Günaydınn canlarımm
Bugün ananeye gidiyoruz o yüzden çok mutluyum bu sefer çok kalmıcaz çünkü babamız da bizimle geliyor onla beraber dönücez umreden dönenleri karşılamaya gidiyoruz haftasonu gelicekler inş ama biz bugünden bir kaçamak yapıyoruz bizim için de gün çok erken başladı oğlum karın ağrısı ile uyandı kıvrandı durdu yasir hala 3 4 günde bir kakasını yapıyor bebekken daha da fenaydı hatırlarsınız belki sizinkiler ne sıklıkla yapıyor neden böyle anlamadım yediklerinden desem çok da katı birşey yemiyor bebekken bağırsak tembelliğinden şüphe edilmişti ama kaldı öyle bir göstersem mi acep:44:
İlk gün gayet iyiydi, yürüyerek gezdiğimiz için çok sıkılmadı. Oteldeki kahvaltıdan aldığım meyveler kurtarıcı oldu:)Canım teşekkür ederim güzel sözlerin için :)
Çok merak ediyorum nasıl geçtiğiniiiiiii..???? Efe ile hayatta gidemeyiz biz sanırım :)
İyi ki doğdun Feyzaaaaaaaaaa. Mutlu yıllar sanaaaaaa :)
Hoş geldin :) oğlumu okudum sanki!! :)
Kan tahlili mi? Ben geçmişi tam okuyamadım, bir şey mi oldu?Günaydın kızlarrrrrrrrr :)
Bugün kan tahliline gideceğiz inşallah :/
Herkese süper bir gün diliyorum :)
Benim kızımda da aynı durum oldu, hasta olduğu dönemdi. Şimdi geçti, doktora götürülse iyi olur. Bize çocuk doktorumuz bir göz doktoruna götürmemizi 9 aylıkken söylemişti ama hala gidemedik:/Herkese gny bu sabah uyandigimda oglymun gozunun akinin kipkirmuzi oldugunu gordum bugune randevu bulup bi goz doktoruna gpturmek istiyorum ins doly degildir randevular mikropmu kapti acaba
KesinlikleHosgeldin cnm tat hem gzl hemde yorucu oluyor ama deger
Görsünler tabi:))günaydın canlar!!
ayşecikle güne erken merhaba diyoruz
kalkıp bizimle kahvaltısını etti. artık 'bitti' diyor.
şarkı bitince, yemek bitince 'bittii' diyorum, o da diyor:76:
'aç- ver- al' üzerinde hala çalışıyoruz.
neyse bugün birkaç posta çamaşır var yıkancak, nevresimler havlular falan..
ayşeciğin çamaşırları ütülenecek..
Allahtan bugün yemek derdim yok, bi ara ayşeciği de çıkarıcam, şöyle bi gezelim kızımla
dost düşman güzellik görsün
Günaydın, kolay gelsin.günaydın temmuz anneleri ve onların güzel bebişleri
gününüzz güzel geşsin inş.
bugun temizlik varrrr
Bu durum genetik de aktarılabiliyor diye biliyorum.Günaydınn canlarımm
Bugün ananeye gidiyoruz o yüzden çok mutluyum bu sefer çok kalmıcaz çünkü babamız da bizimle geliyor onla beraber dönücez umreden dönenleri karşılamaya gidiyoruz haftasonu gelicekler inş ama biz bugünden bir kaçamak yapıyoruz bizim için de gün çok erken başladı oğlum karın ağrısı ile uyandı kıvrandı durdu yasir hala 3 4 günde bir kakasını yapıyor bebekken daha da fenaydı hatırlarsınız belki sizinkiler ne sıklıkla yapıyor neden böyle anlamadım yediklerinden desem çok da katı birşey yemiyor bebekken bağırsak tembelliğinden şüphe edilmişti ama kaldı öyle bir göstersem mi acep:44:
Herkese gny bu sabah uyandigimda oglymun gozunun akinin kipkirmuzi oldugunu gordum bugune randevu bulup bi goz doktoruna gpturmek istiyorum ins doly degildir randevular mikropmu kapti acaba
Sanada gny cnm umarim hepimiz icin gzl bi gun olur
günaydın canlar!!
ayşecikle güne erken merhaba diyoruz
kalkıp bizimle kahvaltısını etti. artık 'bitti' diyor.
şarkı bitince, yemek bitince 'bittii' diyorum, o da diyor:76:
'aç- ver- al' üzerinde hala çalışıyoruz.
neyse bugün birkaç posta çamaşır var yıkancak, nevresimler havlular falan..
ayşeciğin çamaşırları ütülenecek..
Allahtan bugün yemek derdim yok, bi ara ayşeciği de çıkarıcam, şöyle bi gezelim kızımla
dost düşman güzellik görsün
Allah yardımcın olsun canım,
inş kolaylıkla atlatırsın. iyi haberlerini bekliyoruz.
ah canım beniimm, nice yaşlara, sağlıkla mutlulukla inş
günaydın bacım. rutin kan tahlili di mi?
günaydın canım, ne olduki acep?:26:
dediğin gibi mikrop kapmış olabilir. önemli bi şey değildir inş.
günaydın temmuz anneleri ve onların güzel bebişleri
gününüzz güzel geşsin inş.
bugun temizlik varrrr
Günaydınn canlarımm
Bu arada bugün hastaneye gidecekler umarım hayırlı haberlerle geri dönerler...
