hadi bakalımmm
ben onun mayosunu da yerim, kapüşonlu havlu bornozunu da..
kendini deeeee
minik dötünden ısır annesi, ısır benim içiiiiiin
kumlara sal, yuvarlansın debelensin, kumlu döt olsun!!!
Ben onun mayo giyen totosunu ısırırımmmmmmmmm
Yükleniyo fotolar. Hepsini küçültemedim. Yavaş yavaş gelecekler :)
mönüyü, sofrayı görmek istiyorum pembiiiiiiş
Eki Görüntüle 748018
işte bu çok sevimli değil mi bayıldım ben yasir içindeyken çok çok güzel olucak inşş bol bol ısırırım sizin yerinize dee
Eki Görüntüle 748018
işte bu çok sevimli değil mi bayıldım ben yasir içindeyken çok çok güzel olucak inşş bol bol ısırırım sizin yerinize dee
pembiş, ellerine kollarına, yüreğine emeğine sağlık.
samimiyetle söylüyorum; herşey on numara olmuş..
ne mutlu size. çok güzel bi anı kaldı. bütün yorgunluklara değdi
Ben de bu ayşeciği yerim işte oy özledim ben ayşeciği Ramazan falan geçsin de bi ara yine mi görüşsek ki biiizzz
Çok saol canım ben de çok beğendim baya bi yer gezdim bakındım hem malları dandik hem de el kadar şeye çok para istiyolar ben de gittim yine lcw dan aldımhakikaten çok beğendim, deseni modeli çok güzel.
güzel günlerde kullansın, bol bol denizlere havuzlara girsin, minik dötü serinlesiiiin
Canım çok saol ben de doğum gününüzü çok beğendim heyecanımızı fazlası ile karşıladı karşılamaz mı hakikaten çok emek verdiğin gayet de güzel belli oluyor oğluşunun da neşesi yerindeymiş maşallah Allah'ım ona ve ailenize hayırlı uzun uzun ömürler nasip eylesin inş...Çooook güzellll :) güle güle giysin.
Umarım heyecanınızı karşılayacak bişiler görürsünüz :)
Hoşgeldiniz canım ne güzel geçti ben kaçırdım bişiler sanırım :44:Selamlar
Biz geldik :) epeyce yorgunuz ama güzel geçti çok şükür. Bualarda ne var ne yok?
bende anneme gıt dedıgıne sınır oldun sandım.Senin oğlun da çok yakışıklı ates26 maşallah 41 kere
Nfk gelmiş hoşgelmiş
Oylat ne güzelmiş öyle, fotoğrafına bayıldım
Pembiş bence de cemre o dizide hiç olmamalıydı:)
Aryam katılıyorum ben de geziyorum ama bişey alamıyorum çarşıdan, kombin yetilerimi kaybetmişim sanki
Kereme sünnet kıyafeti aldım fotoğraf çektircem :)
Gülerek çıktığım çarşı yolundan suratım asık döndüm bilin neden
Benim ultra-korumacı kocam çarşı zevkimin ortasında aradı "yemek yiyelim mi" dedi. Keşke hayır deseydim, konsantrasyonumu bozdu eve ne zaman dönceksin istersen anneme git biraz dinlen vs saçmasapan önerilerde bulundu benim de tepem attı!
La bi sal beni ya, ben ister yerim ister yatarım yürürüm koşarım bırak beni yaaa bırak ,beni bana bırakkkkkkkk diye dellendim ve eve döndüm..
Ayyy pişman oldum söylediğime ben seni düşünerek demiştim, dedi
Bi daha beni düşünme benim adıma plan yapma ben çarşıdayken beni ARAMA dedim
Gerçekten bıktım ya biraz yalnız kalmak istiyorum zaten kaç zamandır evden çıkamamıştım çocukla sürekli birilerine muhtaç bıktım gerçekten
I need space
dur bende opım ozmanCanımm bi öpim de barışalımbak Pembiş de sormuş ben onu da şimdik gördüm inan gün içinde hep telden giriyorum sayfaları karıştırabiliyorum geceleri pc açıyorum ancak yasirin görebildiğim kadarıyla boğazları daha iyi ama yemek konusu hala sıkıntılı şöyle ki bugün yediğini yarın hiç istemiyor sonra öbürgün daha olsa yiyecek gibi anı anını tutmuyo ama ben de hiç sallamıyorum artık napıyım ... senin bebişin nasıl sen nasılsın ben göremedim albümü yoksa biz arkadaş değilmiyiz
Gunaydınnn..selamlar herkese..
