Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın canım. Ben de emzirme sonrasını bekliyorum hahhaha

Gny cnm hadi bakalim son sinav gorevini de bitirisin ins hayirlisiyla gonlynce gzl bi tatil gecirirsin umarim soyle bol uykulu

Uykuuuuu biraz uykuuuuuu bütün isteğim buydu :) bodrum bodrummmmm

Günün isimleri çok hoşşşşşşş :) Ayşeciğin nenesinin lafları daha da hoşşşşş :)

Süper bu foto cidden :)

günaydın kızlar nasılsınız ?

Günaydın canım iyiyizzzzzz :)

Dün kocacım fotoğrafçıyı aradı salaklar daha bilmiyorlar cd mi hazırlanacak yoksa tab mı edilecek. Bugün gidip alır belki bakalım. Umarım yaptıklarımı güzel çekmiştir de değer :)

Temizlik önemli

:2:

Yok canım görüşmek istemesinden değil. evdeyken "dışarı çıkalım beraber,dolaşalım" diye yalvarırım,çıkmak istemez. Ben çıkınca mı geliyor aşka?

Aşk aşktır ne zaman geleceği belli olmaz :)

Gunaydınnn..selamlar herkese..
Nfk tatıl den donmussun hosgeldınn..ve de cokkk gecmıs olsun canım;verılmıs sadakan varmıs..Allah beterınden sakınsın
Aryamm..sanada ıyı gezmeler;umaırım bıdıgın sag tarafından kalkmıs zamanına denk gelırsınde bı guzel gezersınız
Pembıs..ıslerını halledıp tatıle tam manasıyla;hıc bısey dusunmeden baslamıssıınn..tadını cıkar canım bolca efecıklee
Born tatıl ıcın cok stres yapma canım ya..guzel gecıyor guzell..sadece oncekı tatıllere gore ınsıyatıf pasada olacak bunu bıl..yemek konusunda bızım otelımızde cocuk restaurantı var dı ama..bızım pasa masaların etrafında gezmekten bısey yemedı meraklı taze..ben oyle corba fılan vermedım acıkcası..ızgara balık, kofte, meyve ve sutlac tarzı tatlılar kurtarıcı oluyor..sabah ta cıcı bebe sut vs gıdıyor yanı..
Bu arada bugun doktordan randevu aldım..mıdem ıcın..hamılelıkten mıras..gastrıt sanırım..son bır haftada 2 kere acılde aldık solugu..normalde duzenlı mıde koruyucu ıcıyordum ama artık oda fayda etmemeye basladı ve de zaten gercek bı tedavı ıstıyordum..bunun ıcın de yarın Allah ızın verırse endoskopıye gırecegım sabah..bakalımm ne cıkacak karsımıza..babamı mıde kanserınden kaybettık..ıcımde korku yok degıll rabbım korusun inşAllah

Allah korusun kötü düşünme. İnşallah güzel geçer endoskopin rahatlıkla.

Havalar güzelleşse oğluşla çıkıcaz edicez ama malesef :/ şimdi de okulda sınav komisyonu olarak sınavın bitmesini bekliyorum :)

saol bacımm

demek büyük temizliğe giriştiniz, oh ne güzel mis olacak her yer.
uzun süre rahat edersin işte.
annen mi yardım ediyor hazırlıklara?

amiin bacım, sağolasın

kalbini ferah tut kötü düşünme. inş endoskopi sorunsuz geçer, Rabbim seni korusun.

ooh, bugün hava biraz serin yahuu
dün gece klima ve vantilatör açmadan yattık, şuan da güneş pek yok..

Herkese günaydın.
Busmai oğluşuna bayıldım.Çok sevecen, sıcakkanlı görünüyor.:
Nfk geçmiş olsun.Ben de ev kazalarından çok korkuyorum.

yanlış mı hatırlıyorum, yoksa bugün bornun evlilik yıldönümü müydü?

erken ya da geç, eşin ve oğluşunla nice senelere canım, Rabbim mutlulğunuzu daim etsin, sizleri ayırmasın..

Anesteziden mi hamilelikten mi annelikten mi bilemedim ben de çok unutkanım şu sıralar...

Biz ikimiz de kovayız canım

Hadi kalk gidelim hemen şu anda

Kapa telefonunu bulamasın arayan da

Anammm kovalar özgürlüğüne düşkün olur.Gelemezler sıkıntıya.Bilirim ben de kovayım.Yapma denilen şeyi yapmayacaksam da biri yapma derse inadına yapasım gelir.Biraz boş alanım olmalı.

ozlemcr, geldi mi misafirlerin?
hazırlıklar tamam heralde

Benim kociş geliyor, yolda; aryacık uyuyor, uyansın çorbasını içsin, bizde besmele çekip bi başlayalım bakalım hayırlısıyla.
Elifnaz napıyor aceba? Bebiş iyidir inşallah. Elifnazzz, Ses verrr!
iyiyim canim Sağol bebisde iyi sadece kucağı ve memeyi cok seviyor bırakınca hemen uyanıyor biraz uykusuzluk oluyor tabi bunada şükür

amaninn benimde en cok korktugum sey Allah beterinden korusun:18:

ozlemcr, geldi mi misafirlerin?
hazırlıklar tamam heralde

Yok canım gelmediler.Bir evi süpürmem kaldı.Aden uyuyor, uyansın da süpüreceğim.8de uyandı.9.30da ağlaya ağlaya geri uyudu.Biraz ters oldu.Şu an Kırşehir'deler.Oradan çıkarken arayacaklar.Kuzenim evlenecek yaza.Onun evini yerleştiriyorlar.12 gibi oradan çıkarlar herhalde.Bakalım.

teşekkür ederim canım evet yaa iyi oldu bir yandan da ama bende pil bitti valla bazı şeyleride doğum günü sonrasına bırakacağım gene akşam eve gidince 2 odanın tülü ve camı silinecek birde camekan yıkanacak birde arka balkonun düzenlenmesi ve buzdolabı kaldı
hazırlıklara henüz kimse yardım etmiyor bu cumartesi doğum günümüz perşembeden yavas yavas yapmaya baslasam yetişir birde saat 4 de yapacağım doğum gününü ordan da kazanırım biraz vakit annem ve görümceme belki birer menü satabilirim bakalım

Anesteziden mi hamilelikten mi annelikten mi bilemedim ben de çok unutkanım şu sıralar...
b12 eksikliği unutkanlık sebebi

Bir bilene danışalım:nfk nasıl foto paylaşıyoruz?
canım, profildense albüm oluşturacaksın.
eğer topikte yayınlamak istiyorsan, mesaj yazdığın alanın üstünde düzen imgeleri var..
renk, yazı stli, boyutu gibi.. ikinci satırın sonuna doğru (14.) imgenin üzerine gel tıkla.
insert image diyor, from computer kısmından yükleyebilirsin..

kız maşallah sana, tek başına resmen bahar temizliğine bayram temizliğine girişmişsin..

aaah, bizim evin de öyle bi temizliğe ihtiyacı var ama bende iş yok

cumartesiye daha var. dediğin gibi mönüyü bilmiyorum ama mutlaka paylaştır birilerine..
yükün azalır. onlar yabancı mı, misafir gibi geleceklerse babaanne ve hala olmanın ne manası var, hıhhh!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…