Onca yıl sonra

Siz de onca yıl sonra fotoğrafınızı baktı diye hemen eklemissiniz adamı neden acaba 🤔

herşeyden önce çok iyi arkadaştık biz. bir zamanlar sevgili olmanın yanında.

Evli ve ya değil evliyken bile kontrol etmişsin çift isimliydi bla bla sonra istek atıyorsun konuşuyorsun harbi tek isme düştü diye mi boşanmış saydın dur hemen ekliyim diye

evliyken kontrol etmek değil biz hiç görüşmesek bile doğum günlerimizi kutlardık. o sene doğum gnünde mesaj atmak için hesabına girdiğimde farkettim

evliyken kontrol etmek değil biz hiç görüşmesek bile doğum günlerimizi kutlardık. o sene doğum gnünde mesaj atmak için hesabına girdiğimde farkettim
Eskı sevgılın evliyken hangı kafayla doğum günü kutluyorsun şaka gibi

simdi oyle merak edip birine baksam,

hemen neden baktin diye sorulsa, ben de cocuklar bidi bidi diye baslarim.

illa cok sebep aramaya gerek yok,
onemli bir sebebi olan zaten kendisi soyler.

O çok iyi arkadaşınızın açık olan profilinize bakması çokta anormal birşey değil demek ki.

Sizin fotoğraflariniza bakanları kontrol edip, baktı diye hemen kendisini eklemeniz bence daha tuhaf. Mesaj atmak isteseydi direkt atardı size. Baktığını bile açık açık söylemeyip çocuklar baktı diye aptal bir yalan söylemiş.
Siz iletişim kurmak isteyip eklemissiniz, iletişimi de kurmussunuz. Ne, neden diye sorgulanacak birşey yok gibi duruyor.

Öğretmenim. Okul sokaktan güvenli diye bir şey kesinlikle yok. Hangi çocuğu ne kadar zaptedebilirsin? O çocukların evinde yaşlı, hasta bir sürü insan var. Bir sınıftaki öğrenci sayımını 10a bile indirseler o 10 öğrenci birbiri ile temasta bulunacak eninde sonunda. Teneffüsleri hiç söylemiyorum. Bu yanlıştan dönülmesi için kaç kişinin canına mal olması lazım? Virüsün okuldan daha hızlı yayılacağı bir yer yok. Ben çocuğumun bu ortamda okula gitmesini istemezdim veliler bunu ne sebepten ısrarla istiyor aklım almıyor. Aynı evde 2 tane çocupu zaptedemeyen insanlar okulda o kadar çocuğun, üstelik yaşıtları arasında, zaptedileceğini mi sanıyorlar
İ

Doğum gününüzü kutluyorsanız birbirinizin, neden durumuna bakmasına şaşırdın çok komik 😀 bi istek atmışsın. Doğum gününüzü kutluyorsanız karşılıklı zaten takipleşirdiniz de. Neyse garip saçma bişi kafa yormucam buna.

Doğum gününüzü kutluyorsanız birbirinizin, neden durumuna bakmasına şaşırdın çok komik 😀 bi istek atmışsın. Doğum gününüzü kutluyorsanız karşılıklı zaten takipleşirdiniz de. Neyse garip saçma bişi kafa yormucam buna.
görüşmüyorduk ama öyle bir huyumuz vardı sadece kutlayıp geçiyorduk ve en son evlenmeden önce kutlamıştım zaten sonra bir daha kutlamadım. 5 sene önce ve şu ara ikimizin de doğum gnü değil .

Burda kadınlar eşim beni aldatıyor, sosyal medyadan kızlarla görüşüyor diye konu açıyorlar. Hiç görmediniz mi? Eşi görse muhtemelen evliliği bozulacak. Çünkü hiç bir kadın eşinin eski sevgilisi ile görüşmesini istemez. Ne kadar arkadaşça duygularla olursa olsun.
Hem ne yapacaksınız evli barklı adamla. Art niyetiniz yoksa bile taşları yerinden oynatmaya ne gerek var.

Burda kadınlar eşim beni aldatıyor, sosyal medyadan kızlarla görüşüyor diye konu açıyorlar. Hiç görmediniz mi? Eşi görse muhtemelen evliliği bozulacak. Çünkü hiç bir kadın eşinin eski sevgilisi ile görüşmesini istemez. Ne kadar arkadaşça duygularla olursa olsun.
Hem ne yapacaksınız evli barklı adamla. Art niyetiniz yoksa bile taşları yerinden oynatmaya ne gerek var.
evli değil arkadaşım boşanmış ısrarla eşi görse diyorsunuz

Onca yıl sonra siz neden eklediyseniz o da o yüzden bakmış. Belki meraktan, belki anıları depreşti, belki sizinle görüşmek istiyordu aklına geldi sosyal medyayı kurcalamak. Her şey olabilir.

Bir de adam boşnamışsa güncelleyin konunuzu. Okuyunca en başından itibaren adam evliymiş de bile bile görüşmüşsünüz gibi oluyor. En sonda yazıyor adamın bekar olduğu.

Onca yıl sonra siz neden eklediyseniz o da o yüzden bakmış. Belki meraktan, belki anıları depreşti, belki sizinle görüşmek istiyordu aklına geldi sosyal medyayı kurcalamak. Her şey olabilir.
İnsan geçmişteki ilişkilerinde AA nasıl olmuş falan diye bakıyor meraktan yani ben de baktım mesela ama sadece merak bu dmeek değildir ki aklım kalmış bu kişi de belki merak etti baktı

Back
X