- 15 Aralık 2015
- 690
- 667
- 103
- 39
- Konu Sahibi Dunyanin en iyi annesi
-
Biliyormusun bende flörtümle ilgili soru sordugum icin Anneligimden vurulup durunca böyle hissettim.Ne araması? Asla bir kereden fazla aramam başta eşime saygimdan bunaltmam çünkü eşime guveniyorum iyi bakacağına eminim emin olmasam gondermem. Yalnız konumu çok farklı yerlere çekiyorsunuz, elinize ne geçiyor böyle olunca?
Valla cok basit bir kesik gerekli olan. Neden bukadar abartiliyor anlamiyorumİnanın değil, bir aylıkken boğuldu gerçekten birden bire uykusunda 112 yi aradım nasil bir travmaydi anlatamam. Altı aylık olana kadar çok dikkat etmeliyim.
Tabiiki oEğer o niyetle açılmışsa yapılan şey ayıp
Neden doktor müdahale etmiyor kiİnanın değil, bir aylıkken boğuldu gerçekten birden bire uykusunda 112 yi aradım nasil bir travmaydi anlatamam. Altı aylık olana kadar çok dikkat etmeliyim.
Daha mükemmel anneliğinizi övemediniz ki?SevgiliMune konumu kapatabilir misin? Konuma, sadece konuma yorum yapan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Farklı fikirleri okumak güzeldi.
Yani aynı yorum tekrar yapılmıyor muBu yorumu daha önce yaptılar.
SevgiliMune konumu kapatabilir misin? Konuma, sadece konuma yorum yapan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Farklı fikirleri okumak güzeldi.
Beklediği desteği göremedi şu anda konu sahibi. O yüzden fazla üzerine gitmeyelimYani aynı yorum tekrar yapılmıyor mu
Beklediği desteği göremedi şu anda konu sahibi. O yüzden fazla üzerine gitmeyelim
Agauhaha derdi digerlerini ezmekti canisi.. bir cokDaha mükemmel anneliğinizi övemediniz ki?
Madem o konuya ithafen yazdınız ben de eksik kalmayayim , kendi adıma libidosu zaten düşük bir insan olarak bosansam da flört mlort aramam.Bu yorumu daha önce yaptılar.
Hem beğenmemiş beni hem de kızmış. Sanırım kötü bir anne olduğumu ima ediyorBana beğenmedim atmış
djlsd
Hem beğenmemiş beni hem de kızmış. Sanırım kötü bir anne olduğumu ima ediyor
Emin ol millette böyle kadınlardan sıkılıyorBiraz okudum sizin konuyu da ama çok bağdaştıramadım.
Sonucunda siz ayrılmış bekar kadınsınız, konu sahibi evli.
Ama şu var, hayatını böyle çocuklarına adayan kadınlar herkesten de aynı şeyi bekliyorlar.
İstiyorlar ki herkesle sadece çocuk konuşulsun en iyisi benim bebem denilsin falan.
Ben çok sıkılıyorum bu kadar çocuk odaklı yaşamdan.
İlk kez seninle aynı düşüncedeyim şuan şoka girdimBence senin travman var konu sahibi..yoksa cocugunla kurdugun iliski saglikli degil asla.. ilk dogdugu zamanlar cocuk nefes aliyor mu acaba diye kontrol etmeyen anne yoktur bence.. bu icgudusel birsey zaten. Zamanla azaliyor bu durumlar…seninki bir olaya bagli gelisen birsey. Zamanla saglikli
Dusunmeye baslarsin insallah
Cocugum gecen hafta hastanede yatti daha oncesinde ameliyat oldu.. cocugumla kaldim 1 gece.. oncesinde gece 3 lere kadar acile goturdum basinda bekledim.. yani o an sen bi acilar icinde kivran ben kocamin koynundan cikmam demedim. Yani sapla samani karistiriyorsun sen gibi geliyor bana.. bi aciliyet durumu vardir.. birde rutin olarak olmasi gerekenler.
Mutlu anne mutlu cocuklardir, baska birsey degil. Oncelikler degisebilir zaman zaman ama sadece anne olup kendimizi ihmal etmemiz uzun vaadede mutluluk getirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?