Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınn canlarımm
Bugün ananeye gidiyoruz o yüzden çok mutluyum bu sefer çok kalmıcaz çünkü babamız da bizimle geliyor onla beraber dönücez umreden dönenleri karşılamaya gidiyoruz haftasonu gelicekler inş ama biz bugünden bir kaçamak yapıyoruz bizim için de gün çok erken başladı oğlum karın ağrısı ile uyandı kıvrandı durdu yasir hala 3 4 günde bir kakasını yapıyor bebekken daha da fenaydı hatırlarsınız belki sizinkiler ne sıklıkla yapıyor neden böyle anlamadım yediklerinden desem çok da katı birşey yemiyor bebekken bağırsak tembelliğinden şüphe edilmişti ama kaldı öyle bir göstersem mi acep:44:

Bu arada bugün hastaneye gidecekler umarım hayırlı haberlerle geri dönerler...

Pembiş resimlere tekrar tekrar baktım ben de şu anda pasta araştırmasındayım bu pasta kaç kişilik ve ne kadara yaptırdın benim netten bulduklarım arasında en ucuz dilim fiyatı 6 lira 15 - 20 kişilik düşünüyorum ama seninkini de merak ettim

hadi bakalım, selametle gidin gelin inş..

ayşecik yakın zamana kadar neredeyse hiç su içmiyordu.
ama şu son zamanda adamakıllı su içiyor, karpuz kavun sürekli yiyor.
buna rağmen kakası koyu kıvamlı, resmen kuru diyebilirim.
ama bi rutini var, neredeyse her gün yapıyor, bazen günde 2-3 kez.
kimi zaman da gün aşırı yapıyor..

günaydın canım, ne olduki acep?:26:
dediğin gibi mikrop kapmış olabilir. önemli bi şey değildir inş.
[/QUOTE]

İns onemli bisey degildir yarin icin 11:30 a randevu aldim bugun fulll doluymus

günaydınnn hayırlı sabahlar

pempiş bayıldım bayıldım bayıldım tek kelime ile harika olmuş ellerine sağlık canım çok uğraştın ama dedi

nfk yerim ben bandanalı kızı

bornmayonuzu yesinler sizin ahhh çok tatlı oluyorlar kumda süper

bende yarın için izin almayı düşünüyorum bakalım eğer olursa bende cuma günü en azından tüm işlerimi yoluna koyarım diyorum

İlk gün gayet iyiydi, yürüyerek gezdiğimiz için çok sıkılmadı. Oteldeki kahvaltıdan aldığım meyveler kurtarıcı oldu:)
Diğer günler de iyiydi ama yoruldukca tahammülleri azalıyor. Bir de uykuya çok direndi. O kadar gezdik yorulduk ama günde 1 sefer zorlukla uyumuştur. Çocuk arabasında durduğu sürece oyalamaya çalıştım. Elma, armut, muz, çubuk ne varsa kullandım:) dinlenme yerlerimizde yürüttük, çimlerde oynattık. İdare ettik yani, hatta orada yürümeyi de ilerletti:)
Abisi çok zorluk çıkarmadı, yorulunca o da sapttı ama bunlar normal şeyler:) çocuk arabasına yeri geldi onu yatırdık.

Günaydın kızlarrrrrrrrr :)

Bugün kan tahliline gideceğiz inşallah :/

Herkese süper bir gün diliyorum :)
Kan tahlili mi? Ben geçmişi tam okuyamadım, bir şey mi oldu?

Herkese gny bu sabah uyandigimda oglymun gozunun akinin kipkirmuzi oldugunu gordum bugune randevu bulup bi goz doktoruna gpturmek istiyorum ins doly degildir randevular mikropmu kapti acaba
Benim kızımda da aynı durum oldu, hasta olduğu dönemdi. Şimdi geçti, doktora götürülse iyi olur. Bize çocuk doktorumuz bir göz doktoruna götürmemizi 9 aylıkken söylemişti ama hala gidemedik:/

Hosgeldin cnm tat hem gzl hemde yorucu oluyor ama deger
Kesinlikle

Görsünler tabi:))
Çamaşırın alası bende, bavul boşalacak.yemek mi o da ne

günaydın temmuz anneleri ve onların güzel bebişleri
gününüzz güzel geşsin inş.
bugun temizlik varrrr
Günaydın, kolay gelsin.
Bu durum genetik de aktarılabiliyor diye biliyorum.
El kadar bebeyi çok örselemeyeceklerse araştırt ama bilmiyorum:44:

Herkese gny bu sabah uyandigimda oglymun gozunun akinin kipkirmuzi oldugunu gordum bugune randevu bulup bi goz doktoruna gpturmek istiyorum ins doly degildir randevular mikropmu kapti acaba

Canım geçmiş olsun. Hvadan bile toz ve mikrop kapılıyo. İnşallah önemli bişi değildir.

