önce güller sonra müsait olmamalar bu neyin nesi?

Elysiummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
74
11
38
Adana
mrb kızlar değerli yorumlarınızı benden esirgemeyin lütfen gerçekten ihtiyacım var,

öncelikle ben üni de okuyorum o da çalışıyor öğretmen.aramızda 14 saatlik yol var otobüsle. biz lisede tanışmıştık ve 3 yaş büyük benden
biz 1 senedir haftada 2-3 kez konuşuyorduk bazen sıklığı azalıyor bazen artıyordu lisede ondan hoşlandığımı da biliyordu bunu ona söylemiştim şuan aşık olmadığımı ama ilgşiz de olmadığımı açıkça belirtmiştim. ortaklaşa arardık ama çoğunluk o arardı. onun da boş olmadığı aşikardı ki öyle olmasa şimdi şu saatte neden senle konuşuyor olayım derdi. bana doğumgünümde internetten beyaz gül sipariş ettirmiş elime ulaştığında o kadar mutlu oldum ki. gel gelelim sorunlar da bu zamandan sonra çıkmaya başladı. onu aradığımda dışarıda oluyor sürekli geç saatlere kadar içiyor evli bir arkadaşı ile sorduğumda evde patlıyorum sıkıntıdan yalnız insanım yapacak hiçbirşey diyor haftasonları içiyor işinden dolayı. 7 hafta önce aradım tadı yoktu konuşmak istemiyrsan kapatalım dedim olur dedi ha istemiyorsun yani dedim evet dedi ve yüzüme kapattı 2 hafta geçti beni alkollü iken aradı ve onu neden aramadığımı söyledi özür diledi keşke yanımda olsaydın gibi şeyler söyledi
diğer gün neyin nesi bu alkollü arama diye onu aradım özürünün gerçek olduğunu kusura bakmamamı söyledi affettim sınav zamanıydı streslendim onu aradım dışarıda olduğunu söyledi sonra döneceğini söyledi ama dönmedi
ben de 1 hafta önce müsait olup olmadığını sordum değilim geç gideceğim eve dedi çok üzüldüm bozuldum. bugün de derdinin ne oldğunu sormak için aramak istedim mesaj attım annem geldi akşam konuşalım dedi ve aradım temizlik yapıyoruz önemli bişey mi oldu dedi hayır sadece uzun süredir konuşmak istediğim şeye tahammül edemediğimi söyledim ben müsait olunca ararım dedi. şuana kadar da aramadı. benim üniversitem bittikten sonra onun şehrinde iş hayalleri kuran insan gitti yerine böyle birisi geldi.
bana her zaman maddi manevi destek olmaya hazır insan gitti yani anlamıyorum ne istiyor ne yapmaya çalışıyor.
konuşmak istemeyen insan ya cevap vermez yada belirtir istemediğini.
kızlar benim duruşum ve konuşmalarım ne olmalı? bu adam her zaman beğenen birisi beni hep konuşmamı dinleyen birisi
ve saatlerce benimle telefonda da olsa vaktini harcayan birisi.. nedir allah aşkına derdi. yorumlamaktan beynim uyuştu . nasıl bir duruş göstermem gerekiyor inanın bilmiyorum. beni aramamasından çok korkuyorum....

Son düzenleme:
öncelikle aramaları kes canım
bi süre arama sorma niye aramadın derse de
bana karşı soğuksun üzülüyorum senin aramanı bekledim de
ha ama şöyle bişi de yapabilirsin
arayıp bu aralar pek iyi değilsin sanki benimle paylaşmak ister misin bi sıkıntın mı var diye sor
tavır aynı devam ederse arama sorma bi süre
bilemiyorum belki de kafası karışıktır bi konuda erkekler stresliyken aman yarabbi dünyaları duruyor

biraz önce aradı o konuşmadı hiç ben kafamdaki soruları sordum hep
kimseyi aramıyorum herkese böyleyim dedi senlik bir şey yok dedi
üzüldüğümü söyledim bidaha böyle yapmamasını söyledim seneye onun yanına gidebileceğimi söyledim
iyi hoş konuştuk daha çok ben konuştum çünkü içinden birşeyler konuşmak gelmediğini beni dinlemek istediğini söyledi.
4senem daha var benim şuan o kadar vardı değil mi dedi evet dedim 4sene bitsin işime geceyim alacağım seni kendime dedim güldüm
aramızda böyle espriler yapardım yarı ciddi yarı şaka güldük sonra endişelendin mi dedim yok ben senin için endişelendim ben hiçkimseyle evlenmeyeceğim dedi.. şok kaldım böyle. ben de takılyorum zaten kim öle kim kala dedim kafanda hastalıklı bi portre çizmek istemem dedim işe gidecekti erken kalkacaksın uyu istersen dedim tamam görüşürüz dedi ve kapattık ..
kızlar sinyaller ne durumda

Kimseyi aramıyorum senlik birşey yok diyen birine ben olsam ben herkesle aynı mı tutuyorsun diye sorardım.
Seven insan arar, sorar, özler, merak eder.
Ben o adamın sana aşık olduğunu zannetmiyorum. anlattıklarına bakılırsa hep geçiştiriyor seni.
Sadece şu var sanırım aranızda senin ona olan ilgin onun hoşuna gidiyor ve senin gibi ilgili birini kaybetmek istemediği içinde arada sırada da olsa arıyor ki iletişim tamamen kesilmesin.
Üzgünüm ama cepte tutulmaya çalışıyorsun gibi.

