Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

aryam gece yolculuk nasıldı ?arya uyudumu deneyımlerını alalım bızde dıdıme (kaynanamlara) gıtcek gıbıyız ama emır dusunduruyo tabı bıde ozel arabamız yok otobusle nasıl olur bebekle yolculuk tecrubesı olan var mı ?ıste gece cksak yola dıye
dusunuyoruz ..
guzel guzel gezın bakalım aryada durur ınş. ızın verır annesını gezmesıne hıppın elma suyu kayısı suyu falan var bıberonuyla vevrebılırsın cubuk mubuk ıdare edersınz artık

ozlemcr busmaı neguzel ıslerı bıtırdınz bend gectıgımız hafta yaptım bı cekmecelerın duzenlenmesı kaldı
onlarda gozumde nasıl buyuyo..

dunkı oturmada oglum ordakı kızın cıglıklarından korkarak salya sumuk agladı
cok komıktı bırı hangı oyuncagı alırs dıgerıde onuelınden almaya calıstı
bugunde carsıya gıttık gezdık geldık hava esıyo eskişehirde ne soguk ne sıcak ama dun gece
soguktu bıldıgın soguk rabısın memleketındenım bende burdan ona selam olsun okuyosa
bızımde burda carsamba pazarı var ama nfk nın aldıgı gıbı seyler yok tabı
yarın oglanı babaya bırakıp 2saat kacamakmı yapsam

Süpersin valla programlı bir şekilde bitireceksin işleri :)

Cnm ankaraya bi kez gittim o da okul gezisiydi bisi anlmdm nesi meshur bilemiyorum ki

Tunaydinlar bu arada sabah disarda kahvalti sonrasi sosyete pazari gezildi simdi de oglusumu uyuttum dondurma sefasi yapiciim deymeyin keyfime )

Ohhhh süper :) oğluş iyikeşti dimi???

ya kızlar bizim alttan iki dişimiz 10 aylıkken çıkmıştı şimdi ön üst değil de onların hemen yanından iki tane çıktı çok garip değil direk üstler yok üst yanlar var

Küçük vampirrrrrrr :) bolbol foto çek

Çarşamba diyecektim ki dönmüş :)

Hoş geldin canımmm :)

Yani sana da bravo ha!! Bursayı fethedip pazarı da fethetmiş :) Ayşecik güle güle giyinsin :)

Biraz önce konuştum yarın dayımgiller ile teyzemgiller gelecek.Yuppi.

Wuhuuuu misafir :))

Ay Allah korumuşşşşş. Thlikeli bişiler yaparken uzak tutmaya çalışcaz ozaman :/

Güle güle kullanın koltuğunuzu :)

Güney layığını buldu çok sevindim ama Banuya üzüldüm ayrıca Cemreyi başka biri oynamalıydı dizinin başından beri bence

Topik sorumluluk bilinci hahhahahaha

Kesinlikle kaçamak yap!! :)

Çocuklar çok komikler hakkaten. Bugün bakıcı teyzemizin evine gitmiştik. Komşunun kızı geldi Efeyi önceden görüp sevdiği için. Teyzesi poğaça verdi ikisine de. Bizimki komşu çocuğun elindeki poğaçayı istiyor kendinkini atıyor. En sonunda çocuk kaçtı :)

.
ya Allah rahmet eylesın ecelı gelmıs yavrucagın yok zaten ama cokkorkarım oyle bogulcak dıye gecen bı muz ıssırtım dedım
bogazında kaldı cok korktum Allah korusun
sımdı yıne ıyıde eregen olunca napcaaaaaaaaaaaaaz:18::18::18::18:
komsuluk cok onemlı gercekten bısey oldugunda allah korusun ama aıleden once ılk onlar yetısecek ımdadına
benım yan daıremdekı komsum benle yasıt kocasıda kocamla cok ıyıler gecen tatıle gıderken anahtarlrını bana bıraktı buyuk akvaryumları var balıklara yem vermem ıcın sorumluluk alamam olmaz falan dedıysem de zorla verdı yanı bırbırımıze
cok guvnıyoruz kardes gıbıyız artık. saolsun komsularım ıyı bır ıkı tanesı harıc tabıııı

hakikaten komşu çok önemli..
Allah hepimize gönlümüze göre evler komşular nasip etsin..