Sanada gny cnm umarim hepimiz icin gzl bi gun olur

Amin canım.

Yakışırrrr

Rutin evet. Verdik kanımızı. Parkta salıncak keyfi yaptık eve dönüyoz :)
günaydın temmuz anneleri ve onların güzel bebişleri
gününüzz güzel geşsin inş.
bugun temizlik varrrr

Temizlik var kaçınnnnn :)

Valla bu değişecek bişi değil bence. Ben hergün tuvalete çıkmasam hasta olurum annem ise hergün çıkarsa. Yani herkesin bi bünyesi var bence. Kayısı ile yumşatmaya falan çalışcaz :/

Canım 20 kişilikti ve yarısından çoğu arttı. 107 lira tuttu :) komik bi rakam ama sanırım kendileri teslim ettiği için öyle bi ücret oldu. Bi de yine söylüyorum: iyiki doğdun hiç o renkte olur mu????? Neyseki lezzet süperdi :)

Merhaba,
Bi göz dr olarak duruma müdahale etmek istedim:) sabah kalktığında gözleri çapaktan açılmıyorsa ya da gün içinde çapağı varsa enfeksiyon kapmıştır. eğer çapaklanması yoksa herhangi bir kafa çarpması var mı? Öksürük, kabızlık, şiddetli kusması var mı? Valsalva manevrası dediğimiz karın içi basıncının arttığı durumlarda gözün dış kısmındaki damarlarda kanama olabilir. 10-15 güne kendiliğinden geçer. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
Sevgiler

İns onemli bisey degildir yarin icin 11:30 a randevu aldim bugun fulll doluymus
ısrar etseydin ya canım.
aradan alıverirlerdi, sanki atla deve
10 dk lık muayene yanii, ne kadar abartıyorlar!?

Görsünler tabi:))
Çamaşırın alası bende, bavul boşalacak.yemek mi o da ne

Bu durum genetik de aktarılabiliyor diye biliyorum.
El kadar bebeyi çok örselemeyeceklerse araştırt ama bilmiyorum:44:
tatilin bitmesinden daha kötü bi şey varsa, o da bavul ve temizlik aşaması
salı günü döndüm ben, eşimle ayşeciğin çantalarını hallettim, kendi bavulum hala küçük odada
kirlileri falan çıkardım, giyilmemişler içinde, hala toplanacak
amaan, sen de yavaştan yaparsın, yemeğe de aperatif bi şeyler hazırlarsın..
menemen gibi mesela

bebeğin 3-4 gün yapmaması normaldir, sonuçta bağırsak hareketleri her bebeğin farklı.
ama karın ağrısı çekiyorsa, bu durum ona sıkıntı yaratıyorsa sanıyorum doktora gitmek gerekir:44:

günaydın canım, ne olduki acep?:26:
dediğin gibi mikrop kapmış olabilir. önemli bi şey değildir inş.

İns onemli bisey degildir yarin icin 11:30 a randevu aldim bugun fulll doluymus[/QUOTE]

Göz doktorundan aldınrandevuyu dimi?? Biz çocuk doktorundan almıştık boş yere beklemiştik bi de :/

Teşekkürler canım beğenmene sevindim. Bence de izin al daha kolay olur herşey

Rutin tahlil canım;demir için falan.

Kısa bi yurtdışı gezisi olsa da iyi geçmesine sevindim

aa, işte bir 'bilen'
aramızda uzman kişi var, biz lagaluga yapıyos
saol bacım

sen ne zaman geçiyorsun yeni tayin yerine?

merhaba hazır göz doktoru bulmusken sorayım kızım sureklı gozlerınıovusturuyor. neden olabılır acaba? göz doktoruna götereceyız ama merak edıyorum gözleri zayıfsa kasıma gibi bir olay yapıyor olabılırmı ?

