benim doktorumda oğlum olduğu için derhal kesmemi söyledi. sütün içinde geçen gebelik hormonu erkek bebeklere çok fazla zarar verir dedi.
Valla biz yerken istiyordu veriyordum. Birde ona bakarsan hamilelikte ve bebeklerde hergün çikolata yiyen bebeklerin daha mutlu, huzurlu olduklarını anlatan bir araştırma okumuştum. Aslında iki fikrede tam olarak katılmasamda içimden geldiği gb davranıyorum ben:)
Kız bu menü bizim bugünki menüye çok benziyo heee
Ben bugün yine busmaiden takılacam:) tavuk şiş, mercimekli bılgur pilavı, mercimek çorba, köz patlıcan salatası. Biraz baklagil ağırlıklı olmuş ama olsun
'yapacağım, başaracağım, geleceğim.. '
valla miktar bilmiyorum, ama onlar için her şekilde başka bi şey, sütü memeden içmeye alışıklar.
ben bi fifty fifty deneyeyim, yazarım sonucu
ayşeciğin kıyafetlerine hiç kullanmadım,
deterjanı dalan roxy, beklemiş lekeleri bile çıkarıyor. ben çokmemnunum.
haricen kosla oxi kullanıyorum.
ay bacım, okurken yoruldum valla..
kolay gelsin, bu ne enerji!maşallah sana.
güneeeey
hani yazın serin kışın sıcak olur derler ya..
bizim ev güney cephe ama, yazın sıcak, kışın soğuk.
sebebi; yazın hiçbirşekilde rüzgar almıyor. etrafı kapalı. güneş bi odadan doğup öteki odadan batıyor.
kışın, soğuk. 30 küsür senelik bina, izolasyon yok. çatı katı, alt boş-üst boş, camlar ısıcam değil
delüüüü
salı pazarının olmadığı yerde koska ve icemar varsa bi dene, anlarsın ne oluyo bizeee
amaaaan! şurda 1 yaşa ne kaldı?!
göbüşü emen adoş
Hayırlı cumalar canlar gecemiz sıkıntılı geçse de bugün düne nazaran daha keyifliyiz..
Babamız cumaya gitti ordan da doğum günümüz için hazırladığım afiş ve süslerin çıktılarını almaya gidicek bizde uslu uslu babamızı beklicez iftarda babamız yok tek başına da hiç keyifli olmuyo ama yapıcam yine de bişeyler tavuk muhabbeti olmuştu geçenlerde tavuk yapıyım da oğluşuma da yediririm hiç değilse
Aksam iftara ne mamalar dusunuyorsunuz benim aklimda henuz bisey yok karar veremedim
Valla biz yerken istiyordu veriyordum. Birde ona bakarsan hamilelikte ve bebeklerde hergün çikolata yiyen bebeklerin daha mutlu, huzurlu olduklarını anlatan bir araştırma okumuştum. Aslında iki fikrede tam olarak katılmasamda içimden geldiği gb davranıyorum ben:)
Ben bugün yine busmaiden takılacam:) tavuk şiş, mercimekli bılgur pilavı, mercimek çorba, köz patlıcan salatası. Biraz baklagil ağırlıklı olmuş ama olsun
Eki Görüntüle 753796
Annemin yazlığındayız oğlum hamakta uyudu , resimde tavşanla oynuyor burda tavşanımız kedimiz tavuğumuz hamağımız mevcut :)
:) sorma biz bitaneyle başa çıkamıyoruz :)
Allah iyiliğini versin canım ya:)))
Tavuk şiş ozlemcr nin ,yazıdan alıntılama yaparken bana karıştı gitti
Ben de bugün çikolatalı pasta yedirdim ilk kez, kendim yaptım elmalı tarçınlı kekten
yok kızartma değil, fırında köfte patates.Menun gzl cnm patates kizartmadi ugrastirmazmi seni kac kisi gelecekler salcsli koftede olabilir
Evet, aramızda bir alıntı yarışı mı yapsakÖncekikle alıntı rekoru kıracaz valla du bakalım
Ben ikizler burcuyum. Şekil ve eşitlik takıntım var yaaaa çok sinir :)
Bayramda da burda değiliz diyerekten ben bu işten yırtarım bence hahahahah
Kosla ve koska çok uyumlu değil mi ? :) dünden beri dondurma muhabbeti yapıyolardı şimdi buna başladılar; çok fenalar
Aman uyku gibisi var mı yaaaaaa:)?? Oğluşum uyusa ben de uyuyabilirim de canım tv izlemek, kitap okumak, teleonda konuşmak gibi insani şeyler istiyo :/ sanırım kek yapacağım(ne alaka hahahah).