Nfk tatıl den donmussun hosgeldınn..ve de cokkk gecmıs olsun canım;verılmıs sadakan varmıs..Allah beterınden sakınsın
Aryamm..sanada ıyı gezmeler;umaırım bıdıgın sag tarafından kalkmıs zamanına denk gelırsınde bı guzel gezersınız
Pembıs..ıslerını halledıp tatıle tam manasıyla;hıc bısey dusunmeden baslamıssıınn..tadını cıkar canım bolca efecıklee
Born tatıl ıcın cok stres yapma canım ya..guzel gecıyor guzell..sadece oncekı tatıllere gore ınsıyatıf pasada olacak bunu bıl..yemek konusunda bızım otelımızde cocuk restaurantı var dı ama..bızım pasa masaların etrafında gezmekten bısey yemedı meraklı taze..ben oyle corba fılan vermedım acıkcası..ızgara balık, kofte, meyve ve sutlac tarzı tatlılar kurtarıcı oluyor..sabah ta cıcı bebe sut vs gıdıyor yanı..
Bu arada bugun doktordan randevu aldım..mıdem ıcın..hamılelıkten mıras..gastrıt sanırım..son bır haftada 2 kere acılde aldık solugu..normalde duzenlı mıde koruyucu ıcıyordum ama artık oda fayda etmemeye basladı ve de zaten gercek bı tedavı ıstıyordum..bunun ıcın de yarın Allah ızın verırse endoskopıye gırecegım sabah..bakalımm ne cıkacak karsımıza..babamı mıde kanserınden kaybettık..ıcımde korku yok degıll rabbım korusun inşAllah
Herkese günaydın.
Busmai oğluşuna bayıldım.Çok sevecen, sıcakkanlı görünüyor. :
Nfk geçmiş olsun.Ben de ev kazalarından çok korkuyorum.
ee nerdesiniz millet?..
ben gittim, çarşıda şöyle bi gezindim. ayşecike aldıklarımı değiştirdim.
kasadaki kız beni sinir etti. önceden aldığım elbise ve tshirtü verdim. şu elbise ve çıtçıtlı badiyle değişecek dedim.
neden diyo
önümdeki kadın aldıkları için değişim kartı istediğinde karta gerek yok, barkottan değişim yapıyoruz demişti.
benden fiş istedi.
az önce barkottan değişim yapıyoruz dedin dedim.
yapıyoruz ama fiş de olsa iyi olur dedi.
neyse fiş de yanımdaydı, aradım buldum verdim. gıcık!
neyse geldim, bütün evi süpürdüm. ayşeciği yedirdim, uyuttum.
fasulyeyi koydum. duş aldım. şimdi domates çorbası yapıcam.
ama önce saçlarıma fön çekeyim.
maşallah benden sonra yazmamışınız!!
şimdi bi kınama da size geliyor..
geliyooor!
geldiii!
kın kın kınıyorum siziii!
hoşbulduk canım, saolasın..
ben de sayfalar ilerlesin istiyom ama dediğin gibi herkes ardımı bulunca etrafa dağlıyo
peşimden gelen bi ayşecik, tabi bunda elektrik süpürgesinin de cazibesi var
Eki Görüntüle 747976 Eki Görüntüle 747977
Selamlar
Biz geldik :) epeyce yorgunuz ama güzel geçti çok şükür. Bualarda ne var ne yok?
Ben de bu ayşeciği yerim işte oy özledim ben ayşeciği Ramazan falan geçsin de bi ara yine mi görüşsek ki biiizzz
Çok saol canım ben de çok beğendim baya bi yer gezdim bakındım hem malları dandik hem de el kadar şeye çok para istiyolar ben de gittim yine lcw dan aldım
Canım çok saol ben de doğum gününüzü çok beğendim heyecanımızı fazlası ile karşıladı karşılamaz mı hakikaten çok emek verdiğin gayet de güzel belli oluyor oğluşunun da neşesi yerindeymiş maşallah Allah'ım ona ve ailenize hayırlı uzun uzun ömürler nasip eylesin inş...
Hoşgeldiniz canım ne güzel geçti ben kaçırdım bişiler sanırım :44:
bende anneme gıt dedıgıne sınır oldun sandım.Senin oğlun da çok yakışıklı ates26 maşallah 41 kere
Nfk gelmiş hoşgelmiş
Oylat ne güzelmiş öyle, fotoğrafına bayıldım
Pembiş bence de cemre o dizide hiç olmamalıydı:)
Aryam katılıyorum ben de geziyorum ama bişey alamıyorum çarşıdan, kombin yetilerimi kaybetmişim sanki
Kereme sünnet kıyafeti aldım fotoğraf çektircem :)
Gülerek çıktığım çarşı yolundan suratım asık döndüm bilin neden
Benim ultra-korumacı kocam çarşı zevkimin ortasında aradı "yemek yiyelim mi" dedi. Keşke hayır deseydim, konsantrasyonumu bozdu eve ne zaman dönceksin istersen anneme git biraz dinlen vs saçmasapan önerilerde bulundu benim de tepem attı!
