Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Tavuk sis fikri gzl mis kiz patlucan salatasuna bayginim tavuk sis i nasil yapiyorsun aryam

kızz kim bu ben anlayamadım açlıktan herhal :44:
dalan birde onu deneyeyim omo baby kullanıyorum bende o bitsin dalan alalım

inşallah düzgün bir ozalıtçi bulur
tek başına iftar ama oğlusunu saymıyormusun adamdan

Aksam iftara ne mamalar dusunuyorsunuz benim aklimda henuz bisey yok karar veremedim

bizde mercimek çorbası, barbunya, pilav ve yanınada salata yada yoğurt var

Annemin yazlığındayız oğlum hamakta uyudu , resimde tavşanla oynuyor burda tavşanımız kedimiz tavuğumuz hamağımız mevcut :)
Ohh havs almis aysecik bursa da bugun deli gibi sicak var yanliz bunun bebeleri cokmus nasil basa cikiyor bu kadar bebeyle:)))

:) sorma biz bitaneyle başa çıkamıyoruz :)

Allah iyiliğini versin canım ya:)))
Tavuk şiş ozlemcr nin ,yazıdan alıntılama yaparken bana karıştı gitti
Ben de bugün çikolatalı pasta yedirdim ilk kez, kendim yaptım elmalı tarçınlı kekten

Son düzenleme:

oooo süper yaa yok yok kereminde keyfi yerinde belli

Allah iyiliğini versin canım ya:)))
Tavuk şiş ozlemcr nin ,yazıdan alıntılama yaparken bana karıştı gitti
Ben de bugün çikolatalı pasta yedirdim ilk kez, kendim yaptım elmalı tarçınlı kekten

ohh afiyet olsun ellerine sağlık

Oglus var iftarda ama yedigimden bisey anlamiyorumki onu uyutmayi bekleyince de ohooo esim olunca o ilgileniyo hic degilse neysee yapcak bisi yok tavuk sisden patatesli tavuk yemegine geri donus mu yapsam guvec mi yapsam ne yapsam ne yapsaaam bir hamak alip sallansam

Menun gzl cnm patates kizartmadi ugrastirmazmi seni kac kisi gelecekler salcsli koftede olabilir
yok kızartma değil, fırında köfte patates.
4 kişi geliyor canım.

Evet, aramızda bir alıntı yarışı mı yapsak kim daha çok alıntılıycak tek seferde
Ben de balık burcuyum ama bende de bu fazla adaletçilik var. Kendime kızıyorum bazen.
Bayramda biz de eşimin memlektine gidicez inşallah. Zaten ankara gibi bi şehir bayrmda bomboş oluyor.
Evet, çok fenalar katılıyorum:) netten icemar nerde bulunur diye aratıcam, fıstıklı da fıstıklı diye diye
kuru cacık tarifini istiyorum:)
barbunyaya sarımsak atayım mı?
akşama kek talebi mi var bu arada:))
ya menü çok zor değil. ben telaş yapıyorum misafir geleceğinde. en rahat pişirebileceğim şeyler olmasına dikkat ediyorum. bir de ramazanda su olsa yeter

illaki biberona alıştırmayalım da biberonla içirmek rahat oluyor. bir de oğlum biberon bardak geçişini ço rahat yaptı. ben ondan biberon veya alıştırma bardağı ne olursa olsun, öneml olanın süte alıştırmak olduğunu düşünüyorum. çevremdeki arkadaşlar süte alıştıramadıklarından sıkıntı çektiler. özellikle yemeyen çocuk ise söz konusu olan içtiği 1 bardak süt anneyi mutlu edebiliyor

ohh mis. kerem beyler hamak keyfinde
kuzu ya ne güzel hayvanları tv'den izlemiyor, bizzat doknuyor, görüyor.

Bir hamak talebi de burdan:))

pembissss
sonunda dogum gunu fotoğraflarını gördüm pek guzel olmuş nice yaşlara inşallah

Çok sağol canımmm :)

Bence barbunyada sarımsak güzel oluyor valla

İcemarcı gıcık arkadaşlar

Üzümlü keki oğluşuma yaptım valla. Üzüm çok seviyo bi de bişi yemiyo bari kek yesin diye. Aman uyuzcuk bir iki mıncırdı bıraktı :/ neyse bakalım ilerleyen saatlere.. Eşim beyfendi poğaça îstedi sahurda yemesi rahat olsun diye. Hamuru mayalanıyo şuanda bakalım.

Busmai ne güzel valla Kerem açısından çok seviniyorum :) bizimki anca balkondan kedilere baksın konuşsun :)

Efecim uykusuzluktan ölüyor ama uyuyamıyor sabahtan beri 20 dk uyudu sadece. Göğüslerim acıyo artık emzirmekten noluyo anlamadım. Bakıcısı da uyutamıyo ki uyuturdu bi şekilde. Hamak sallamaktan bi haller olduk valla.

Sağolun kızlar keşke kendi evimiz de bahçeli olsaydı ama buna da şükür değil mi
Neyneyse menün harika!

biberon yerine alıştırma bardağı daha rahat olabilir demek istemiştim yaşlarına girdiler sonuçta ama tabi anneler kendi bilir içsinlerde neyle olursa artık...

illaki biberona alıştırmayalım da biberonla içirmek rahat oluyor. bir de oğlum biberon bardak geçişini ço rahat yaptı. ben ondan biberon veya alıştırma bardağı ne olursa olsun, öneml olanın süte alıştırmak olduğunu düşünüyorum. çevremdeki arkadaşlar süte alıştıramadıklarından sıkıntı çektiler. özellikle yemeyen çocuk ise söz konusu olan içtiği 1 bardak süt anneyi mutlu edebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…