Pembiş resimlere tekrar tekrar baktım ben de şu anda pasta araştırmasındayım bu pasta kaç kişilik ve ne kadara yaptırdın benim netten bulduklarım arasında en ucuz dilim fiyatı 6 lira 15 - 20 kişilik düşünüyorum ama seninkini de merak ettim
Herkese gny bu sabah uyandigimda oglymun gozunun akinin kipkirmuzi oldugunu gordum bugune randevu bulup bi goz doktoruna gpturmek istiyorum ins doly degildir randevular mikropmu kapti acaba
ısrar etseydin ya canım.İns onemli bisey degildir yarin icin 11:30 a randevu aldim bugun fulll doluymus
tatilin bitmesinden daha kötü bi şey varsa, o da bavul ve temizlik aşamasıGörsünler tabi:))
Çamaşırın alası bende, bavul boşalacak.yemek mi o da ne
Bu durum genetik de aktarılabiliyor diye biliyorum.
El kadar bebeyi çok örselemeyeceklerse araştırt ama bilmiyorum:44:
günaydın canım, ne olduki acep?:26:
dediğin gibi mikrop kapmış olabilir. önemli bi şey değildir inş.
günaydınnn hayırlı sabahlar
pempiş bayıldım bayıldım bayıldım tek kelime ile harika olmuş ellerine sağlık canım çok uğraştın ama dedi
nfk yerim ben bandanalı kızı
bornmayonuzu yesinler sizin ahhh çok tatlı oluyorlar kumda süper
bende yarın için izin almayı düşünüyorum bakalım eğer olursa bende cuma günü en azından tüm işlerimi yoluna koyarım diyorum
İlk gün gayet iyiydi, yürüyerek gezdiğimiz için çok sıkılmadı. Oteldeki kahvaltıdan aldığım meyveler kurtarıcı oldu:)
Diğer günler de iyiydi ama yoruldukca tahammülleri azalıyor. Bir de uykuya çok direndi. O kadar gezdik yorulduk ama günde 1 sefer zorlukla uyumuştur. Çocuk arabasında durduğu sürece oyalamaya çalıştım. Elma, armut, muz, çubuk ne varsa kullandım:) dinlenme yerlerimizde yürüttük, çimlerde oynattık. İdare ettik yani, hatta orada yürümeyi de ilerletti:)
Abisi çok zorluk çıkarmadı, yorulunca o da sapttı ama bunlar normal şeyler:) çocuk arabasına yeri geldi onu yatırdık.
Kan tahlili mi? Ben geçmişi tam okuyamadım, bir şey mi oldu?
Benim kızımda da aynı durum oldu, hasta olduğu dönemdi. Şimdi geçti, doktora götürülse iyi olur. Bize çocuk doktorumuz bir göz doktoruna götürmemizi 9 aylıkken söylemişti ama hala gidemedik:/
Kesinlikle
Görsünler tabi:))
Günaydın, kolay gelsin.
Merhaba,
Bi göz dr olarak duruma müdahale etmek istedim:) sabah kalktığında gözleri çapaktan açılmıyorsa ya da gün içinde çapağı varsa enfeksiyon kapmıştır. eğer çapaklanması yoksa herhangi bir kafa çarpması var mı? Öksürük, kabızlık, şiddetli kusması var mı? Valsalva manevrası dediğimiz karın içi basıncının arttığı durumlarda gözün dış kısmındaki damarlarda kanama olabilir. 10-15 güne kendiliğinden geçer. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
Sevgiler
Merhaba,
Bi göz dr olarak duruma müdahale etmek istedim:) sabah kalktığında gözleri çapaktan açılmıyorsa ya da gün içinde çapağı varsa enfeksiyon kapmıştır. eğer çapaklanması yoksa herhangi bir kafa çarpması var mı? Öksürük, kabızlık, şiddetli kusması var mı? Valsalva manevrası dediğimiz karın içi basıncının arttığı durumlarda gözün dış kısmındaki damarlarda kanama olabilir. 10-15 güne kendiliğinden geçer. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
Sevgiler
maşallah diyeyim.Devlet hastanesinde doktora gittik hemşireler daha iyi kan alıyor diye. Cidden tek seferde halletti hemşire sağolsun. Doktor da gelişimimizi beğendi. Ek gıdasından memnun değilim deyince "siz isterseniz 4-5 köfte yesin ama ona 1 köfte yeter. Israr etmeyin. Olmazsa gündüz emzirmeyin" dedi. Öğleden sonra sonuçları alıcaz inşallah bakalım.
Öğlene kocacım pizza istedi. Sağolsun hep kolay(!) şeyler ister :)
aa, işte bir 'bilen'
aramızda uzman kişi var, biz lagaluga yapıyos
saol bacım
sen ne zaman geçiyorsun yeni tayin yerine?
