Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ayy annesi tatilde diye sarılıp sarılıp duruyor kuzucuk anasına:) onların sevmeleri böyle hırpalayarak işte
Busmai dün sormuştun, cevap yazamamıştım.Ekmek mak.yoğurduğu hamurla yapılan poğaça puf puf oluyor.
ben de mi alsam ne
İyi fikir, yemek telaşından yırttın :)

Ya bu kerem tam bir köfte oldu:)) yesek mi onu

Salata iyi olur.
İslim kebabında piştiyiz:))

Güveçte parça tavuk mu?
Güvencim annemde, isteyim bari
feyza da öyle annesi

sen çok fenasın yaa:) patatesli kuşbaşı da iyi fikirmiş,sarımsak koyuyor musun?
bu arada az önce dışarı çıktım eczaneden mavi pipetli avent bardağı ve sıcaktan isilik olan totişine hametan krem aldım geldim, 43 tl ödedim ikisine inşallah işe yarar

Kv fırına et verelim dedi. Gidip bi çorba yapayım bari. Domates çorbasıııı!

Nasıl yapıyosun domates çorbasını?? Ben domatesle sevmiyorum salçayla yapıyorum.

Bütün tavuğu nasıl servis yapıcam?

İnşallah başarılı geçer ameliyatın..

Hayırlı olsun canım.

Tavuğu zaten poşete koymadan budunu ve kanadını içten eklem yerinden çıkarıyoruz (hatta ben buna tavukla fazla samimi olmak diyorum :)). 1 saat kadar da fırında kalınca zaten lokum gibi oluyor. Sofraya öyle getirip sofrada kes. Herkese tercih ettiği bölgeyi verirsin :))

Vuhuuuu süper :)

Canım bir fesleğenli makarna çekiyooor, şöyle bol domateslii:44:

Sus artıkkkkkkkk :)

YA gülerek emmesi diyince içim gitti o bakımdan dedim. Özlerim onun o halini :))

Hahhahaha evet tadımızdan yenmiyoooo :)

Muhallebili kadayıf

Canım bir fesleğenli makarna çekiyooor, şöyle bol domateslii:44:

Ee değil mi? Nerden aldılar bu tadı:)

Niye kız güzel menü işte. Hergüne pilav yapma, makarna yap dermişim

yok kızlar ya tavuğu başka türlü yapcam ne yapsam ne yapsam
Güveçte yap(bkz aryamm)

biz bu akşam kv ye gidiyoruz iftara
elim boş gitmeyeyim diye dün yapacağım mantarlı et soteyi bugün mantarlı etli bohça börek olarak hazırladım,götüreceğim

Güle güle kullanın şekerim. Hayat ne kadar pahalı yaaaa?!?!?

Ekmek makinası alma otur kendin yoğur. Çevremde ne kadar o makinadan alan varsa artık kullanmıyor da o bakımdan :))

Bütün tavuğu markette parçalatıp domates biber sarmsak karabiber zeytinyağ ve kekikle çok kısın ateste su eklemeden pişiriyorum. Misafir için olduğundan but ta olur bence
Gel kız gelll! Yakın da zaten. Başımın üstünde yerin var.

Hımmm joleli meyveli irmik tatlısı:) çok pratik ve şık görnüyor. Bakalım pembiş ne önericek?

elim boş gitmeyeyim diye dün yapacağım mantarlı et soteyi bugün mantarlı etli bohça börek olarak hazırladım,götüreceğim

Hamarat gelin busmai :) valla ben bi yere giderken hayatta bişi yapıp gitmem. Biri de gelirken bişi getirsin istemem(lohusa dönemi hariç:)) çünkü onca şeyi kim yiyecekkkk?!?!?

offff gene yemek menü muhabbeti başlamış
ben hem acıktım hem sıkıldım işten bir an evvel çıkayım istiyorum ama geçmiyor zaman
söyle bir çıkıp dolaştım geldim yok sıkıntı geçmedi
neyse yapcak birşey yook saati bekliycez

dünden kalanlar menü;
domates çorbası
izmir köfte
pilav
salata
cacık

Hadi bardağınız hayırlı olsun, güle güle kullansın. Sanırım o bardaklara diğer başlıklar da takılabiliyor. Pipeti sevmezse değiştirirsin.
Totişe de şifa olsun hametan krem
Ben her kaka sonrası sudocrem sürüyorum. İyi şimdilik.

