Onca yıl sonra

Babanıza ihanet edemedi ama yeşil ışık alsa karısına edecek. Maceradan başka ne olabilir amacı🥴

Buluşmanız ayrı yanlış buraya konu açmanız ayrı.
Ne denmesini bekliyorsunuz merak ettim gerçekten?

Ben yanlıs mı anladım adam bosanmıs dıyo..buda eskı günlerin hatrına hemde boşlukta oldugu ıcın ıstek atmış bide buluşmuş ne olur ne gider bseey dıyemem bır anlamda yok yanı

Adam boşanmıııııış konuyu okumadan elli kişi yorum yapmış ya. Konu sahibi ne güzel görüşün buluşun demek ki yollarınızın tekrar kesişmesi gerekiyormuş belki güzel bir şeyler doğar.

Adam boşanmış ve kızda kocaman harflerle yazmış nedir bu linç merakınız acaba
Adam boşanmıııııış konuyu okumadan elli kişi yorum yapmış ya. Konu sahibi ne güzel görüşün buluşun demek ki yollarınızın tekrar kesişmesi gerekiyormuş belki güzel bir şeyler doğar.

ilk başta unuttum boşanmış olduğunu yazmayı direk o yüzden lince başladılar sonra da mevzu linç yiyince boşanmış yazdın doğru mu acabaya kaydı ama gerçekten boşanmış.

ilk başta unuttum boşanmış olduğunu yazmayı direk o yüzden lince başladılar sonra da mevzu linç yiyince boşanmış yazdın doğru mu acabaya kaydı ama gerçekten boşanmış.
Boşanmamışsa ve saklıyorsa bu onun kusuru olur sen hata Yapmış olmazsın

Bazen ufak bir şey insana hatırlatabiliyor geçmişi. Öyle bir şey olmuştur merak etmiştir. Mesela ben dün bardak kırdım. Serçe parmağımın kenarı kesildi. Aklıma çat diye bundan 10 sene önceki eski sevgilime aynı şeyin olduğu ve pansuman yaptığım geldi. Beynim ahanda bu olmuştu tarzı yaklaştı duruma ama 10 senelik herifi hatırladım. Evli , barklı,çocuklu ,eşiyle mutlu biri olarak. O da birşeyden hatırlamıştır. Görüşürdüm ben senin yerinde olsam 😊

Back
X