Canım ağzım yüreğimde okudum büyük geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm ama bi yandan da senin de dediğin gibi ayşeciğin olmamasına sevindim insanın insanın eli ayağı titriyo eşinden de Allah razı olsn gerçekten...bu sabah ayşecik erkek kalktı.
reçel kaynattım. eşim de uyanınca sen ayşeciği al, kahvaltı hazırlayayım dedim.
ayşeciği aldı, salona geçti. çayı demledim, patates kızartmak için yağı da ocağa koydum.
yağ kızdı, tam patatesleri içine atacaktım ki, kolum çaydanlığa çarptı, demlik hooop kızartma tenceresinin içine.
fooooş, diye bi kabardı, sıçları o kızgın yağlar, aynı anda tavana kadar ateş parladı.
ödüm patladı. Allah diye bağırdım, eşim koştu geldi. beni sakinleştirdi.
o an aklıma gelen ilk şey ayşecik ya, dikkat etmeseydik de o sırada mutfakta ayağımın altında olsaydı..
Allah korudu, verilmiş sadakamız vardı.
eşim saolsun bütün mutfağı sildi temizledi..
siz siz olun dikkat edin bacım.. Rabbim bebeklerimizi korusun
Canımm bi öpim de barışalımborn...ben sana kırıldım oglun nasıl oldu dıye sormustum cvp yazmadın
Aynısını eşim de bana söylemişti ıyyyyyy çok eziiiikk
Kıskançlık mı aşırı korumacılık mı herşeye burnunu sokmak mı bilmişlik mi her ne ise önceden hoşuma gidiyordu artık sıkıldım
Bi de satıcı 1 numara sünnet kıyafetine 3 numara şapka vermiş Allahım sinir oldum işin yoksa git değiştir üfff
Kıskançlık mı aşırı korumacılık mı herşeye burnunu sokmak mı bilmişlik mi her ne ise önceden hoşuma gidiyordu artık sıkıldım
Canım ağzım yüreğimde okudum büyük geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm ama bi yandan da senin de dediğin gibi ayşeciğin olmamasına sevindim insanın insanın eli ayağı titriyo eşinden de Allah razı olsn gerçekten...
Sen ve tatile giden diğer arkadaşlarla ilgili merak ettğim şeyler var yemek olayını nasıl hallettiniz çocuklar için ve gece uykularını nerde uyudular aranızda mı yataklarını aradılar mı evdeki hallerinden farklı olarak neler yaşandı ?
saol bacım.
ayşecik bizim yediğimiz her şeyden yiyor. o bakımdan bi sıkıntı olmadı.
emzirdiğim için de rahatım tabi.
kaldığımız otelde bize park yatak getirdiler. içinde yatağı yoktu ama yorgan pikeyi katlayıp yatak yapmışlardı.
ben kendi çarşafını battaniyesini de götürmüştüm.
akşam uykuya dalarken biraz zorlandı, kalkıp kalkıp yatağına baktı. anladı onun kendi yatağı olmadığını
ama sabaha kadar evdeki gibi uyudu, zaten serin bi yerdi.
yasir yerini yadırgarsa, yanına alırsın aranızda yatar
15 gün uzun bi süre. tedbirini alırsın canım.Canım söylediğin iyi oldu yarın ilk iş iki oteli de arayıp bize de böyle bişi verip veremeyecekleri yoksa inanki yanımda götürürüm 15 gün aramızda yatarsa döndüğünde asla yerinde yatmaz ve inanılmaz ters yatıyoruz üçümüzde çok zor olur yemek konusu doğru ya bizimki 1 yaşını geçmiş olucak zaten ne olursa yer onu unuttum
Senin oğlun da çok yakışıklı ates26 maşallah 41 kere
Nfk gelmiş hoşgelmiş
Oylat ne güzelmiş öyle, fotoğrafına bayıldım
Pembiş bence de cemre o dizide hiç olmamalıydı:)
Aryam katılıyorum ben de geziyorum ama bişey alamıyorum çarşıdan, kombin yetilerimi kaybetmişim sanki
Kereme sünnet kıyafeti aldım fotoğraf çektircem :)
Gülerek çıktığım çarşı yolundan suratım asık döndüm bilin neden
Benim ultra-korumacı kocam çarşı zevkimin ortasında aradı "yemek yiyelim mi" dedi. Keşke hayır deseydim, konsantrasyonumu bozdu eve ne zaman dönceksin istersen anneme git biraz dinlen vs saçmasapan önerilerde bulundu benim de tepem attı!