Ben tavuklar o kadar haşır neşir olamam :))
Ya bir de ben heyecanlıyım. Fikir güzel ama servistezorlanırım.
Ben de bayılıyorum emmeye başladığı zamanki yüz ifadesine. Huzur bulur gibi.. Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.

Fırında patatesli kuşbaşı kv min yemeğidir:) bilmem koymuyor heralde. ilk bir kaç gün bizimki de çözemedi bardağı. Şimdi yürürken elinden bırakmıyor hem bişiler içiyor, hem yürüyor, sanki usta yürüyor bana
Evet bana da pahalı gelmişti bardak, ama şimdi sonuna kadar değerr:)

Kurnaaaaazzzz! Bir taşla iki kuş:)

O da olur. Ben geçen gün muzlu ve muz jöleli yaptım. Çok hoşlanmadım. Favorim frambuazlı ve çilek jöleli

Düşünceli hatun.

Güle güle kullanın şekerim. Hayat ne kadar pahalı yaaaa?!?!?

Ekmek makinası alma otur kendin yoğur. Çevremde ne kadar o makinadan alan varsa artık kullanmıyor da o bakımdan :))

Herkes senin gibi hamarat mı şekerim.

Kızlar ya sinir oldum. Evimize taşınırken ankastreleri simensten almıltık. O sırada beğendiğimiz davlumbaz buradaki mutfak dolaplarına uymayınca başka olabilecek bir model getirip takmışlardı. Arada da fiyat farkı vardı. Düşünün şubatta taşındık daha yeni cevap gelmiş merkezden. Para iadesi yapamıyorlarmış. 300 liralık bir süpürge falan alabilirmişiz. Ben napıyım süpürgeyi zaten var?!?!?! Ne yapıcam bilemedim. Buzdolabımız baya eski; ilk göreve başladığımda almıştım artık 12-13 yıl oldu. Acaba onu mu değiştirsek? Durup dururken ne salakça bişi ya

Herkese hayirli haftalar bornn basin sagolsun nfk cim umarim suphelendigin gibi durum yoktur gecmisi cok okuyamadim ama test yaptirdinmi?
evet canım bugün kan verdim, yarın sonucu alıcaz.

ben dün yaptım pişman oldum. eşim harici kimse yemedi.
senin mönün salata istiyor aslında ama cacık da var, yani olmasa da olur bence, yenmiyor cünkü.

İş yok güç yok nolcek napalım pembiş usta anlatıyor biz yapmaya çalışıyoruz.
ayneeen!

kurban olurum ben onun kalkıp kalkıp annesine sarılmasınaaa.. Ya Rab, sen ne güzellikler yaratıyorsun

yeme de yanında yat derler ama yanında yatan enayidir

akıllı-marifetli gelin seniiii
hem evdeki kalmış yemeği değerlendirdin hem de kv ye harika bi börekle gidiyorsun...

ne desen haklısın..
satmaya gelince türlü türlü laf ediyorlar, aman efendim canım efendim..
yaparız, hallederiz.
ama bi değişim hele de para iadesi mevzu olunca, bin dereden su getiriyorlar.
illet ediyorlar. büyük markalar da bunu yapıyor yaa, peees!

Çift kapılı buzdolabı harika olur bence.Ama yok daha fazla para ödemek istemezsen sebil, semaver gibi bir şey alabilirsin.Tabi bunlar benim ihtiyaçlarım.Siemens de var mı bilmiyorum ama şık sebiller var.

yok kız kalmış yemek değil
mantar vardı dün mantar sote yapacaktım iftara anneme gidince pişirmedim
bugün pişirdim
taze yani
ısırıyor çekmiyor pipeti gıcık oldum
halbuki bugün kutuda muzlu süt içmişti pipetle
Hamarat gelin busmai :) valla ben bi yere giderken hayatta bişi yapıp gitmem. Biri de gelirken bişi getirsin istemem(lohusa dönemi hariç:)) çünkü onca şeyi kim yiyecekkkk?!?!?
olsun canım sahura kalır ziyan olmaz
hazır yemeğe gitmekten rahatsız oluyorum sık gidiyoruz çünkü
her sefer olmaz ki boş boşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…