- 8 Ağustos 2011
- 11.770
- 9.248
- 448
benim adetlerim normal geçer. ağrı sızı olmaz.saol canım yok boyle olmam normalde bende anlamdım hatta dogumdan sonra hıc agrılı adet cekmedım ama bu neyın nesı anlamadım neyse sımdı daha ıyıyım ama.
AMINIyı aksamlarrr..yarın sabah 9 bucukta ultrasonum;11 de de endoskopım varr...ınsallah ıyı gecer ve guzel sonuc alırım..Allah kımsye dermansız dert vermesınn...
Pembıss ben de gormek ıstıyrodum resımlerı yaa..nerden ve nasıl gorebılıyoruzz..ben kacırdım sanırım o kısmı genel olarak..kımsenın albumunu goremıyorummm..nedennnn?? nedennnnn???:)
2 bebeyle uluslararası tatile gittik canım:) 4 günlüğüne..Hoşgeldiniz canım ne güzel geçti ben kaçırdım bişiler sanırım :44:
Hoşbuldum canım, doğum günü albümünü hemen inceledim, çok güzel olmuş. Detaylar bir harika ve sana da maşallahHoş geldin canımmmm. Biz doğum günü yaptık, 1 yaş aşımızı olduk, ben bugün son sınav görevimi yaptım. Bizden haberler böyle :)
Ay canım beğenmeme sevindim. Allah'ım hepimizin yavrularını korusun ve güzel günlerini göstersin.
4 gündü canım, döndük çok şükür.hoşgeldin bacııııım!
seni yarın gelecek diye hatırlıyordum ben de, ne güzel oldu..
yokluğun fena halde hissediliyor. bebiklerin nasıl?..
biz iyiyiz hamdolsun.. günün bombası efenin yaşgünü kutlamasını konuşuyoz
neyneyse, yanlış hatırlamıyorsam almanyaya gitmişti birkaç günlüğüne de ondan bahsediyor..[/COLOR][/B][/FONT]
bende anneme gıt dedıgıne sınır oldun sandım.
dur bende opım ozmanıyı olduguna sevındım bızımkılede aynı yemek konusunda takılma zaten
ben arkadas ıstegı gondermıstım sana gelmemısmı demek dur bı daha gonderım
hamılelıkten miras benımde var mıde yanması ama okadar sıddetli deil ..Allah şifa versin
babana da allah rahmet eylesin.
sen de aalbum yapta gorelım kızcenı bende yapmıstım gordunmu
delimi ne kızmamak eldemı
elbıseler de gıyermıs bandanalar da takarmıs yerım senı aysecık yuzunu gostermasallah sana annene yardım et hemencecık bıtırın ıslerı
bugun ben kafamı kaldıramdım kızlar sozde pazara gıdcektım ya resmen yataga yapısmıs durumdaydım
babalı ogllu sabah kahvaltılar yemısler oynamıslar ıyı oldu bıraz uyudum bende uyandıgımda adet olmustum
her yanım agrıyor
sonra oglusla carsıya gıttık ordan teyzeme ugradım oturduk geldık ..
pembe...alkış sanahersey cok cok guzel olmus oglunu nazarlardan saklasın
buarada ınanmazsın kafamda canlandırdıgım gıbısınguzel hatunsun masallah
Iyı aksamlarrr..yarın sabah 9 bucukta ultrasonum;11 de de endoskopım varr...ınsallah ıyı gecer ve guzel sonuc alırım..Allah kımsye dermansız dert vermesınn...
Pembıss ben de gormek ıstıyrodum resımlerı yaa..nerden ve nasıl gorebılıyoruzz..ben kacırdım sanırım o kısmı genel olarak..kımsenın albumunu goremıyorummm..nedennnn?? nedennnnn???:)
2 bebeyle uluslararası tatile gittik canım:) 4 günlüğüne..
Hoşbuldum
Hoşbuldum canım, doğum günü albümünü hemen inceledim, çok güzel olmuş. Detaylar bir harika ve sana da maşallahoraya da yorum yazacaktım ama yorgunluğuma ver.
Sınavlar da bitti ise yaşasınnn tatil
4 gündü canım, döndük çok şükür.
Sizlerin de yokluğu hissediliyor:) döner dönmez buraya haber verdim hemen:)
Çocuklar, iyi. Bozulmuş uyku düzenlerine geri dönmeleri lazımorada gezme modunda olunca yeri geldi 12'de yattılar yeri geldi daha erken. Epey yoruldular ama vakit güzel geçti.
Efe'nin Yaş gününü 1 sene konuşabiliriz bence:)) o kadar güzel hazırlıklar yapmış annesi
Feyza'nın doğum gününü de kutladık teyzeleri, biz de artık 1 yaşındayız
Kızlar çoktandir kk ya girmiyordum.açıkcasi artık herkes dağılmistir diyordum ama maaşallah size ya..canlarim benim kader arkadaşlarım bebisler büyüdü.umarım hepsinin sağlığı yerindedir.teyzesi yesin onları.neler paylaştık burda hepinizin hakkı çok bende oglumda .5 temmuz uras in doğumgünü sadece yemeğe çıkmayı planlıyoruz insaallah..oglusumu anlatayım biraz.bizimki daha bi haftadır emekliyor koltukdan tutunup yürüyor.öyle çok konuştuğu bişey yok.çok inatçı yemek yemiyor zorla gonlu olursa kahvaltı ve bi ogün öğleden sonra et yada çorba yiyor.iki ogün yiyor yemiyor.7 diş çıkardı. Uykusuda şaştı yazdan mi distenmi bilmem.meme delisi.hep emmek ıstiyor..oyunhaklarını ve baby tv yi çok seviyor..11 aylıkken 12.250 kg ve 79.50 cm di... Üç aydır kilo almıyor..bi saniye sabit durmuyor sürekli hareket halinde aklıma gelenler bunlar kızlar.bundan sonra takipteyim insaallah tatil olduk nede olsa.sizleri ve bebisleri çok öpüyorum.umarım hatirlamisinizdir beni
Günaydın kızlarrrrrrrrr :)
Bugün kan tahliline gideceğiz inşallah :/
Herkese süper bir gün diliyorum :)
hoşbulduk canım, saolasın..
