- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
Olmayan eşe mi ?Bu sefer de babaya değil eşine ayıp oluyor. Sizin kendinize saygınız varsa zaten devam etmezsiniz. Kim bakarsa baksın hikayenize, ne önemi var ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmayan eşe mi ?Bu sefer de babaya değil eşine ayıp oluyor. Sizin kendinize saygınız varsa zaten devam etmezsiniz. Kim bakarsa baksın hikayenize, ne önemi var ki?
Boşandığını sırf isim tekleşti diye mi anladın yuhhÖnceden profilinde çift isim vardı eski eşi ile. Onun kalkmasına istinaden boşandığını fark ettim boşanmasını kollayıp yazmadım
Evli ve ya değil evliyken bile kontrol etmişsin çift isimliydi bla bla sonra istek atıyorsun konuşuyorsun harbi tek isme düştü diye mi boşanmış saydın dur hemen ekliyim diyeOlmayan eşe mi ?
Siz de onca yıl sonra fotoğrafınızı baktı diye hemen eklemissiniz adamı neden acaba![]()
Evli ve ya değil evliyken bile kontrol etmişsin çift isimliydi bla bla sonra istek atıyorsun konuşuyorsun harbi tek isme düştü diye mi boşanmış saydın dur hemen ekliyim diye
Eskı sevgılın evliyken hangı kafayla doğum günü kutluyorsun şaka gibiherşeyden önce çok iyi arkadaştık biz. bir zamanlar sevgili olmanın yanında.
evliyken kontrol etmek değil biz hiç görüşmesek bile doğum günlerimizi kutlardık. o sene doğum gnünde mesaj atmak için hesabına girdiğimde farkettim
Siz adamı eklerken evli ve çocuklu diye bilmiyor muydunuz? Amacınız polemik yaratmak değilse konuyu açarken bu konuya açıklık getirip yazabilirdiniz. Sayfalarca mesajı okumuyoruz sonradan açıkladıysanız da.Olmayan eşe mi ?
O çok iyi arkadaşınızın açık olan profilinize bakması çokta anormal birşey değil demek ki.herşeyden önce çok iyi arkadaştık biz. bir zamanlar sevgili olmanın yanında.
evliyken kontrol etmek değil biz hiç görüşmesek bile doğum günlerimizi kutlardık. o sene doğum gnünde mesaj atmak için hesabına girdiğimde farkettim
kutlamadım işte kutlamak için hesabına girdiğimde fark ettim ve kutlamaktan vazgeçtimEskı sevgılın evliyken hangı kafayla doğum günü kutluyorsun şaka gibi
Öğretmenim. Okul sokaktan güvenli diye bir şey kesinlikle yok. Hangi çocuğu ne kadar zaptedebilirsin? O çocukların evinde yaşlı, hasta bir sürü insan var. Bir sınıftaki öğrenci sayımını 10a bile indirseler o 10 öğrenci birbiri ile temasta bulunacak eninde sonunda. Teneffüsleri hiç söylemiyorum. Bu yanlıştan dönülmesi için kaç kişinin canına mal olması lazım? Virüsün okuldan daha hızlı yayılacağı bir yer yok. Ben çocuğumun bu ortamda okula gitmesini istemezdim veliler bunu ne sebepten ısrarla istiyor aklım almıyor. Aynı evde 2 tane çocupu zaptedemeyen insanlar okulda o kadar çocuğun, üstelik yaşıtları arasında, zaptedileceğini mi sanıyorlar
İ
Doğum gününüzü kutluyorsanız birbirinizin, neden durumuna bakmasına şaşırdın çok komikherşeyden önce çok iyi arkadaştık biz. bir zamanlar sevgili olmanın yanında.
görüşmüyorduk ama öyle bir huyumuz vardı sadece kutlayıp geçiyorduk ve en son evlenmeden önce kutlamıştım zaten sonra bir daha kutlamadım. 5 sene önce ve şu ara ikimizin de doğum gnü değil .Doğum gününüzü kutluyorsanız birbirinizin, neden durumuna bakmasına şaşırdın çok komikbi istek atmışsın. Doğum gününüzü kutluyorsanız karşılıklı zaten takipleşirdiniz de. Neyse garip saçma bişi kafa yormucam buna.
evli değil arkadaşım boşanmış ısrarla eşi görse diyorsunuzBurda kadınlar eşim beni aldatıyor, sosyal medyadan kızlarla görüşüyor diye konu açıyorlar. Hiç görmediniz mi? Eşi görse muhtemelen evliliği bozulacak. Çünkü hiç bir kadın eşinin eski sevgilisi ile görüşmesini istemez. Ne kadar arkadaşça duygularla olursa olsun.
Hem ne yapacaksınız evli barklı adamla. Art niyetiniz yoksa bile taşları yerinden oynatmaya ne gerek var.
Başta evlenmiş falan yazmışsınız biz mi yanlış anladık ayrılmışlar mı eşiyleHaddinizi bilin evli değil kendisi
Ortak hesap kullanmaktan vazgeçmişlerdir bu şimdi boşanmış mı oluyor nasıl kanaat getirdiniz anlayamadım benÖnceden profilinde çift isim vardı eski eşi ile. Onun kalkmasına istinaden boşandığını fark ettim boşanmasını kollayıp yazmadım
İnsan geçmişteki ilişkilerinde AA nasıl olmuş falan diye bakıyor meraktan yani ben de baktım mesela ama sadece merak bu dmeek değildir ki aklım kalmış bu kişi de belki merak etti baktıOnca yıl sonra siz neden eklediyseniz o da o yüzden bakmış. Belki meraktan, belki anıları depreşti, belki sizinle görüşmek istiyordu aklına geldi sosyal medyayı kurcalamak. Her şey olabilir.