bizim komşular hep akraba..yani iyisi de vaaaar, akrebi deee

yapim dimi yapim yapim 2de gıdıo ıse babmız sabah erkenden cıkarsam 2 3 saatte gezersem yetrde artar bıle
hahah cok komık
bugun emırdde carsıda bı cocuk gordu elmalı seker yıyo emır gordu tabı elını uzatıp ıh ıh dıye ıstıyo
cocukta bunu farkettı sureklı onunde gecıp gecıp kayboluyo haın dom dom 5 6 yaslarındaydı cın ıskencesı cektırdı ogluma
artık herseyın farkındalar hayır dan anlamıyo dıyoruz ama oyle bı anlıyolarkı ıslerıne gelmıyo

Allahım gercekten ıcımden gelerek su guzel gunler hurmetıne herekese gonlundekı hayırlı evı versın hayırlı
komsulu olanından hemde kaynanadan uzaktaaaaaaaaaaaaaa AMIIIIIIIIIIIN

ay benim 20 aylık yeğenim de durup durmadık yerde tiz bi çığlık basıyor.
kuzeninden öğrenmiş. ayşecik de onun çığlığına alışkın değil, başlıyor salya sümük ağlamaya.
eşek sıpası bunu farketti ya, durup durup çığlık atıyor. bağrırken de ayşeciğin yüzüne bakıyor nasıl ağlayacak diye..
uleeeyn! yeğenim olmasa, dötüne bi tane yapıştırırdım da işte, kanımdan, ne etçen, katlanıcan, mecbuuur

rabiş dedin de, yanlış hatırlamıyorsam bugün onun doğumgünü.. iyiki doğdun bacıım!!!

git bacım, git.. alışveriş candır. heyecandır, yakıttır
hiçbirşey almasan da tezgah karıştır, rahatlarsın, gözün gönlün açılır

otobüsle karakız yolculuk yapmıştı bir iki kere..

biz özel arabayla gittik, yolu da uzattık, sahilden ormanların içinden gidelim diye.
3 saat oldu, 5 saat
giderken sorun olmadı da, tam dönüşte ayşeciğe bi hal oldu.
hani karnı tok sırtı pek, ne derdi var dediğimiz durumlardan.
ne yaptıysam durmadı, onun ağlamasına eşimin de konsantrasyonu bozuldu..
oralarda çok seven oldu, nazar oldu diye düşündüm.
ben regliyim okuyamadım, eşime sen oku dedim.
başladı, okurken ağzı burnu kaydı resmen. gözleri kan çanağı oldu, burnu aktı.
inanın o daha okumasını bitirmeden, ayşecik uyuyakaldı..
artık nasıl bi ağırlık vardıysa çocuğun üzerinde, yetişkine bile ağır geliyor, bol bol okumak gerek bu bebelere..

yolculukta, oyalayıcı yiyecek de şart.
kayısı verdim eline, çubuk kraker, bisküvi. biraz etrafa sürdü, üstünü kirletti ama olsun..