ben de sayfalar ilerlesin istiyom ama dediğin gibi herkes ardımı bulunca etrafa dağlıyo
peşimden gelen bi ayşecik, tabi bunda elektrik süpürgesinin de cazibesi var
Eki Görüntüle 747976 Eki Görüntüle 747977
Selamlar
Biz geldik :) epeyce yorgunuz ama güzel geçti çok şükür. Bualarda ne var ne yok?
Kızlar çoktandir kk ya girmiyordum.açıkcasi artık herkes dağılmistir diyordum ama maaşallah size ya..canlarim benim kader arkadaşlarım bebisler büyüdü.umarım hepsinin sağlığı yerindedir.teyzesi yesin onları.neler paylaştık burda hepinizin hakkı çok bende oglumda .5 temmuz uras in doğumgünü sadece yemeğe çıkmayı planlıyoruz insaallah..oglusumu anlatayım biraz.bizimki daha bi haftadır emekliyor koltukdan tutunup yürüyor.öyle çok konuştuğu bişey yok.çok inatçı yemek yemiyor zorla gonlu olursa kahvaltı ve bi ogün öğleden sonra et yada çorba yiyor.iki ogün yiyor yemiyor.7 diş çıkardı. Uykusuda şaştı yazdan mi distenmi bilmem.meme delisi.hep emmek ıstiyor..oyunhaklarını ve baby tv yi çok seviyor..11 aylıkken 12.250 kg ve 79.50 cm di... Üç aydır kilo almıyor..bi saniye sabit durmuyor sürekli hareket halinde aklıma gelenler bunlar kızlar.bundan sonra takipteyim insaallah tatil olduk nede olsa.sizleri ve bebisleri çok öpüyorum.umarım hatirlamisinizdir beni
Allah yardımcın olsun canım,Iyı aksamlarrr..yarın sabah 9 bucukta ultrasonum;11 de de endoskopım varr...ınsallah ıyı gecer ve guzel sonuc alırım..Allah kımsye dermansız dert vermesınn...
ah canım beniimm, nice yaşlara, sağlıkla mutlulukla inşFeyza'nın doğum gününü de kutladık teyzeleri, biz de artık 1 yaşındayız
günaydın bacım. rutin kan tahlili di mi?Günaydın kızlarrrrrrrrr :)
Bugün kan tahliline gideceğiz inşallah :/
Herkese süper bir gün diliyorum :)
günaydın canım, ne olduki acep?:26:Herkese gny bu sabah uyandigimda oglymun gozunun akinin kipkirmuzi oldugunu gordum bugune randevu bulup bi goz doktoruna gpturmek istiyorum ins doly degildir randevular mikropmu kapti acaba
aysecik yeni bişey öğrendi alkışgünaydın canlar!!
ayşecikle güne erken merhaba diyoruz
kalkıp bizimle kahvaltısını etti. artık 'bitti' diyor.
şarkı bitince, yemek bitince 'bittii' diyorum, o da diyor:76:
'aç- ver- al' üzerinde hala çalışıyoruz.
neyse bugün birkaç posta çamaşır var yıkancak, nevresimler havlular falan..
ayşeciğin çamaşırları ütülenecek..
Allahtan bugün yemek derdim yok, bi ara ayşeciği de çıkarıcam, şöyle bi gezelim kızımla
dost düşman güzellik görsün
Kızlar çoktandir kk ya girmiyordum.açıkcasi artık herkes dağılmistir diyordum ama maaşallah size ya..canlarim benim kader arkadaşlarım bebisler büyüdü.umarım hepsinin sağlığı yerindedir.teyzesi yesin onları.neler paylaştık burda hepinizin hakkı çok bende oglumda .5 temmuz uras in doğumgünü sadece yemeğe çıkmayı planlıyoruz insaallah..oglusumu anlatayım biraz.bizimki daha bi haftadır emekliyor koltukdan tutunup yürüyor.öyle çok konuştuğu bişey yok.çok inatçı yemek yemiyor zorla gonlu olursa kahvaltı ve bi ogün öğleden sonra et yada çorba yiyor.iki ogün yiyor yemiyor.7 diş çıkardı. Uykusuda şaştı yazdan mi distenmi bilmem.meme delisi.hep emmek ıstiyor..oyunhaklarını ve baby tv yi çok seviyor..11 aylıkken 12.250 kg ve 79.50 cm di... Üç aydır kilo almıyor..bi saniye sabit durmuyor sürekli hareket halinde aklıma gelenler bunlar kızlar.bundan sonra takipteyim insaallah tatil olduk nede olsa.sizleri ve bebisleri çok öpüyorum.umarım hatirlamisinizdir beni[/QUOTE
hosgeldın hatırlarız tabı nıye hatırlamayalım oglusunla fotonu koymustun
masallah ogluna boyuda kılosuda yerınde sağlıkla buyusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?