Yerinde olsam umut bağlamam o adama.

haklısın sanırım o arar mı bilmiyorum ama ben aramayacağım..
o istese de ben bu kadar daha başlamadan yoruldum , gururum incinmiş hissediyorum şuan .. basit biri gibi hissediyorum.
keşke bugün iletişime geçmeseydim.. aptalım ya. ilk aradığında cevap vermeyeceğim biraz da o defalarca arasın.
basit bi profil mi çizdim böyle samimi bi konuşma yaparak. ama hep böyle konuşurduk biz zaten ..
ona çok kızgınım şuan istediğim o değil biliyorum hoşlanma filan da umrumda değil. gururumun derdine düştüm şimdi de..

Aramamak doğru karar...

Hem iletişim sürsün hem de umut bağlamayın istiyor... Onu yoklayan özleyen seven biri olarak kalacaksınız ama o sizi aramayacak, siz yaklaştıkça uzaklaşacak, şimdi "kimseyi aramıyorum" diyecek ama yarın aklına biri düştüğünde öyle arayıp soracak öyle peşinden koşacak ki...

Şu an gururunuzun derdine düşecek kadar zor durumda değilsiniz yani hala dönüş yolu çok geride kalmamış ama son konuşmanızdan sonra, şaka yollu da olsa ona umut bağladığınızı ifade ettiğinizde "Ben kimseyle evlenmeyeceğim" diyerek kendini geri çekip sizinle bir şey düşünmediğini söyledikten sonra kararlı durmazsanız ileride çok pişman olursunuz... Aman dikkat...

bak cnm şimdi sana ne diyeceğim erkek milleti bu ben nişanlıyım ve uzun zamandan beridir de konuşuoruz fakat şöyl e bir durum var nişanlımdan önceki ilişkimde sevgili olduğum insan aynı senin kinin yaptığı gibi yaptı aramamalar tavırlar tripler falan aklına şüphe düşürmek istemem ama ben çok meraka ettim nie böyle yaptı die bunu aramamaya konuşmamaya sormamaya başladım sadece 1 hafta sonu başka bi kızla çıkmaya başladı hemde bana hiç bir şey demeden anlayacağın büyük bir ihtimal aklında ya başka biri var ya da her erkek gibi evlilik korkusu . sana demek istediğim kaptırma kendini onun hallerinden belli hem böyle yapan biri sana nasıl eş olabilir ki :/

keşke hiç ona böyle yaklaşmasaydım ama yaklaştım artık.. peşinde saf aşık konumunda olmak üzücü gerçekkten söylediklerinizde haklısınız.. beni gerçekten sevebilecek biri olsaydı çoktan birşeyler olurdu zaten .. çok pişmanım ona bu fırsatı verdiğim için.
ilk başlarda böyle değildi sevgilim gibiydi hatayı hep kendimde aradım ama tek hatam keşke daha önce çekmiş olsaydım kendimi.
kalbim o kadar kırıldı ki.. değerli görüşleriniz için teşekkürler..

haklısın onu bende düşündüm.hoşlandığı bri olsa direk peşinden koşardı arardı ama öyle yorumlamak istedim tüm kızların yaptığı hataya düştüm.başka birinin olmadığını da söylüyor ama ne kadar doğru şu dakikadan sonra güvenmek gelmiyor içimden.
onun gözünce onu seven aciz biriyim ama gerçekte öyle değil sadece ona öyle yansımış bulundu ..çok teşekkürler cnım görüşlerin için.. üzülerek söylüyorum evet çok haklısınız hepsi olabilir ..

canım benm üzülmene gerek yok mutlu olmaya hayatına yeni birilerini almaya bak evlilik düşnmüo bak işte düşünmicekte

canım benm üzülmene gerek yok mutlu olmaya hayatına yeni birilerini almaya bak evlilik düşnmüo bak işte düşünmicekte

artık bu zamanda çoğu erkek böyle ..
o gelsin geri ama benim de gözüm onu görmesin istiyorum ..
ben üzüldüm o da üzülsün istiyorum. basit gördü beni bende onu öyle görmek istiyorum
ama ben basitleşmedim sadece sevdim.. ayrıca tekrar teşekkürler..