Merhaba,merhaba hazır göz doktoru bulmusken sorayım kızım sureklı gozlerınıovusturuyor. neden olabılır acaba? göz doktoruna götereceyız ama merak edıyorum gözleri zayıfsa kasıma gibi bir olay yapıyor olabılırmı ?
Estağfirullah canım ne demek, ayrılış için tebligatın yayınlanmasını bekliyorum. Mümkünse ramazanı burda geçirmek istiyoruz serin serin... Seni de beklerim. Ayşecikle benim kuzu tip ve huy olarak benziyolar gibi geldi bana iyi anlaşırlar yani. Öperim pekçok ayşe hatunu.
Sevgiler..
Canım benimki suyu ve tüm sıvıları çok seviyor ama gelgelim bir türlü yapamıyor ben de anlamadım neden duydugum hep ayşeciğinki gibi anormallik bizdehadi bakalım, selametle gidin gelin inş..
ayşecik yakın zamana kadar neredeyse hiç su içmiyordu.
ama şu son zamanda adamakıllı su içiyor, karpuz kavun sürekli yiyor.
buna rağmen kakası koyu kıvamlı, resmen kuru diyebilirim.
ama bi rutini var, neredeyse her gün yapıyor, bazen günde 2-3 kez.
kimi zaman da gün aşırı yapıyor..
İşte ben de ondan çok korkuyorum durduk yere çocugu kurcuklayıp durucaklar ama çok da karnı ağrıyo resmen kıvranıyoİlk gün gayet iyiydi, yürüyerek gezdiğimiz için çok sıkılmadı. Oteldeki kahvaltıdan aldığım meyveler kurtarıcı oldu:)
Diğer günler de iyiydi ama yoruldukca tahammülleri azalıyor. Bir de uykuya çok direndi. O kadar gezdik yorulduk ama günde 1 sefer zorlukla uyumuştur. Çocuk arabasında durduğu sürece oyalamaya çalıştım. Elma, armut, muz, çubuk ne varsa kullandım:) dinlenme yerlerimizde yürüttük, çimlerde oynattık. İdare ettik yani, hatta orada yürümeyi de ilerletti:)
Abisi çok zorluk çıkarmadı, yorulunca o da sapttı ama bunlar normal şeyler:) çocuk arabasına yeri geldi onu yatırdık.
Kan tahlili mi? Ben geçmişi tam okuyamadım, bir şey mi oldu?
Benim kızımda da aynı durum oldu, hasta olduğu dönemdi. Şimdi geçti, doktora götürülse iyi olur. Bize çocuk doktorumuz bir göz doktoruna götürmemizi 9 aylıkken söylemişti ama hala gidemedik:/
Kesinlikle
Görsünler tabi:))
Günaydın, kolay gelsin.
ben o zaman 15 kişilik yaptırayım çünkü seninkinden daha az kişi olur benimkinde muhtemelen dilim fiyatı 6 lira modelleme artı 10 lira diyolar seninkinin fiyatı da çok ilginçmiş bu arada yazı kısmına da katılıyorumCanım geçmiş olsun. Hvadan bile toz ve mikrop kapılıyo. İnşallah önemli bişi değildir.
Amin canım.
Yakışırrrr
Rutin evet. Verdik kanımızı. Parkta salıncak keyfi yaptık eve dönüyoz :)
Temizlik var kaçınnnnn :)
Valla bu değişecek bişi değil bence. Ben hergün tuvalete çıkmasam hasta olurum annem ise hergün çıkarsa. Yani herkesin bi bünyesi var bence. Kayısı ile yumşatmaya falan çalışcaz :/
Canım 20 kişilikti ve yarısından çoğu arttı. 107 lira tuttu :) komik bi rakam ama sanırım kendileri teslim ettiği için öyle bi ücret oldu. Bi de yine söylüyorum: iyiki doğdun hiç o renkte olur mu????? Neyseki lezzet süperdi :)
Ya uykudan uyandırcak dereceye getirdi artık duramıyor büyük insan elini karnına koyar ayaklarını kasar ya karnına doğru öylece oturum ağlıyor ben de dayanamıyorum kuzucuuuğummısrar etseydin ya canım.
aradan alıverirlerdi, sanki atla deve
10 dk lık muayene yanii, ne kadar abartıyorlar!?
tatilin bitmesinden daha kötü bi şey varsa, o da bavul ve temizlik aşaması
salı günü döndüm ben, eşimle ayşeciğin çantalarını hallettim, kendi bavulum hala küçük odada
kirlileri falan çıkardım, giyilmemişler içinde, hala toplanacak
amaan, sen de yavaştan yaparsın, yemeğe de aperatif bi şeyler hazırlarsın..
menemen gibi mesela
bebeğin 3-4 gün yapmaması normaldir, sonuçta bağırsak hareketleri her bebeğin farklı.
ama karın ağrısı çekiyorsa, bu durum ona sıkıntı yaratıyorsa sanıyorum doktora gitmek gerekir:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?