saol bacım. kv dalmadı. ben böreğin ona veridiğime pişman oldum.
çünkü çok güzel olmuştu
beğenmene sevindim. fıstıklı forewer!!
afiyet bal şeker olsun, kilo olmasın
biz koskanın külahını koyup yiyoruz valla
kaşıkla yerken sanki tadı güme gidiyor, külahlı çok daha keyifli:131:
ama seyitoğlunun değil, koskanın külahı olceeek!
biraz suyla karıştırıp dene canım bende basladim vermeye yanliz ishal oldu distenmi yoksa sutten mi bilemiyorum:44:
biraz suyla karıştırıp dene canım bende basladim vermeye yanliz ishal oldu distenmi yoksa sutten mi bilemiyorum:44:
okurken aklıma biri geldi yaa
koskanın tostu da var şekerim, onla da başka bi güzell:78:
Eki Görüntüle 753630 Eki Görüntüle 753631
sanırım inek sütü birden ağır geliyor, ondan ishal oluyorlar..
inek sütünün ishal yaptığını duymuştum.
yine buradan topikten de geldi bu yorum.
bakalım, sütle deneyeyim bir de..
bardaktan suyunu içer ama öyle birkaç kere de hızlıca. olmazsa kaşıkla da deneyeceğim.
plan iptal oldu madem yemek işi sana kaldı yine di mii?:86:
oooh, gözün aydın!
hem bu kadar kısa sürede geldi, hem de servis ücreti azmış..
istanbulda olsa, sırf servis için alırlar o parayı
ben filtreyi rutin kontrol ediyorum ama kir pislik pek olmuyor.
haricen parlatıcı yerine zaten sirke kullanıyorum.
hem doğal temizleyici, hem kokuyu gideriyor, hem parlatıyor.
günaşırı çalıştırıyorum. 65 derecede yıkanıyorlar ancak yine de deterjan artığından emin olamacağım için
özellikle ayşeciğe kullanacağım fincanı, tabağı, kaşığı mutlaka sıcak suyla çalkalıyorum.
benim makinem fena halde koku yapıyor. özellikle bu sıcak yaz günlerinde
onun için de 2 ayda bir finish makine temizleyici kullanıyorum.
koku için bi ara limonu da denedim ama pek etkili olmadı.. :100:
gider borusunda su kaldığını ve onun koku yaptığını tahmin ediyorum.
ama sevgili kocam hala bakamadıı
afedersin yaaa, açık söyleyeyim. yazdığını okurken güldüm
hani sen yaşarken çok sinir bozucu ama; kız-erkek figürü ve ana-oğul
güzel olmuş güzeel..
ama bence de dış mekan fotoğrafları daha iyi, çünkü daha doğal duruyorlar.
kimi fonlar çok stüdyo işii
bu fotoğrafçıları anlamak mümkün değil. kameralı cep telefonları ardından herkesin elinde profesyonel bi fotoğraf makinesi.
işleri yerle bir oldu. şimdi biometrikten vesikalıktan para kazanıyorlar, bir de böyle özel fotolardan.
hani öyle tab falan diye bişey kalmadı..
buna rağmen fiyatlar şişik, kalite vasat!
kııız, bi de beni çok alıntı yapıyor diye söylüyorsun, dön de bi kendine bak
uçan fotoyu merak ettim, hızlı hızlı profile girip albüme baktım ama yokmuş
valla tarifin süpper oldu, kaydettim. ben böreği hep yoğurtla yapıyordum, süt daha yumuşak yaptık.
benden ziyade eşimin beğenmesi mühim çünkü gurme gibi lezzet algıları fena halde açıktır.
iftardan önce kv ye de bi tabak yaptım gönderdim, tadına bakınca dizlerimi dövdüm. ama artık çok geçti
az önce ayşeciğe ilk kez inek sütü verdim.
günlük sütü az ılıtıp fincanla içirmeye çalıştım. baştan içmeye meraklıydı ama sonra istemedi.