La bi sal beni ya, ben ister yerim ister yatarım yürürüm koşarım bırak beni yaaa bırak ,beni bana bırakkkkkkkk diye dellendim ve eve döndüm..
Ayyy pişman oldum söylediğime ben seni düşünerek demiştim, dedi
Bi daha beni düşünme benim adıma plan yapma ben çarşıdayken beni ARAMA dedim
Gerçekten bıktım ya biraz yalnız kalmak istiyorum zaten kaç zamandır evden çıkamamıştım çocukla sürekli birilerine muhtaç bıktım gerçekten
I need space
dur bende opım ozmanCanımm bi öpim de barışalımbak Pembiş de sormuş ben onu da şimdik gördüm inan gün içinde hep telden giriyorum sayfaları karıştırabiliyorum geceleri pc açıyorum ancak yasirin görebildiğim kadarıyla boğazları daha iyi ama yemek konusu hala sıkıntılı şöyle ki bugün yediğini yarın hiç istemiyor sonra öbürgün daha olsa yiyecek gibi anı anını tutmuyo ama ben de hiç sallamıyorum artık napıyım ... senin bebişin nasıl sen nasılsın ben göremedim albümü yoksa biz arkadaş değilmiyiz
hamılelıkten miras benımde var mıde yanması ama okadar sıddetli deil ..Allah şifa versinBu arada bugun doktordan randevu aldım..mıdem ıcın..hamılelıkten mıras..gastrıt sanırım..son bır haftada 2 kere acılde aldık solugu..normalde duzenlı mıde koruyucu ıcıyordum ama artık oda fayda etmemeye basladı ve de zaten gercek bı tedavı ıstıyordum..bunun ıcın de yarın Allah ızın verırse endoskopıye gırecegım sabah..bakalımm ne cıkacak karsımıza..babamı mıde kanserınden kaybettık..ıcımde korku yok degıll rabbım korusun inşAllah
sen de aalbum yapta gorelım kızcenı bende yapmıstım gordunmuHerkese günaydın.
Busmai oğluşuna bayıldım.Çok sevecen, sıcakkanlı görünüyor. :
Nfk geçmiş olsun.Ben de ev kazalarından çok korkuyorum.
delimi ne kızmamak eldemıee nerdesiniz millet?..
ben gittim, çarşıda şöyle bi gezindim. ayşecike aldıklarımı değiştirdim.
kasadaki kız beni sinir etti. önceden aldığım elbise ve tshirtü verdim. şu elbise ve çıtçıtlı badiyle değişecek dedim.
neden diyo
önümdeki kadın aldıkları için değişim kartı istediğinde karta gerek yok, barkottan değişim yapıyoruz demişti.
benden fiş istedi.
az önce barkottan değişim yapıyoruz dedin dedim.
yapıyoruz ama fiş de olsa iyi olur dedi.
neyse fiş de yanımdaydı, aradım buldum verdim. gıcık!
neyse geldim, bütün evi süpürdüm. ayşeciği yedirdim, uyuttum.
fasulyeyi koydum. duş aldım. şimdi domates çorbası yapıcam.
ama önce saçlarıma fön çekeyim.
maşallah benden sonra yazmamışınız!!
şimdi bi kınama da size geliyor..
geliyooor!
geldiii!
kın kın kınıyorum siziii!
elbıseler de gıyermıs bandanalar da takarmıs yerım senı aysecık yuzunu gosterhoşbulduk canım, saolasın..
ben de sayfalar ilerlesin istiyom ama dediğin gibi herkes ardımı bulunca etrafa dağlıyo
peşimden gelen bi ayşecik, tabi bunda elektrik süpürgesinin de cazibesi var
Eki Görüntüle 747976 Eki Görüntüle 747977
Eki Görüntüle 748018
hoşgeldin bacııııım!Selamlar
görüşelim bacııım tabiiiiiBen de bu ayşeciği yerim işte oy özledim ben ayşeciği Ramazan falan geçsin de bi ara yine mi görüşsek ki biiizzz
Hoşgeldiniz canım ne güzel geçti ben kaçırdım bişiler sanırım :44:
geçmiş olsun, çok mu şiddetli ağrıların?bugun ben kafamı kaldıramdım kızlar sozde pazara gıdcektım ya resmen yataga yapısmıs durumdaydım
babalı ogllu sabah kahvaltılar yemısler oynamıslar ıyı oldu bıraz uyudum bende uyandıgımda adet olmustum
her yanım agrıyor
sonra oglusla carsıya gıttık ordan teyzeme ugradım oturduk geldık ..
geçmiş olsun, çok mu şiddetli ağrıların?
böyle regl sonuna kadar devam mı ediyor, yoksa kesiliyor mu sancılar :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?