Devlet hastanesinde doktora gittik hemşireler daha iyi kan alıyor diye. Cidden tek seferde halletti hemşire sağolsun. Doktor da gelişimimizi beğendi. Ek gıdasından memnun değilim deyince "siz isterseniz 4-5 köfte yesin ama ona 1 köfte yeter. Israr etmeyin. Olmazsa gündüz emzirmeyin" dedi. Öğleden sonra sonuçları alıcaz inşallah bakalım.

Öğlene kocacım pizza istedi. Sağolsun hep kolay(!) şeyler ister :)

mutfak tezgahından aniden yokolan bir tabak patates kızartmasıyla alakam yoktur. duyrulur

maşallah diyeyim.
dr kontrolüne gerek yoktu bacım, ben fotoğrafını gördüm, herşey yolunda maşallah

ek gıda olayına artık ben hiiç takılmıyorum, az çok herşeyden yiyor.. yemediği şeyler hala var. ama olsun..
4 kiloya yakın doğan bebe 1 yaşında hala 8,5-9 kg ama olsuuun :76:
kıpır kıpır, bıcır bıcır, mutlu huzurlu ya.. bunlara bakın..

pizzanın nesi zor anacım?
sen gibi bi mutfak üstadı söylüyor bunu?.. hamuru da sana zor gelmez kiii

bu arada benim için bi poğaça tarifin var mı?
bi sürü dereotu ve maydonozum var

aa, işte bir 'bilen'
aramızda uzman kişi var, biz lagaluga yapıyos
saol bacım

sen ne zaman geçiyorsun yeni tayin yerine?

Estağfirullah canım ne demek, ayrılış için tebligatın yayınlanmasını bekliyorum. Mümkünse ramazanı burda geçirmek istiyoruz serin serin... Seni de beklerim. Ayşecikle benim kuzu tip ve huy olarak benziyolar gibi geldi bana iyi anlaşırlar yani. Öperim pekçok ayşe hatunu.
Sevgiler..

devlet hastanesindeki hemşiler gerçekten işinin ehli.
hergün onlarca hastaya bakıyorlar tabi..

benim kv yüksek hemşire. hasta olmuştum, 2 kez antibiyotik iğne yaptı bana.. çok ağır ve yakıcı iğnelerdi.
'şimdi derin nefes al, eğer kendini sıkarsan ilaç dağılmaz, felç olursun' diye söze başlıyor
varın gerisini siz dşünün..

bi de ilginç bi stili var. hani enjektörün diğer ucunda baş parmağı olur ya,
bizimki darta ok atar gibi tutuyor iğneyi, uzaktan hızla birden saplıyor iğneyi ete, sonra boşaltıyor ilacı
sonuç: 3 gün dötün üzerine oturamama

kalan 8 iğneyi idevlet hastanesinde yaptırdım.
sedyeye uzanıp, ben daha eteğimi indirmeye çalışırken hemşire ' hadi tamam, kalk' diyordu

iki vaka arasındaki bir milyon farkı bulun bakalım

Merhaba,
Sanal ortamda hasta bakıyorum:))
Uykusu gelince gözlerini ovuşturuyoda normal, dışarı çıkınca allerjisi oldugu için hassasiyettten yapıyor olabilir. Göz tembelliğinde gözlerini kaşıma olmaz. Herkes için naçizane fikrim eğer çocugunuzda şaşılıktan ya da az gördüğünden şüphelenmiyosanız göz dr götürüp çocugunuza işkence etmeyin.
Sevgiler

aaah, torpağım.. ramazanda orda olmak vardı gerçekten
bayramdan sonra gelicez inş, bakarsın karşılaşırızzz
ben de seni öpüyorum bebişini dee

Canım benimki suyu ve tüm sıvıları çok seviyor ama gelgelim bir türlü yapamıyor ben de anlamadım neden duydugum hep ayşeciğinki gibi anormallik bizde
İşte ben de ondan çok korkuyorum durduk yere çocugu kurcuklayıp durucaklar ama çok da karnı ağrıyo resmen kıvranıyo
ben o zaman 15 kişilik yaptırayım çünkü seninkinden daha az kişi olur benimkinde muhtemelen dilim fiyatı 6 lira modelleme artı 10 lira diyolar seninkinin fiyatı da çok ilginçmiş bu arada yazı kısmına da katılıyorum
Ya uykudan uyandırcak dereceye getirdi artık duramıyor büyük insan elini karnına koyar ayaklarını kasar ya karnına doğru öylece oturum ağlıyor ben de dayanamıyorum kuzucuuuğumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…