şuan pek de aç değil onun etkisi olabilir. açken yine deneyeceğim.
biberon alıyor olsaydı belki daha kolay olurdu.
ama günde bir fincan bile içse, ikimiz için iyi olur. hem o alışır hem ben rahatlarım.
bugünlerde memeye çok düştü çünkü..
saat daha sabahın 9u. bu ne sıcak ya?!
durduğum yerde ter döküyorum. oturduğum odaya henüz güneş bile gelmedi..
Pembiş net çıkmadılar resmi cep telefonuyla çektim ayakkabının altı kirli:)beyinsizler onu bile photoshoplamamış ,neyse yürüdüğü belli naparsın:)
ayy koptum kp yorumunagerçekten ağır biraz ama eşim çok seviyor
Allah ferahlık versin hepimizde oluyor bu durum bazen
ay evet kucağımda zırlayan kerem ve adamın uyuz tripleri hiç çekilmiyordu
günaydın hayırlı cumalar
busmai yakışıklı oğluna bayıldım maşallah ona fotoğrafçınızada sinir oldumsonuçta zevkler tartışılmaz ve para veriyorsun neyseki oflasada puflasada yapmış
pempiş demek bir an sana süpriz oldu sonra gene kaldın patates köfte yapmaya neyse eşin çok içten istemiş demek patates köfteyibu arada hastanenin kart göndermesi süper bir incelik
born canım yaa ozalitçilerin çoğu böyle herhalde ben baskılar için işyeri ile çalıştığımız yere gidiyorum sağolsunlar sorun yaratmıyorlar ama sanki biraz fazla uğraşınca sıkılıyorlar gibi geliyor bunlarda nelerle uğraşıyor gibi kardeşim sen alacağın paraya bak gerisine karışma
elifnaz ayy demek 3. bebişinde renkli gözlü inşallah değişmez canım
aryam kp nin yorumu süpermiş
nfkcanım börek süper gözüküyor ellerine sağlık
kayınvalıdeninde tattırmıssın iftardan önceneyseki dalmış kadıncağız lezzeti hemen tatmak istemiş
bu arada ıce mar denedim süper süper süper özellikle antep fıstıklısı artık hep alırım teşekkürlerr
sabah sabah yine başladı diyeceksiniz ama şuna bakın yaa!!!
acaba çilekler suyunu bırakmadan nasıl öyle kalabiliyor?
Eki Görüntüle 753624 Eki Görüntüle 753622
http://............com/2013/07/11/sutsuz-yogurtsuz-cilekli-kek/
okurken aklıma biri geldi yaa
leke çıkarıcı kullanıp tavsiyesi olan varmı??
Herkesciklere gny dun girfim ara ara okudum ama yazamadim temizlige kalkistim dun yatak odami ve buzdolabimi.temizledim bugundr en sevmedigim is olan mutfaga baslicsm oglani uyuttum etrafi duzenleyip mutfakta alicam solugu ara ara girerim telefondan
Valla halılardan falan kesinlikle kosla oxi. Kıyafetlerde ise amwayin bi spreyi var o. Ama Efeninkilere kullanmıyorum.
Kosla dedim de aklıma sabah sabah koskaya sardıranlar geldi!! Noluyo be size?!?!
Yoo yapmadı daha öncede ara ara çikolata yemişliği var zaten ama alerji durumu olmadı bizde. Bencede evde bulunsun. Birşey hazırlsyasım gelmediğinde yada arya yemediğinde iyi oluyor. En güzeli de seyehatlerde süperaryacım çikolata parçacıklı mama alerji yaptımı ?