Allahım gercekten ıcımden gelerek su guzel gunler hurmetıne herekese gonlundekı hayırlı evı versın hayırlı
komsulu olanından hemde kaynanadan uzaktaaaaaaaaaaaaaa AMIIIIIIIIIIIN

amiiiiiiiiin!
ecmaiiiiiiiiiiin!

kızlar buarada album yaptım busmai nın albumunude gordum
MASALLAH cok tatlı yaa!! herkes kendı rresmını koysaya tanııs oluruz bırbırımız

... hemde kaynanadan uzaktaaaaaaaaaaaaaa AMIIIIIIIIIIIN

aynı binada olmasın da, geri kalan her türlü mesafe kabulum ve makbulumdur

benim kv yi çok anlatıyorum, iyi hanımdır.
kötülük düşünmez, güzel davranır.
(bu söylediklerimin az önce getirdiği biber kızartmasıyla hiiiç alakası yok )

1,5 ay önce bizim dün gittiğimiz yere gitti, tatil yaptı.
biz giderken eşim, 1-2 günlüğüne yakında bi yerlere gidiyoruz demiş.
neden söylemedin bursaya gittiğimizi dedim.
yer söylersem ve onu çağırmazsam kırılır dedi.
haklı. işte böyle yakın olunca gereksiz bi talep ve beklenti oluşuyor..

bu arada 2000li sayfalara ulaşmışız..
helal

kızlar buarada album yaptım busmai nın albumunude gordum
MASALLAH cok tatlı yaa!! herkes kendı rresmını koysaya tanııs oluruz bırbırımız
oğlunu gördüm, maşallah çok dadluu
bizim de albüm var ama bize has bi albüm

Bizim apartman yeni dolayısı ile komşuluklar da yeni :/

Oyoyoyoy :)

Haklısın; anlıyorlar ama takmıyorlar :)

Büyüsün bizimkiler de başka çocuklara yapsın bari

İyiki doğdun Rabişşşşşşşş :) özledik senî

Bizim babamız arabada yiyecek içecek tükettirmez. Sadece su :)

Eminim biber kızartması ile alakası yoktur :)))))

ahahahh! benim profilimde ziyaretçi sayısı 1999 görünüyor.
2000. şanslı kişiye ayşecik posteri

Senin oğlun da çok yakışıklı ates26 maşallah 41 kere
Nfk gelmiş hoşgelmiş
Oylat ne güzelmiş öyle, fotoğrafına bayıldım
Pembiş bence de cemre o dizide hiç olmamalıydı:)
Aryam katılıyorum ben de geziyorum ama bişey alamıyorum çarşıdan, kombin yetilerimi kaybetmişim sanki
Kereme sünnet kıyafeti aldım fotoğraf çektircem :)
Gülerek çıktığım çarşı yolundan suratım asık döndüm bilin neden
Benim ultra-korumacı kocam çarşı zevkimin ortasında aradı "yemek yiyelim mi" dedi. Keşke hayır deseydim, konsantrasyonumu bozdu eve ne zaman dönceksin istersen anneme git biraz dinlen vs saçmasapan önerilerde bulundu benim de tepem attı!
La bi sal beni ya, ben ister yerim ister yatarım yürürüm koşarım bırak beni yaaa bırak ,beni bana bırakkkkkkkk diye dellendim ve eve döndüm..
Ayyy pişman oldum söylediğime ben seni düşünerek demiştim, dedi
Bi daha beni düşünme benim adıma plan yapma ben çarşıdayken beni ARAMA dedim
Gerçekten bıktım ya biraz yalnız kalmak istiyorum zaten kaç zamandır evden çıkamamıştım çocukla sürekli birilerine muhtaç bıktım gerçekten
I need space

kıskançlığından mı yapıyor diyorsun?

benim eşim de yalnız bi yere gitmemi istemez.
kendine sorarsam, yooo öyle bi şey yok, yalnız da gidebilirsin ama bi eküri bulsan yanına daha rahat olmaz mısın diyo
bay çok bilmiş

Aynısını eşim de bana söylemişti ıyyyyyy çok eziiiikk
Kıskançlık mı aşırı korumacılık mı herşeye burnunu sokmak mı bilmişlik mi her ne ise önceden hoşuma gidiyordu artık sıkıldım

Bi de satıcı 1 numara sünnet kıyafetine 3 numara şapka vermiş Allahım sinir oldum işin yoksa git değiştir üfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…