- 11 Nisan 2021
- 223
- 635
- 18
- Konu Sahibi Dunyanin en iyi annesi
-
Bu bizi bir miktar üzdü ):Kizlar koşun yeni nickime bakın "dünyanın en iyi annesi" akskksks
İyi sohbetler herkese. Dediğim gibi cevap vermiyorum, küstüm.
Kocama şükür okutturdu o konu. Millette ne ayılar var dedim, 2.eş falan canı istiyordu ayının, ama karısının maaşını alırken din ne der demiyordu.Tabi bahane canım. Riskli gebeliği olup da sevişmiyor diye trip atan adamlar okuyorum burada hahah. Geçen öyle bir konu vardı
Evdeyim çalışmıyorum. Gözüm hep üstünde diyelim.
Ay ayrınrı ver nasıllllMaşallahh kız. Gece uyuması da olay. Ay 4. Ayda meme de uyuma bitiyor. Ben hala sesle uyutuyorum. Beyaz gürültü candır
Hahahhahahahha ayy 8,5 ay yeni kestim ben kurdaleyiii hahhahaKatibin Ruhu benim kocamm sığınma evine yerleşsin hatta ve hattaa psikolojik şiddet raporu alsın istersen SEBİŞEMEYEN KOCALAR
Sizin baya sıkıntılı, Allah şifa versin.Katibin Ruhu arttırıyorum
6 haftalık gebeyken kanama oldu, fikfike yasak geldi, bebek 3 aylık aşırı gazlı, hala tık yok, ikimizde istemiyoruz çünkü yorgunuz uykususuz
Sadece uyumak istiyoruzSizin baya sıkıntılı, Allah şifa versin.
Nolur gitme...Kizlar koşun yeni nickime bakın "dünyanın en iyi annesi" akskksks
Daha önce de dediğim gibi ne önce kendim, ne de önce çocuğum gibi bir genelleme olmaz.Ya bilmiyorum ben de tam tersi hep kendim dedim hala daha öyle diyorum.
Bir de gördüğüm şu bu kadar çocuğuna bağlı olan anneler aslında çok özgüvensiz çocuklar yetiştiriyor.
Çocuk anne biliyor, babayı bile bilmiyor.
Onu demiyorum, bebeğin ve sizin sağlık sorunlarınız için. Sizinkilere bahane dersek çarpılırız, ikiniz de bitmişsiniz zaten, bebek de huzursuz, kıyamam .Sadece uyumak istiyoruz
Seks + duşa giden süreyle ben ohooo kaç rüya görürüm
hiç güleceğim yoktu,gidip bakkaldan kendime gülecek aldım,ehe. :)Kizlar koşun yeni nickime bakın "dünyanın en iyi annesi" akskksks
Israrla bu soruya cevap vermiyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?