediler sanki ve bu beni huzursuz ediyor. Ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?