Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hadi bakalımmm

ben onun mayosunu da yerim, kapüşonlu havlu bornozunu da..
kendini deeeee
minik dötünden ısır annesi, ısır benim içiiiiiin
kumlara sal, yuvarlansın debelensin, kumlu döt olsun!!!

Ben onun mayo giyen totosunu ısırırımmmmmmmmm

Yükleniyo fotolar. Hepsini küçültemedim. Yavaş yavaş gelecekler :)

işte bu çok sevimli değil mi bayıldım ben yasir içindeyken çok çok güzel olucak inşş bol bol ısırırım sizin yerinize dee

Eki Görüntüle 748018

işte bu çok sevimli değil mi bayıldım ben yasir içindeyken çok çok güzel olucak inşş bol bol ısırırım sizin yerinize dee

hakikaten çok beğendim, deseni modeli çok güzel.
güzel günlerde kullansın, bol bol denizlere havuzlara girsin, minik dötü serinlesiiiin

pembiş, ellerine kollarına, yüreğine emeğine sağlık.
samimiyetle söylüyorum; herşey on numara olmuş..
ne mutlu size. çok güzel bi anı kaldı. bütün yorgunluklara değdi

nukleer; niye okuyup okuyup gidiyosun kız?
klavyedeki o tuşları sen yazasın diye koymuşlar oraya

Ben de bu ayşeciği yerim işte oy özledim ben ayşeciği Ramazan falan geçsin de bi ara yine mi görüşsek ki biiizzz
hakikaten çok beğendim, deseni modeli çok güzel.
güzel günlerde kullansın, bol bol denizlere havuzlara girsin, minik dötü serinlesiiiin
Çok saol canım ben de çok beğendim baya bi yer gezdim bakındım hem malları dandik hem de el kadar şeye çok para istiyolar ben de gittim yine lcw dan aldım
Çooook güzellll :) güle güle giysin.

Umarım heyecanınızı karşılayacak bişiler görürsünüz :)
Canım çok saol ben de doğum gününüzü çok beğendim heyecanımızı fazlası ile karşıladı karşılamaz mı hakikaten çok emek verdiğin gayet de güzel belli oluyor oğluşunun da neşesi yerindeymiş maşallah Allah'ım ona ve ailenize hayırlı uzun uzun ömürler nasip eylesin inş...
Selamlar
Biz geldik :) epeyce yorgunuz ama güzel geçti çok şükür. Bualarda ne var ne yok?
Hoşgeldiniz canım ne güzel geçti ben kaçırdım bişiler sanırım :44:

bende anneme gıt dedıgıne sınır oldun sandım.
dur bende opım ozman ıyı olduguna sevındım bızımkılede aynı yemek konusunda takılma zaten
ben arkadas ıstegı gondermıstım sana gelmemısmı demek dur bı daha gonderım

Herkese günaydın.
Busmai oğluşuna bayıldım.Çok sevecen, sıcakkanlı görünüyor.:
Nfk geçmiş olsun.Ben de ev kazalarından çok korkuyorum.

Selamlar
Biz geldik :) epeyce yorgunuz ama güzel geçti çok şükür. Bualarda ne var ne yok?

Hoş geldin canımmmm. Biz doğum günü yaptık, 1 yaş aşımızı olduk, ben bugün son sınav görevimi yaptım. Bizden haberler böyle :)

Ay canım beğenmeme sevindim. Allah'ım hepimizin yavrularını korusun ve güzel günlerini göstersin.

bende anneme gıt dedıgıne sınır oldun sandım.
dur bende opım ozman ıyı olduguna sevındım bızımkılede aynı yemek konusunda takılma zaten
ben arkadas ıstegı gondermıstım sana gelmemısmı demek dur bı daha gonderım

hamılelıkten miras benımde var mıde yanması ama okadar sıddetli deil ..Allah şifa versin
babana da allah rahmet eylesin.
Herkese günaydın.
Busmai oğluşuna bayıldım.Çok sevecen, sıcakkanlı görünüyor.:
Nfk geçmiş olsun.Ben de ev kazalarından çok korkuyorum.
sen de aalbum yapta gorelım kızcenı bende yapmıstım gordunmu
delimi ne kızmamak eldemı
elbıseler de gıyermıs bandanalar da takarmıs yerım senı aysecık yuzunu goster masallah sana annene yardım et hemencecık bıtırın ıslerı

bugun ben kafamı kaldıramdım kızlar sozde pazara gıdcektım ya resmen yataga yapısmıs durumdaydım
babalı ogllu sabah kahvaltılar yemısler oynamıslar ıyı oldu bıraz uyudum bende uyandıgımda adet olmustum
her yanım agrıyor
sonra oglusla carsıya gıttık ordan teyzeme ugradım oturduk geldık ..

pembe...alkış sanahersey cok cok guzel olmus oglunu nazarlardan saklasın
buarada ınanmazsın kafamda canlandırdıgım gıbısın guzel hatunsun masallah

Selamlar
hoşgeldin bacııııım!
seni yarın gelecek diye hatırlıyordum ben de, ne güzel oldu..
yokluğun fena halde hissediliyor. bebiklerin nasıl?..
biz iyiyiz hamdolsun.. günün bombası efenin yaşgünü kutlamasını konuşuyoz

Ben de bu ayşeciği yerim işte oy özledim ben ayşeciği Ramazan falan geçsin de bi ara yine mi görüşsek ki biiizzz

Hoşgeldiniz canım ne güzel geçti ben kaçırdım bişiler sanırım :44:
görüşelim bacııım tabiiiii
gelmeyenler de gelsin, bi daha buluşalım..

neyneyse, yanlış hatırlamıyorsam almanyaya gitmişti birkaç günlüğüne de ondan bahsediyor..

geçmiş olsun, çok mu şiddetli ağrıların?
böyle regl sonuna kadar devam mı ediyor, yoksa kesiliyor mu sancılar :26:

geçmiş olsun, çok mu şiddetli ağrıların?
böyle regl sonuna kadar devam mı ediyor, yoksa kesiliyor mu sancılar :26:

saol canım yok boyle olmam normalde bende anlamdım hatta dogumdan sonra hıc agrılı adet cekmedım ama bu neyın nesı anlamadım neyse sımdı daha ıyıyım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…