Herkese gny nfk hosgeldin cnm bugunde mesaiye 7:25 de basladik gecede kac kere kalktik hatirlamiyorum bile soyle aksamlara kadar deliksiz uyumak istiyorum birazdan kizimi kuran kursuna birakicam ordanda kendime pastaneden biseyler alayim gelip kahvalti yapayim batti balik yan gider zaten rejimde yalan oldu su oglusumun emzirme donemi bitsin siki bi diyete baslarim o zaman ( simdi de boyle avutuyorum kendimi)
Gny cnm hadi bakalim son sinav gorevini de bitirisin ins hayirlisiyla gonlynce gzl bi tatil gecirirsin umarim soyle bol uykulu
günaydın..
ayşecik de sabahın 7sinde kalktı, bizi uyandırdı saolsun
bugün evi silip süpürsem iyi olacak ama bunun için içimde zerre istek ve enerji yok
aksine ayşeciği babaanneye verip, -tabi evdeyse- alışverişe gitmek istiyorum maltepeye
günün mönüsü: zeytinyağlı fasulye, cacık
erkek ismi: lütfü. kız ismi: lütfiye
aaa, ne dolandırıcılığımı gördün kııız..
ayşecik posteri demiştim, aha da ayşecik posteriii
ahahah.. hepimizin kafası gidik :86::111:
ama bu güzel bi şeeeeeey
teşbihte hata olmaz. ayşeciğin nenesi olsa şöyle derdi..
'çirkini öpersin, makbule de geçmez'
günaydın bacım. Allah kızına zihin açıklığı versin..
sana da afiyet olsun.. 'emzirmeden sonraki diyet' hepimizin avuntusu :76:
günaydın kızlar nasılsınız ?
herkese günaydın hayırlı sabahlarrrrr
nasıl herkesler bakalım
nfk canım dönmüşsünüz hoşgeldiniz
ohhh çokda güzel geçmiş tatil birde üstüne yemede yanında yat olmuş valla
ayşeciğin cicileride pek güzel güle güle giysin
pempiş canım doğum günü resimlerini ne zaman alacaksın? sabırsızlıkla bekliyrouz sen atlattın darısı başıma
aryam sende tatillere gitmişsin iyi eğlenin bol bol dinlenin
busmai eşin bunaltmış seni sanırım bazen insan böyle korumacılık istiyor bazende sıkılıyor ayy bizde bir alemiz yaa adam bilmiyorki ne zaman korumacılık yapsamsünnet kıyafetinizde hayırlı olsun bu arada
kelebeğim doğum günün kutlu olsun
bizdede doğum günü hazırlıkları tam gaz devam ediyor ama sorun ne yapıyorum doğum günü için sadece temizlik
daha süsleme ikramlık falan hiçbirşeye fırsatım olmadı resmen bayram temizliği oldu valla heryeri boşalttık sildik süpürdük yerleştirdik birkaç sey daha var yapılacak onlar bitince ancak doğum günü hazırlığına girişebileceğim allah yardımcım olsun valla :18:
:2:
Yok canım görüşmek istemesinden değil. evdeyken "dışarı çıkalım beraber,dolaşalım" diye yalvarırım,çıkmak istemez. Ben çıkınca mı geliyor aşka?
Gunaydınnn..selamlar herkese..
Nfk tatıl den donmussun hosgeldınn..ve de cokkk gecmıs olsun canım;verılmıs sadakan varmıs..Allah beterınden sakınsın
Aryamm..sanada ıyı gezmeler;umaırım bıdıgın sag tarafından kalkmıs zamanına denk gelırsınde bı guzel gezersınız
Pembıs..ıslerını halledıp tatıle tam manasıyla;hıc bısey dusunmeden baslamıssıınn..tadını cıkar canım bolca efecıklee
Born tatıl ıcın cok stres yapma canım ya..guzel gecıyor guzell..sadece oncekı tatıllere gore ınsıyatıf pasada olacak bunu bıl..yemek konusunda bızım otelımızde cocuk restaurantı var dı ama..bızım pasa masaların etrafında gezmekten bısey yemedı meraklı taze..ben oyle corba fılan vermedım acıkcası..ızgara balık, kofte, meyve ve sutlac tarzı tatlılar kurtarıcı oluyor..sabah ta cıcı bebe sut vs gıdıyor yanı..