önemli değil cnm : )ama sana bir önerim daha var belli bir süre asla arama sorma o arayınca da souk davran bak zamanla sana gelicek :) gelmesse eğer demekki istemiomuş ztn

önemli değil cnm : )ama sana bir önerim daha var belli bir süre asla arama sorma o arayınca da souk davran bak zamanla sana gelicek :) gelmesse eğer demekki istemiomuş ztn

o kadar zor ki soğuk davranmak ona. o istediği gibi davranıyor bazen çok sıcak bazen çok soğuk ama hata bende
aradığında bülbül gibi şakıyorum resmen. zaten umudum kalmadı aramızda bir şeylerin olmasına imkan yok
aklımdan çıkardım inşallah kalbimden de çıkaracağım.

Erkeklerin hepsi böyle başta çok sıcak iyiler bizleri etkilerler sonra istedikleri gibi davranırlar işte...

Erkeklerin hepsi böyle başta çok sıcak iyiler bizleri etkilerler sonra istedikleri gibi davranırlar işte...

belkide onlara bu fırsatı biz veriyoruz ..
eğer biz onlara bu fırsatı vermezsek yapamazlar..
ama insan bunu her zaman yapamıyor.. değer verdiği kişiye kıyamıyor.

canım bu adamdan yakın bir zamanda bir cacık olmaz. ama yok ben uğraşırım beklerim belki düzelir dersende boşuna vakit kaybedersin. Erkek bunları yapıyorsa genelde bşkaları oluyor maalesef

canım bu adamdan yakın bir zamanda bir cacık olmaz. ama yok ben uğraşırım beklerim belki düzelir dersende boşuna vakit kaybedersin. Erkek bunları yapıyorsa genelde bşkaları oluyor maalesef

kimse yok diyor konuştuğum da yok diyor açık sözlü birisidir
net cevap verir verdi şuana kadar. ama içimden güvenmek gelmiyor.
hep mesafe var ondan böyle diyordum. şimdi eminim beni sevmediğine ..
kim bilir belkide başkası vardır. bu durumda bana da yazık o kıza da..

Güvenmede zaten bir erkekle evlenmeden ne seviyorum demesine inan ne senin için ölüyorum demesine hiçbirşeyine....Çünki onlar gerçekten ama gerçekten çok kolay seviyorum sanıp çok kolayda sevmiyorum diyebilen kimseler.Bu yüzden bu adam yada başkası tam olarak kimseye güvenme bağlanma...baksana ne kadar dengesiz haller hem sevgili gibi davranıyor hemde evliliği düşünmüyorum diyor yarın öbür günde bakarsın evlilik teklif eder 3 gün sonrada pişmanım seviyorum sanmıştım der yha varya bazen küfrü basasım geliyor böyle tutarsız ne istediğini bilmeyenleri görünce....Bence uzak dur ararsa konuş oda sadece arkadaşça yapamıyorum dersende tümden sil gitsin senden kıymetli olan tek bir şey olsun hayatında anne ve baban...

Net birisidir demişsin tamam net cevaplar verebilir ama nekadar dürüst olduğu tartışılır.

Davranışları normal değil.

Hele senin o espirinden sonra o cümleyi yapıştırması ise facia.

Çok terbiyesizce bence.

Hiç gururun kırılmasın, kendi kalitesini belli etmiş.

Panik yok! Geri dönmesini isiyorsan:
Arama sorma ararsa açma 2 gün sonra mesajla dön kusura bakma duymamışım diye .
Mesajın üzerine ararsa ses tonun neşeli olsun, evde olsan bile pencereye, balkona çık dış ses gelsin.. Yalanı onaylamasam da bunun gibilerine müstehak " ben seni sonra arasam olur mu arkadaşlarla dışarıdayız da" de ve arama..

Erkekler karşılarındaki bayanların kendilerini önemsemediğini çok çabuk fark eder.. Sendeki bu değişimi görünce ilgisini çekecektir.
Ucundan azıcık döndürdükten sonra da istediğin gibi basarsın tekmeyi, içinin yağları erir :-D

O keyifsizliği, içmeler vs vs sanırım çevresinde bir ilişkisi oldu bırakıldı ya da istedi karşılık göremedi onun moral bozukluğu var gibi. Seninde öyle ilgin vs herif kendini bi halt sanmış sana trip yapıyor. Senle ilgili ciddi düşündüğüne dair birşey göremedim işin açıkçası. O kafası başka yerlerde şu an.. Bence aramayı cevap vermeyi vs bırak neye uğradığını şaşırsın en azından seni cepte bilmesin..

inş cnm biraz sabır sonra mutlu olcaksın ama sakın unutma bir daha girecek hayatına aklını karıştırmak için sakın uyma ona .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…