çikolata genelde alerjı yapıyor diyorlar artık sıkıldı bizimkide aynı şeyleri yemekten değişiklik yapayım bende çocuğuma
Yoo yapmadı daha öncede ara ara çikolata yemişliği var zaten ama alerji durumu olmadı bizde. Bencede evde bulunsun. Birşey hazırlsyasım gelmediğinde yada arya yemediğinde iyi oluyor. En güzeli de seyehatlerde süper
efeninkilerde ne kullanıyorsun peki bizimkinin takımının üst tişörtü erik lekesi olmuş ama yıkadım çıkmadı :44:
şimdi birşey okuyordum da "Kafein içeren kahve, kakao, çikolata gibi besinler. Kafein bebeği sinirli yapabildiği gibi kalsiyum ve diğer besleyici maddelerin emilimini de engeller." eee çikolata yerse çocuk sinirli mi olur:44:
Vallaev kıyafetlerini lekeli giyiyor :) dışarı kıyafetinde henüz öyle bi leke olmadı. Ebebekte bebekler için leke çıkarıcı vardı ama nasıldır bilmiyorum :/
Bence çok yerse olabilir. Gerçi ben daha hiç çikolata vermedim.
yoğun yoğun çok yoğunramazan dolayısıyla bebişler uyuyunca ben de uyuyorum artık hiç pc ile bağlantım kalmadı...geçtiğimiz pazar kutladık doğum günümüzü...pastamız süs bakımından faciaydı...dilek pastanelerinden yaptırdım ama fiyaskoydu. Allahtan lezzeti güzeldi. gerçek doğumgünümüz 19.07 yani doğuştan fenerliyiz...babamıza en büyük doğum hediyesiydi 3 gün beklediler
tüm bebişlerin yeni yaşını kutluyorum. bebişlerin ikisi de yürüyor ve ikisi de yemiyoryaz dolayısıyla herkesin ortak derdi..bu arada 1. yaş kan tahlilleri için bebekler aç karına mı gitmeli yaptıran arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak isterim...tüm bebişlere ve güzel annelere öpücükler...
Neyneyse nerdesinnnnnnn??
Busmaiiiiiiiiiii nerdesinnnnn??
Özlemmmmmmm nerdesinnn??
Akşam tayfası toplanınnnnn :)))
"Çin'de bir kadın, 8 aylık bebeğinin yüzünü makasla 90 yerinden deldi..Kan donduran olayda, Xiao Baonun süt emdiği sırada anneyi ısırdığı, bunun üzerine çılgına dönen kadının eline aldığı makasla bebeğe saldırdığı belirtildi.
Tesadüf eseri olay yerine gelip bebeği kanlar içerisinde bulan amcası, hemen hastaneye yetiştirdi. Xiao Baoya hastanede 100 dikiş atılırken, doktorlar hayatta kalmasının mucize olduğunu söyledi.
Temizlik işçisi anneye akıl sağlığının yerinde olduğuna dair rapor verilmesi ülkede tartışma yarattı. Bebeğin anneyle birlikte eve gönderileceği açıklamasına ise tepki yağıyor.."
okurken kanım dondu yaa rabbim
Herkese günaydın.
Dogum gününüz kutlu olsun.
Yiyip içmekle meşguldüm.Aden çok huysuzdu giremedim.Gece de her saati gördüm yani.
az önce ayşeciğe ilk kez inek sütü verdim.
günlük sütü az ılıtıp fincanla içirmeye çalıştım. baştan içmeye meraklıydı ama sonra istemedi.
şuan pek de aç değil onun etkisi olabilir. açken yine deneyeceğim.
biberon alıyor olsaydı belki daha kolay olurdu.
ama günde bir fincan bile içse, ikimiz için iyi olur. hem o alışır hem ben rahatlarım.
bugünlerde memeye çok düştü çünkü..
Kolay gelsin canım.Mutfak en zoru.Ora bitince tamam zatenHerkesciklere gny dun girfim ara ara okudum ama yazamadim temizlige kalkistim dun yatak odami ve buzdolabimi.temizledim bugundr en sevmedigim is olan mutfaga baslicsm oglani uyuttum etrafi duzenleyip mutfakta alicam solugu ara ara girerim telefondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?