Bu arada bugun doktordan randevu aldım..mıdem ıcın..hamılelıkten mıras..gastrıt sanırım..son bır haftada 2 kere acılde aldık solugu..normalde duzenlı mıde koruyucu ıcıyordum ama artık oda fayda etmemeye basladı ve de zaten gercek bı tedavı ıstıyordum..bunun ıcın de yarın Allah ızın verırse endoskopıye gırecegım sabah..bakalımm ne cıkacak karsımıza..babamı mıde kanserınden kaybettık..ıcımde korku yok degıll rabbım korusun inşAllah
saol bacımmnfk canım dönmüşsünüz hoşgeldiniz
ohhh çokda güzel geçmiş tatil birde üstüne yemede yanında yat olmuş valla
ayşeciğin cicileride pek güzel güle güle giysin
bizdede doğum günü hazırlıkları tam gaz devam ediyor ama sorun ne yapıyorum doğum günü için sadece temizlik
daha süsleme ikramlık falan hiçbirşeye fırsatım olmadı resmen bayram temizliği oldu valla heryeri boşalttık sildik süpürdük yerleştirdik birkaç sey daha var yapılacak onlar bitince ancak doğum günü hazırlığına girişebileceğim allah yardımcım olsun valla :18:
amiin bacım, sağolasınNfk tatıl den donmussun hosgeldınn..ve de cokkk gecmıs olsun canım;verılmıs sadakan varmıs..Allah beterınden sakınsın
Bu arada bugun doktordan randevu aldım..mıdem ıcın..hamılelıkten mıras..gastrıt sanırım..son bır haftada 2 kere acılde aldık solugu..normalde duzenlı mıde koruyucu ıcıyordum ama artık oda fayda etmemeye basladı ve de zaten gercek bı tedavı ıstıyordum..bunun ıcın de yarın Allah ızın verırse endoskopıye gırecegım sabah..bakalımm ne cıkacak karsımıza..babamı mıde kanserınden kaybettık..ıcımde korku yok degıll rabbım korusun inşAllah
şimdi de okulda sınav komisyonu olarak sınavın bitmesini bekliyorum :)
Bugğn yaptığım bi şaşkolozluğu paylaşmak istiyorum :)
Bakıcı teyzemize gitmek için hazırlanıyoruz. Hava serin olduğu için uzun kollu bişi giydim. Ufaklığın eşyalarını toparladım. Tam çıkıcaz saatimi bulamıyorum. Ara da ara yok. Neyse dedim telefondan bakarım. Bindik arabaya gittik teyzeye. Oturduk sohbet muhabbet. Derken dedim ki saat kaç aaba bi bakıyım. Koluma baktım saatim kolumda!!! Yani bi insan hiç mi hissetmez??? Kafa gidik :) grçen gün de telefonla konuşarak evden çıktım. Kapıyı kilitledim ve merdivenden inerken çantama koyuyordum anahtarı ki telefonumun çantada olmadığını farkettim. Aradım taradım ama yok. İçimden dedimki "salak gibi evde unuttn herhalde". Eve döndüm tam kapıyı açıcam ki dank etti telefonun kulağımda olduğu ve kuzenimle konuşuyo olduğum :) ah ah ne hallere düştüm bennnnnn :)
Biz ikimiz de kovayız canım
Hadi kalk gidelim hemen şu anda
Kapa telefonunu bulamasın arayan da
iyiyim canim Sağol bebisde iyi sadece kucağı ve memeyi cok seviyor bırakınca hemen uyanıyorBenim kociş geliyor, yolda; aryacık uyuyor, uyansın çorbasını içsin, bizde besmele çekip bi başlayalım bakalım hayırlısıyla.
Elifnaz napıyor aceba? Bebiş iyidir inşallah. Elifnazzz, Ses verrr!
bu sabah ayşecik erkek kalktı.
reçel kaynattım. eşim de uyanınca sen ayşeciği al, kahvaltı hazırlayayım dedim.
ayşeciği aldı, salona geçti. çayı demledim, patates kızartmak için yağı da ocağa koydum.
yağ kızdı, tam patatesleri içine atacaktım ki, kolum çaydanlığa çarptı, demlik hooop kızartma tenceresinin içine.
fooooş, diye bi kabardı, sıçları o kızgın yağlar, aynı anda tavana kadar ateş parladı.
ödüm patladı. Allah diye bağırdım, eşim koştu geldi. beni sakinleştirdi.
o an aklıma gelen ilk şey ayşecik ya, dikkat etmeseydik de o sırada mutfakta ayağımın altında olsaydı..
Allah korudu, verilmiş sadakamız vardı.
eşim saolsun bütün mutfağı sildi temizledi..
siz siz olun dikkat edin bacım.. Rabbim bebeklerimizi korusun
ozlemcr, geldi mi misafirlerin?
hazırlıklar tamam heralde
saol bacımm
demek büyük temizliğe giriştiniz, oh ne güzel mis olacak her yer.
uzun süre rahat edersin işte.
annen mi yardım ediyor hazırlıklara?
amiin bacım, sağolasın
kalbini ferah tut kötü düşünme. inş endoskopi sorunsuz geçer, Rabbim seni korusun.
b12 eksikliği unutkanlık sebebiAnesteziden mi hamilelikten mi annelikten mi bilemedim ben de çok unutkanım şu sıralar...
canım, profildense albüm oluşturacaksın.Bir bilene danışalım:nfk nasıl foto paylaşıyoruz?
teşekkür ederim canım evet yaa iyi oldu bir yandan da ama bende pil bitti valla bazı şeyleride doğum günü sonrasına bırakacağım gene akşam eve gidince 2 odanın tülü ve camı silinecek birde camekan yıkanacak birde arka balkonun düzenlenmesi ve buzdolabı kaldı
hazırlıklara henüz kimse yardım etmiyor bu cumartesi doğum günümüz perşembeden yavas yavas yapmaya baslasam yetişir birde saat 4 de yapacağım doğum gününü ordan da kazanırım biraz vakit annem ve görümceme belki birer menü satabilirim bakalım
iyiyim canim Sağol bebisde iyi sadece kucağı ve memeyi cok seviyor bırakınca hemen uyanıyorbiraz uykusuzluk oluyor tabi bunada şükür
Mis gibi kokuyordur kuzum benim.Senin 2.ne yapıyor?O da geceleri uyanıyor mu?Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?