Bence cacıkla uğraşma ama barbunya güzel olur. Cacığun yapması değil servisi gıcık geliyo bana. O yüzden ben naneli katı cacık yapcam misafirlere
ya menü çok zor değil. ben telaş yapıyorum misafir geleceğinde. en rahat pişirebileceğim şeyler olmasına dikkat ediyorum. bir de ramazanda su olsa yeterValla biz yerken istiyordu veriyordum. Birde ona bakarsan hamilelikte ve bebeklerde hergün çikolata yiyen bebeklerin daha mutlu, huzurlu olduklarını anlatan bir araştırma okumuştum. Aslında iki fikrede tam olarak katılmasamda içimden geldiği gb davranıyorum ben:)
illaki biberona alıştırmayalım da biberonla içirmek rahat oluyor. bir de oğlum biberon bardak geçişini ço rahat yaptı. ben ondan biberon veya alıştırma bardağı ne olursa olsun, öneml olanın süte alıştırmak olduğunu düşünüyorum. çevremdeki arkadaşlar süte alıştıramadıklarından sıkıntı çektiler. özellikle yemeyen çocuk ise söz konusu olan içtiği 1 bardak süt anneyi mutlu edebiliyorsüt konusunda önerim olacak biberona alıştırmak yerine alıştırma bardağıyla verebilirsiniz. ben bardağı nuk almıştım bir de büyük biberon aldığım memeyi çıkarıp bardağın ağzını takıyorum gece çok güzel içiyorlar. sonra bide biberon bıraktırmaya çalışmakla uğraşmayalım. bu arada pastayı kardeşim teslim almış sesini çıkarmamış ben alsaydım sorardım çirkin anneyi vallasağlık olsun kutladık bitti işte hatıra kaldı bize ana oğul
ohh mis. kerem beyler hamak keyfindeEki Görüntüle 753796
Annemin yazlığındayız oğlum hamakta uyudu , resimde tavşanla oynuyor burda tavşanımız kedimiz tavuğumuz hamağımız mevcut :)
Oglus var iftarda ama yedigimden bisey anlamiyorumki onu uyutmayi bekleyince de ohooo esim olunca o ilgileniyo hic degilse neysee yapcak bisi yok tavuk sisden patatesli tavuk yemegine geri donus mu yapsam guvec mi yapsam ne yapsam ne yapsaaam bir hamak alip sallansam
Eki Görüntüle 753796
pembissss
sonunda dogum gunu fotoğraflarını gördümpek guzel olmuş nice yaşlara inşallah
yok kızartma değil, fırında köfte patates.
4 kişi geliyor canım.
Evet, aramızda bir alıntı yarışı mı yapsakkim daha çok alıntılıycak tek seferde
Ben de balık burcuyum ama bende de bu fazla adaletçilik var. Kendime kızıyorum bazen.
Bayramda biz de eşimin memlektine gidicez inşallah. Zaten ankara gibi bi şehir bayrmda bomboş oluyor.
Evet, çok fenalar katılıyorum:) netten icemar nerde bulunur diye aratıcam, fıstıklı da fıstıklı diye diye
kuru cacık tarifini istiyorum:)
barbunyaya sarımsak atayım mı?
akşama kek talebi mi var bu arada:))
ya menü çok zor değil. ben telaş yapıyorum misafir geleceğinde. en rahat pişirebileceğim şeyler olmasına dikkat ediyorum. bir de ramazanda su olsa yeter
illaki biberona alıştırmayalım da biberonla içirmek rahat oluyor. bir de oğlum biberon bardak geçişini ço rahat yaptı. ben ondan biberon veya alıştırma bardağı ne olursa olsun, öneml olanın süte alıştırmak olduğunu düşünüyorum. çevremdeki arkadaşlar süte alıştıramadıklarından sıkıntı çektiler. özellikle yemeyen çocuk ise söz konusu olan içtiği 1 bardak süt anneyi mutlu edebiliyor
ohh mis. kerem beyler hamak keyfinde
kuzu ya ne güzel hayvanları tv'den izlemiyor, bizzat doknuyor, görüyor.
bacım geldi, ayşeciği de alıp parka gittik.
bizim gibi bebelerini parka getiren biri daha vardı..
Eki Görüntüle 753698 Eki Görüntüle 753699
Eki Görüntüle 753700 Eki Görüntüle 753701
Zeytinyağlı barbunya ekleyim mi? Bir de cacık? Çok mu olur?
Nuk NUK-NA750413 Biberonlar / Bardaklar En Ucuz fiyatları indirimli taksitli havale fiyatı ve ürün özellikleri akıllı fiyat'ta
e-bebekte nuk urunlerinde % 30 indirim vardi ben bunu aldim ogluma
Bitter çikolatanın çocukların zeka gelişimi açısından önemli olduğunu biliyorum.Ben biraz biraz veriyorum.
Eki Görüntüle 753796
Teyzesi çoooook öpüyor onu.Tatlı çocuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?