- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
evet ayrılmışlarBaşta evlenmiş falan yazmışsınız biz mi yanlış anladık ayrılmışlar mı eşiyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ayrılmışlarBaşta evlenmiş falan yazmışsınız biz mi yanlış anladık ayrılmışlar mı eşiyle
ben bakmam normalde merak edip.İnsan geçmişteki ilişkilerinde AA nasıl olmuş falan diye bakıyor meraktan yani ben de baktım mesela ama sadece merak bu dmeek değildir ki aklım kalmış bu kişi de belki merak etti baktı
BOŞANMIŞBabanıza ihanet edemedi ama yeşil ışık alsa karısına edecek. Maceradan başka ne olabilir amacı![]()
Ama o bakmış meraklı biri demek ki ben de meraklıyımdır ve baktım iyi ki eklemediler beniben bakmam normalde merak edip.
E o zaman adama sor arkadaşım niye eklediğini. Neden hikayene baktığını. Ondan başkası bu soruya cevap veremez. Biz burdan ne yorum yapsak havada kalır.evli değil arkadaşım boşanmış ısrarla eşi görse diyorsunuz
Adam boşanmış ve kızda kocaman harflerle yazmış nedir bu linç merakınız acaba
Adam boşanmıııııış konuyu okumadan elli kişi yorum yapmış ya. Konu sahibi ne güzel görüşün buluşun demek ki yollarınızın tekrar kesişmesi gerekiyormuş belki güzel bir şeyler doğar.
Boşanmamışsa ve saklıyorsa bu onun kusuru olur sen hata Yapmış olmazsınilk başta unuttum boşanmış olduğunu yazmayı direk o yüzden lince başladılar sonra da mevzu linç yiyince boşanmış yazdın doğru mu acabaya kaydı ama gerçekten boşanmış.
Yok cnm boşanmış araştırdım bende birazBoşanmamışsa ve saklıyorsa bu onun kusuru olur sen hata Yapmış olmazsın
O zaman yaşa ne yaşamak istiyorsan hayat başkalarının dediklerini önemsemek için fazla kısaYok cnm boşanmış araştırdım bende biraz
Kesinlikle öyleO zaman yaşa ne yaşamak istiyorsan hayat başkalarının dediklerini önemsemek için fazla kısa
Haddinizi bilin evli değil kendisi
sonradan belirttim amaOzaman yanlış yönlendirme yapmayacaksınız. Biz müneccim değiliz. Evli barklı adamla flörtöz durumlarınız var diye anlatıp ne cevap almayı umuyordunuz?
Yanlış eksik bilgi verip bu muameleye maruz kalmak sizin suçunuz.![]()