Onca yıl sonra

Bazen ufak bir şey insana hatırlatabiliyor geçmişi. Öyle bir şey olmuştur merak etmiştir. Mesela ben dün bardak kırdım. Serçe parmağımın kenarı kesildi. Aklıma çat diye bundan 10 sene önceki eski sevgilime aynı şeyin olduğu ve pansuman yaptığım geldi. Beynim ahanda bu olmuştu tarzı yaklaştı duruma ama 10 senelik herifi hatırladım. Evli , barklı,çocuklu ,eşiyle mutlu biri olarak. O da birşeyden hatırlamıştır. Görüşürdüm ben senin yerinde olsam 😊
görüştük zaten canım :)

Sizin çocuklarınız var mı ?

Neden bakmış diye kafanızı bulandirmayin. Boşlukta kalıp eskilere bakmıştır.

Siz söyleyince bile " çocuklar mi baktı acaba " diye itiraf bile etmemiş.

Bosverin bence hiç bulaşmayın. Çocuklu biriyle ileriye doğru yuruyebilmek çok zordur, herkes yapamaz.

Yapamayacak kişiler ise hiç baslamamali..

Sizin çocuklarınız var mı ?

Neden bakmış diye kafanızı bulandirmayin. Boşlukta kalıp eskilere bakmıştır.

Siz söyleyince bile " çocuklar mi baktı acaba " diye itiraf bile etmemiş.

Bosverin bence hiç bulaşmayın. Çocuklu biriyle ileriye doğru yuruyebilmek çok zordur, herkes yapamaz.

Yapamayacak kişiler ise hiç baslamamali..
hayır ben hiç evlenmedim çocuğum yok doğal olarak

Bosaninca erkekler eskileri bi yoklarlar. Hala talep edildiklerini bilip egolari oksansin isterler. Iki kere basima geldi. Bosanir bosanmaz bana yazdi iki eski flort bile diyemeyecegim tip. Cevap bile vermedim. Egolarini baska sekilde tatmin etsinler.

Bosaninca erkekler eskileri bi yoklarlar. Hala talep edildiklerini bilip egolari oksansin isterler. Iki kere basima geldi. Bosanir bosanmaz bana yazdi iki eski flort bile diyemeyecegim tip. Cevap bile vermedim. Egolarini baska sekilde tatmin etsinler.
boşanalı bir süre olmuş ama

Dusunsenız cenazeye giden bırıyle gorusmessknız.bence ben sızı daha cok dusundum.bı daha gitmeyın ne olur ne olmaz
teşekkür ederim düşünceniz için ama zaten çk çevresi olan bir aile değil ve definden sonra cenaze evine gitti sadece. defin sırasında orada değildi

Back
X