Onaylanma ihtiyacı

Passaro

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
333
126
103
Merhaba, bir türlü çözemediğim içime dert olan bir problemim var. Şu an iyi giden bi ilişkim var mutluyuz ama erkek arkadaşımla biraz farklı tarzlarımız o biraz daha ağır abi olgunluğunda klasik biri ben daha modern yapıdayım ona göre, birbirimizi seviyoruz mutluyuz ama bazen bazı hareketleri gözüme batıyor mesela geçen akşam benim ve onun arkadaş çevresiyle bi kutlama yemeği oldu. Benim birkaç arkadaşım ilk kez tanıdılar onu ve sinirimi bozan birkaç hareket yaptı. Arkadaşlarım da pek yakıştırmadılar gibi hissediyorum bizi.. aslında seviyorsan neden takıyosun diyceksiniz doğal olarak ama ben herkesten onay alma ihtiyacı hissediyorum ve bu duruma çok üzülüyorum. Ailemle tanıştırdım mesela onlar sevdiler ama o birkaç arkadaşım bi garipsediler sanki ve bu beni huzursuz ediyor. Ne yapsam bilemedim :(

Birbirinizin herseyini kabbullenerseniz hersey yol bulur göze batan sey olur ama görmezden gelmek.lazim mutlu olmak icin

Sadece tarzlarınız üzerinden yorum yapamayız ki. Daha açık anlatsanız... Hangi hareketleri sizi rahatsız ediyor mesela?

Ne gibi hareketler?

Onay ihtiyacı değil de mesela birlikte olduğum insanı ben seçtiğime göre.

Yanımda topluma uygun davranmasını, modern olmasını isterim.

O da beni temsil ediyor sonuçta.

İsteyen yargılasın valla bu görüşümü bence önemli.

:KK51:

Arkadaşlarınızon düşüncesi ailenizin düşüncesindesinden daha önemliyse ayrılın.. Ha yok ben seviyorum ailem onaylıyor derseniz her kafadan bi ses çıkar zaten neden aldırıyorsunuz. Bi de neden hep onaylanma ihtiyacı hissediyorsunuz herkes farklıdır benim düşüncelerim hislerim davranışlarım sana uymaz seninki bana. Yani illa arkadaşınınz diye onlar size siz onlara onay vermeyince hayatınızı mı değiştiriyorsanız/değiştiriyorlarsa insan olmanın farklılıklarla güzelleşmenin ne önemi kaldı??

Arkadaşlarınızın yanında aile yanından daha rahat olabilir. Belki arkadaşlarınız daha objektif bir bakış açısı yakalamışlardır. Nasıl hareketlerdi rahatsız oldukları?

Geçen sene 4. günde olmaz dedim birine bu yüzden
Allahım, adam pis yani ben yüzüne bakamıyorum o derece :D
İnsan içine çıkarken bir çeki düzen verilmez mi ya
Bir de iki lafından biri para para, 10 euronun peşinden zıpladı cafeden kalkıp, sokakta çıktık boş sigara paketlerini falan kontrol ediyor yarabbim yerin dibine giriyorum tanımadığım insanların yanında
Sonra bir arkadaşım dedi "aa tanıştırsana bizi x le"
O an dedim ki
Yok anacım yapamam, bunu koluma da takıp erkek arkadaş diye tanıtamam yani sokaktaki insanlardan utandım bir de aileme, arkadaşıma tanıtamam
:KK45:

Yani aslında bişey yaptığından da değil de tarzlar farklıydı biraz gergindi o gün birkaç kere ters ve yüksek sesli konuştu benle bu yüzden aramız limoniydi gece

Merhaba, bir türlü çözemediğim içime dert olan bir problemim var. Şu an iyi giden bi ilişkim var mutluyuz ama erkek arkadaşımla biraz farklı tarzlarımız o biraz daha ağır abi olgunluğunda klasik biri ben daha modern yapıdayım ona göre, birbirimizi seviyoruz mutluyuz ama bazen bazı hareketleri gözüme batıyor mesela geçen akşam benim ve onun arkadaş çevresiyle bi kutlama yemeği oldu. Benim birkaç arkadaşım ilk kez tanıdılar onu ve sinirimi bozan birkaç hareket yaptı. Arkadaşlarım da pek yakıştırmadılar gibi hissediyorum bizi.. aslında seviyorsan neden takıyosun diyceksiniz doğal olarak ama ben herkesten onay alma ihtiyacı hissediyorum ve bu duruma çok üzülüyorum. Ailemle tanıştırdım mesela onlar sevdiler ama o birkaç arkadaşım bi garipsediler sanki ve bu beni huzursuz ediyor. Ne yapsam bilemedim :KK43:
Hangi tavırları dikkat çekti çünkü davranışlara göre değişir durum

Ya ben daha değil ailemin çevremin onaylamasını kendim hareketlerini onaylayacağım biriyle karşılaşmadım.. :D

Merhaba, bir türlü çözemediğim içime dert olan bir problemim var. Şu an iyi giden bi ilişkim var mutluyuz ama erkek arkadaşımla biraz farklı tarzlarımız o biraz daha ağır abi olgunluğunda klasik biri ben daha modern yapıdayım ona göre, birbirimizi seviyoruz mutluyuz ama bazen bazı hareketleri gözüme batıyor mesela geçen akşam benim ve onun arkadaş çevresiyle bi kutlama yemeği oldu. Benim birkaç arkadaşım ilk kez tanıdılar onu ve sinirimi bozan birkaç hareket yaptı. Arkadaşlarım da pek yakıştırmadılar gibi hissediyorum bizi.. aslında seviyorsan neden takıyosun diyceksiniz doğal olarak ama ben herkesten onay alma ihtiyacı hissediyorum ve bu duruma çok üzülüyorum. Ailemle tanıştırdım mesela onlar sevdiler ama o birkaç arkadaşım bi garipsediler sanki ve bu beni huzursuz ediyor. Ne yapsam bilemedim :KK43:
Sizi rahatsız eden, içinize sinmeyen bir şeyler varsa o işten hayır gelmez.

Back
X