La bi sal beni ya, ben ister yerim ister yatarım yürürüm koşarım bırak beni yaaa bırak ,beni bana bırakkkkkkkk diye dellendim ve eve döndüm..
Ayyy pişman oldum söylediğime ben seni düşünerek demiştim, dedi
Bi daha beni düşünme benim adıma plan yapma ben çarşıdayken beni ARAMA dedim
Gerçekten bıktım ya biraz yalnız kalmak istiyorum zaten kaç zamandır evden çıkamamıştım çocukla sürekli birilerine muhtaç bıktım gerçekten
I need space
Bi de satıcı 1 numara sünnet kıyafetine 3 numara şapka vermiş Allahım sinir oldum işin yoksa git değiştir üfff
Nfk cım kocamın kısıtlamasından değil; sürekli programlarıma dahil olmaya çalışmasından yakınıyorum..
"Seni ben bırakayım mı,ben alayım mı, acıkmışsındır, yorulmuşsundur,ne zaman eve döneceksin" gibi gibi gibi
Pembiş yok başka bişeye kızıp ona patlamadım ,direk ona kızdım
Sözde adamın işi başından aşmış, bir de benle buluşuyor.. Gün içinde yemek yemeye vakti olmayan adam, her çarşıya çıktığımda benle yemeğe geliyor. şaka gibi ya.
Yarın da çarşıya gitmeyi düşünüyorum ama artık aramaz, yoksa telefonumu evde unutucam
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah. Benim bugün son sınav görevim var inşallah; resmi olarak tatil başlasınnnnnnn :)))
aaa, ne dolandırıcılığımı gördün kııız..Nfk cım seni cadılığa yükseltiyorum :)) yada hayali ihracatçı da diybiliriz. Yada ne vadettin ne gösterdinci (hahah bu çok uydurma oldu)
ahahah.. hepimizin kafası gidik :86::111:Bugğn yaptığım bi şaşkolozluğu paylaşmak istiyorum :)
Bakıcı teyzemize gitmek için hazırlanıyoruz. Hava serin olduğu için uzun kollu bişi giydim. Ufaklığın eşyalarını toparladım. Tam çıkıcaz saatimi bulamıyorum. Ara da ara yok. Neyse dedim telefondan bakarım. Bindik arabaya gittik teyzeye. Oturduk sohbet muhabbet. Derken dedim ki saat kaç aaba bi bakıyım. Koluma baktım saatim kolumda!!! Yani bi insan hiç mi hissetmez??? Kafa gidik :) grçen gün de telefonla konuşarak evden çıktım. Kapıyı kilitledim ve merdivenden inerken çantama koyuyordum anahtarı ki telefonumun çantada olmadığını farkettim. Aradım taradım ama yok. İçimden dedimki "salak gibi evde unuttn herhalde". Eve döndüm tam kapıyı açıcam ki dank etti telefonun kulağımda olduğu ve kuzenimle konuşuyo olduğum :) ah ah ne hallere düştüm bennnnnn :)
ama bu güzel bi şeeeeeeyNfk cım kocamın kısıtlamasından değil; sürekli programlarıma dahil olmaya çalışmasından yakınıyorum..
"Seni ben bırakayım mı,ben alayım mı, acıkmışsındır, yorulmuşsundur,ne zaman eve döneceksin" gibi gibi gibi
Pembiş yok başka bişeye kızıp ona patlamadım ,direk ona kızdım
Sözde adamın işi başından aşmış, bir de benle buluşuyor.. Gün içinde yemek yemeye vakti olmayan adam, her çarşıya çıktığımda benle yemeğe geliyor. şaka gibi ya.
Yarın da çarşıya gitmeyi düşünüyorum ama artık aramaz, yoksa telefonumu evde unutucam
günaydın bacım. Allah kızına zihin açıklığı versin..Herkese gny nfk hosgeldin cnm bugunde mesaiye 7:25 de basladik gecede kac kere kalktik hatirlamiyorum bile soyle aksamlara kadar deliksiz uyumak istiyorum birazdan kizimi kuran kursuna birakicam ordanda kendime pastaneden biseyler alayim gelip kahvalti yapayim batti balik yan gider zaten rejimde yalan oldu su oglusumun emzirme donemi bitsin siki bi diyete baslarim o zaman ( simdi de boyle avutuyorum kendimi)
Kız adam seni seviyoooooooooo. Seninle ev dışında da görüşmek istiyooooooo :) dayaklık teyzeler gibi konuştuğumu biliyorum ama doğruluk payı olabilirbence işini bitirip sen onu ara şok olsun hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?