- Konu Sahibi riseofrider
-
Arkadaşlar sorum şu: biriyle tanıştınız ilk başta ona sonsuz güvenip zamanla mı onu araştırırsınız? Yoksa, ilk başta ön yargılı davranıp zamanla mı güven arıyorsunuz? Eğer ön yargılıysanız bundan nasıl kurtulur? Ya da değilsek bu bizi daha büyük acılara itmez mi? Teşekkürler....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar sorum şu: biriyle tanıştınız ilk başta ona sonsuz güvenip zamanla mı onu araştırırsınız? Yoksa, ilk başta ön yargılı davranıp zamanla mı güven arıyorsunuz? Eğer ön yargılıysanız bundan nasıl kurtulur? Ya da değilsek bu bizi daha büyük acılara itmez mi? Teşekkürler....
Peki arkadaşlar, bana aşık oldugunu söylüyor ama sadece gözlerime bakarken... Telefonda, mesajlarda yanımda oldugu kadar romantik değil. Ve tanısalı cok olmasada benim için fedakarlıklar yapmaya basladı. Dün akşam yemeginde ki sohbette babasının bir sözünü dile getirdi 'insan bir kere aşık olur gerisi teferuattır' benden önceki ilişkisi 2 yıl önce sonlanmış. Ve 3 yıl sürmüşkadının aldatma sonucu da ayrılmışlar bana bu sözü söylemesi tam ön yargılarımı kaldırmak üzereyken her şey yerle bir oldu... Ben bu sözden ne anlamalıyım? Bu sözü söyledikten sonra bozuldugumu anladı ve bana "şuan senin yanındayım seninle mutlu ve huzurluyum " dedi gecesinde de bana aşık oldugunu falan... Kızlar yardım(((
ASlında ön yargı biraz da karşındaki insandan dolayıdır. Onun kendine has hareketleri ya da konuşması buna neden olur.Arkadaşlar sorum şu: biriyle tanıştınız ilk başta ona sonsuz güvenip zamanla mı onu araştırırsınız? Yoksa, ilk başta ön yargılı davranıp zamanla mı güven arıyorsunuz? Eğer ön yargılıysanız bundan nasıl kurtulur? Ya da değilsek bu bizi daha büyük acılara itmez mi? Teşekkürler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?